رفتن به مطلب

نظر شما در مورد شبکه فارسی1

Mr. Specific

آیا با سیاست شبکه فارسی1 موافق هستید؟  

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با سیاست شبکه فارسی1 موافق هستید؟

ارسال های توصیه شده

سلام

میدونم موضوع تکراریه ولی...

ولی دفعه قبل بصورت کلی بود....

این روزها جامعه ما با بیماری ای روبرو شده به نام فارسی1!!!!

بسیار از این شبکه متنفرم... بسیار

این کانال تلویزیونی بسیار خطرناک (نه از نظر دینی) هر روز داره بیشتر و بیشتر جا باز میکنه.. تا جایی که بچه های ما (مخصوصا" دختران) واقعا" تحت تاثیر این شبکه قرار گرفته اند.

من نمونه میارم:

الان در دبستان های شیراز (چون خودم اینجا هستم) اگه دختری از سریالهای این شبکه باخبر نباشه و اون رو دنبال نکنه، به عقب افتادگی متهم میشه و مورد تمسخر قرار میگیره..

تازه.. در سرویس مدرسه هم همه با هم شعرهای فارسی 1 رو میخونند!!!!!!

تاثیرات این شبکه رو من خودم دارم در بین این نسل دهه 70 و 80 میبینم!!!!! بسیار تاثیرات بدی داره میذاره..

حالا نمیتونم قضیه رو با مثال بیشتر روشن کنم...

حالا نظر شما (بدون تعصب بیهوده) در مورد این شبکه و تاثیراتش بر کودکان ما چیه؟؟؟؟

لطفا" در نظرسنجی هم شرکت کنید

• Like 23
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 102
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

منم شدیدا مشکل دارم با این شبکه

چندین بار به خاطر این شبکه با خانوادم دعوا کردم :icon_pf (34): اما هنوزم می گم حق با منه

وقتی قطع شد من نذاشتم دیش دیگه بذاریم الان خداروشکر نداریمش

واقعا آدم رو درگیر مسائل پوچ و ظاهری می کنه

یکی از دوستانم که روانشناسی می خوند می گفت تمام فیلمایی که پخش می کنه هدف اصلیش جذب جوونا به س ک س و توجه به ظاهره

می گفت ساده ترین و بارزترین نمونه اش اینه که وقتی یکی از سریال ها رو حتی برای چند دقیقه نگاه می کنی ناخوداگاه می گی چه مویی چه استیلی و ... می گفت این یعنی داره تاثیر می ذاره

• Like 11
لینک به دیدگاه

برای خانواده هایی که بچه نوجون دارند اصلا شبکه مناسبی نیست

من که خودم کلا با این شبکه مخالفم

ترویج کامل فسادو بی بندو باریه

• Like 11
لینک به دیدگاه

اصلا بدرد بچه ها نمیخوره جامعه رو از ریشه که نسل نوجوان هستن خراب میکنه

البته برای اوقات فراقت بزرگتر ها بد نیست اونم موقعی که بچه ندارن یا اونا رو خوابوندن:w16:

• Like 10
لینک به دیدگاه

راستش به نظر من عواقبی که این کانال با برنامه هاش داره خیلی بدتر از چیزی میشه که الآن هست... حتی در حد هیچ هم بار معنایی نداره سریالاش:shame:

وقتی میبینم پسر یکی از دوستامون که 4سالش بیشتر نیست بعد از دیدن سریالای فارسی1 خواب میبینه باباش رفته 1زن دیگه گرفته و پا میشه به پدرش میگه خیالت راحت من به مامان چیزی نمگیم:w58:... وای به اینده ی این بچه ها...

• Like 9
لینک به دیدگاه

من که تا حالا ندیدمش :icon_pf (44):

فعلا که 8 به 0 همه مخالفن، پس چرا همه جا دنبال فرکانسشن؟:ws52:

سئوال دوم این که اگر این شبکه ترویج بد اخلاقی میکنه ، آیا روش پارازیت میندازن؟ یا پارازیت فقط مال پارازیته؟ :ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من که تا حالا ندیدمش :icon_pf (44):

فعلا که 8 به 0 همه مخالفن، پس چرا همه جا دنبال فرکانسشن؟:ws52:

سئوال دوم این که اگر این شبکه ترویج بد اخلاقی میکنه ، آیا روش پارازیت میندازن؟ یا پارازیت فقط مال پارازیته؟ :ws52:

من هم همین سوال رو دارم!!!

نه بابا.. پارازیت چی؟؟؟

اینا فقط بلد هستند روی بی بی سی فارسی و صدای امریکا پارازیت بندازند!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
من هم همین سوال رو دارم!!!

نه بابا.. پارازیت چی؟؟؟

اینا فقط بلد هستند روی بی بی سی فارسی و صدای امریکا پارازیت بندازند!!!

