M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ منم تا بحال نرفتم،ولی دوست دارم یکبار تجربه کنم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ به این میگن طرح ضربتی و فشرده مبارزه با شیطانای ول داره ]شیطان؟ اما بنظرم یه جایی سنگامونو با خودمون وا بکنیممن که جدیدا تحمل خودمم ندارم:icon_pf (34): با گوشی برو نتخیلی هم خوبه هم اجر دنیوی داری هم اخروی گوشی نمیکشه میگه صفحه سنگینه خداییش دست شیطونو از پشت بستینبچه بشین درستو بخون :w00: منم به فکرش افتادم اما بعد به خودم گفتم گندشو در اوردی از همه چی سو استفاده خیلی کار مسخره ایه البته اصل عمل رو میگم نه کار شما رو :rose: خوبه کهمیری میشینی لاقل با کارات فکر میکنی میبینی اگه کارایی که با دیگران کردیم دیگران باهامون میکردن چه حسی داشتیم من تابحال نرفتم اما دوست دارم یبار تجربش کنم بی احترامی نکردم ؛ نظرمو گفتم ؛ مسخره یعنی مزحک ؛ خنده دار به نظر من این که بری یه جا 3 روز بشینی گریه کنی تا خدا مثلا بهت یه ماشین بده تو این دنیا یا مثلا اون دنیا 10 تا کمتر شلاقت بزنه خنده داره ، خنده دار ترشم اینه تا اونجان همه تمرکزشون اینه گناه نکنن و به چیزای گناه فکر نکنن ؛ اما همین که از اونجا اومدن بیرون ، چون اعتقاد دارن گناهاشون بخشیده شده و الان پاک پاکن راحت تر گناه میکنن . فرض کنید تمام مردم این کشور به مدت 3 روز برن اعتکاف! خیلی جالب میشه! خوب اعتکاف یعنی گوشه نشینی دیگه نشده یه گوشه بشینی فکر کنی به ایندت گذشتت خودت خودش خودشون خودمون 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ ] خوبه کهمیری میشینی لاقل با کارات فکر میکنی میبینی اگه کارایی که با دیگران کردیم دیگران باهامون میکردن چه حسی داشتیم من تابحال نرفتم اما دوست دارم یبار تجربش کنم خوب اعتکاف یعنی گوشه نشینی دیگه نشده یه گوشه بشینی فکر کنی به ایندت گذشتت خودت خودش خودشون خودمون فقط تو این 3 روز باید فکر بکنیم؟ فقط تو نماز باید به خدا فکر کنیم؟ فقط تو رمضان باید به آفریقاییا فکر بکنیم؟ فقط تو محرم باید به مظلومیت و اینا فکر کنیم؟ این ملت 3روز میرن اعتکاف ، 30 روز گشنه میمونن ، 40 روز عزاداری محرمه ، 12 روز عزاداری بقیه معصومین ؛ 30 روز عید نوروز ، 10 روز تعطیلات آلودگی هوا ، 10 روز تعطیلات بارندگی ؛ 52 روز جمعه ،3روز میرن عشق و حال به مناسبت درگذشت بنیانگزار کبیر ، 7-8 روز هم راهپیمایی حمایت از بحرین و لبنان و دولت سوریه ، 10-15 روز هم ملت رو میزنن اگه درست حساب کرده باشم 210 روز ، بقیه روزا هم که میرن سر کار ساعت 8