خیلی جالب تنها حکومت الهی و اسلامی جهان جلوی کانال های پور.نو و زشت رو نمیگیره اما از یه برنامه سیاسی اجتماعی طنز میترسه ، اینجاست که شاعر میگه:

بزن باران که دین را دام کردند ، شکار خلق و سید رام کردند

• Like 2
لینک به دیدگاه

والله نمی تونم بگم بد هست یا خوب ولی بالاخره برای بزرگترها سرگرم کننده هست...........

اگر سریالهاش به نظرتون داره فساد و بی بندو باری رو رواج میده پس سریالهای pmc و شبکه های دیگه چی سانسورشون خیلی کمتره ............

نمیشه که همه جامعه بشینند برنامه های سیاسی و طنز اجتماعی نگاه کنند .........دوسال پیش توی اون جوش و خروش بخاطر اتفاقات و برنامه ها همه اعصابها ضعیف بود و آدم افسردگی میگرفت........

دیگه نوجوانها فارسی 1 نگاه نمیکنند میروندpmc میبینند با صحنه های بیشتر یا اکثرا سریالهای کره ای میبینند.........

به نظرت بشینند همه تلویزیون ملی ببینند بهتر نیست؟

من کلا تلویزیون نگاه نمیکنم مگر بعضی وقتها ولی کاری هم ندارم که چه کسی چی دوست داره ببینه .......

• Like 5
لینک به دیدگاه

نمیدونم چی نشون میده فارسی وان ولی بدتر از ترکیه ی 10-12 سال پیش نشون نمیده که؟ که کلا بالاتنه نشون دادن آزاد بود!

وقتی ما اولین بار ماهواره خریده بودیم و کانال های ترکیه رو میدیدیم ، همین حرفا گفته میشد که ترویج بی بندو باری هست و تاثیر بد میزاره و اینا ؛ ولی بعد از مدتی واسه آدم عادی میشه و اصلا اون صحنه هایی که الان خیلیا تو فارسی وان براشون جالبه ( چون قبلا هیچوقت ندیدن ، یا لااقل دوبله شده ندیدن!) رو نمیبین ، به نظر من از این لحاظ جای نگرانی نداره اما مسلما از نظر اسلام خیلی مشکل داره و این سیاسیت دوگانه حاکمیت هست که آزار دهنده هست!

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمیدونم چی نشون میده فارسی وان ولی بدتر از ترکیه ی 10-12 سال پیش نشون نمیده که؟ که کلا بالاتنه نشون دادن آزاد بود!

وقتی ما اولین بار ماهواره خریده بودیم و کانال های ترکیه رو میدیدیم ، همین حرفا گفته میشد که ترویج بی بندو باری هست و تاثیر بد میزاره و اینا ؛ ولی بعد از مدتی واسه آدم عادی میشه و اصلا اون صحنه هایی که الان خیلیا تو فارسی وان براشون جالبه ( چون قبلا هیچوقت ندیدن ، یا لااقل دوبله شده ندیدن!) رو نمیبین ، به نظر من از این لحاظ جای نگرانی نداره اما مسلما از نظر اسلام خیلی مشکل داره و این سیاسیت دوگانه حاکمیت هست که آزار دهنده هست!

دقیقا بخاطر همین چیزها توی چشم مردم بدش کردند

چیزهایی رو که نشون میده الان در جامعه ماهم وجود داره ولی بصورت بسته تر..........

بعضی ها فقط میخواهند همه چیز و گنده اش کنند همین و بس........

لین سریال جدیدش همسان واقعا سریال جالبیه ..... کلا اسلام واقعی رو داره نشون میده ساعت 10 شب میذاره ببینید بد نیست........

سریالهای کره ایش هم که مشکلی نداره

کلا سانسورش به موقع هست هیچ مشکلی هم نداره از نظر من.......چون اینها واقعیتهای زندگیه نه چیزی بیشتر

قضیه اش مثل آدامس و سیگاری شدند و عینکی شدند افراد هست.........:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

تو خونه ما که قبلا زیاد نگاه میکردیم ولی چند وقتیه که بغیر از 1 ، 2 تا برنامه ( 24 و...) بقیشو نمیبینیم

خیلی چرند شده این اواخر

• Like 5
لینک به دیدگاه

هم این و هم پی ام سی فامیلی. فیلم هایی که نشون میدن حول موضوعه اینه که زن فلانی از یکی دیگه حاملست و من شخصا متنفرم از این جور چیزا. از این لحاظ ایران خوبه والا.

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام گرگ بی طمع نیس.اینو هم همیدونن حتی خارجی ها؟

حالا اونا برن فیلم بخرن بیارن دوبله کنن پخش کنن ما هم بخشید اره گاگول نفهمیم برا چیه؟یادت باشه شما ها کمترین هدفید؟بچه ها هدفن چند سال دیگه بهتون میگم.

خدا نگه دارش باشه یه معلم داشتیم به اسم آقای خالویی معلم زبان بود تو دوره راهنمایی ماها سر کلاس مسخره بازی در می اوردیم این طفلک حرص میخورد ومیگفت متاسفم براتون که نمیدونید براتون چی دارن نقشه میشن منظورش غرب بود.حالا بعد از گذشت 22 سال میفههم.

گذرا دید نزنید وبرید فکر هم بکنید

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام گرگ بی طمع نیس.اینو هم همیدونن حتی خارجی ها؟

حالا اونا برن فیلم بخرن بیارن دوبله کنن پخش کنن ما هم بخشید اره گاگول نفهمیم برا چیه؟یادت باشه شما ها کمترین هدفید؟بچه ها هدفن چند سال دیگه بهتون میگم.

خدا نگه دارش باشه یه معلم داشتیم به اسم آقای خالویی معلم زبان بود تو دوره راهنمایی ماها سر کلاس مسخره بازی در می اوردیم این طفلک حرص میخورد ومیگفت متاسفم براتون که نمیدونید براتون چی دارن نقشه میشن منظورش غرب بود.حالا بعد از گذشت 22 سال میفههم.

گذرا دید نزنید وبرید فکر هم بکنید

هرچه بیننده بیشتر تبلیغات بیشتر و گرونتر :banel_smiley_4:

سلام صدا سیمای میلی چی به طمعه؟ :banel_smiley_4:

دایی جان ناپلئون!

غرب ، دشمن ، استکبار ، فراماسونی ... حالم به هم میخوره دیگه از این کلمات

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما خودتون با این پیش فرض تاپیک رو زدید که همه ی ملت این کانال رو نگاه میکنند...

بنده که برنامه های این شبکه رو ندیدم نمیدونم منظور شما از سیاست این شبکه چیه... در نتیجه در نظر سنجی شرکت نمیکنم...

و اما مسئله ی دردناک جامعه ی ما همین پوچ و بی ارزش بودنش هست... افراد سطحی نگر و مشخصا احمقی که چون خودشون توانایی فکر کردن رو ندارند و چون از خودشون شخصیتی ندارند مثل موم با هر فشاری شکلشون تغییر میکنه و هر سیستمی با تبلیغات لازم و اگر بدونه با فشار دکمه های این ملت میتونه اونها رو به شکلی که میخواد تغییر بده...

شما میگید مردم ما نباید این شبکه رو نگاه کنند چون ازش الگو برداری میکنند ؟

به نظر من مشکل این نیست...

ملت ما از هر چیزی همینطور الگو برداری میکنند... مردم ما همیشه سطحی بودند... مردم ما همیشه عادت داشتند که ناتوانی ها و کمبود ها و حماقت های خودشون رو گردن دیگران بندازند... یک بار انگلیسی ها یک بار فرانسوی ها یک بار آمریکایی ها یک بار هم شبکه ی ماهواره ای...

اگر کسی اینقدر احمق باشه که با نگاه کردن به یک شبکه اینقدر وابسته بشه و اینقدر در روحیش تاثیر بزاره هر چیز دیگه ای هم به همون اندازه میتونه براش مخرب باشه... پس باید از همه چیز دور نگهش داشت...

این همون منطقی هست که میگه مردان نمیتونند خودشون رو کنترل کنند پس زنها رو در پارچه بپیچید تا مشکلی برای مرد ها پیدا نشه... در اونجا هم باید گفت مردی که نتونه خودش رو در این مورد کنترل کنه در خیلی موارد دیگر هم دچار مشکل میشه...

بهتره ما به جای اینکه تاپیک بزنیم و بگیم که شبکه ی فلان بده یا ازش متنفرید یا خیر بگیم حماقت بده بیایید ازش متنفر باشیم...

• Like 5
لینک به دیدگاه
والله نمی تونم بگم بد هست یا خوب ولی بالاخره برای بزرگترها سرگرم کننده هست...........

اگر سریالهاش به نظرتون داره فساد و بی بندو باری رو رواج میده پس سریالهای pmc و شبکه های دیگه چی سانسورشون خیلی کمتره ............

نمیشه که همه جامعه بشینند برنامه های سیاسی و طنز اجتماعی نگاه کنند .........دوسال پیش توی اون جوش و خروش بخاطر اتفاقات و برنامه ها همه اعصابها ضعیف بود و آدم افسردگی میگرفت........

دیگه نوجوانها فارسی 1 نگاه نمیکنند میروندpmc میبینند با صحنه های بیشتر یا اکثرا سریالهای کره ای میبینند.........

به نظرت بشینند همه تلویزیون ملی ببینند بهتر نیست؟

من کلا تلویزیون نگاه نمیکنم مگر بعضی وقتها ولی کاری هم ندارم که چه کسی چی دوست داره ببینه .......

پی ام سی هم دنباله رو همین فارسی1 بود خب

اونم مثل فارسی1

نه تلویزیون ملی نه

ولی به نظر من دیدن سریالها یا فیلمهای سینمایی با کیفیت غربی حتی بدون سانسورش از دیدن سریالهای بی محتوا و ابگوشتی و بدون هیچ هنر و فکری بهتره!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...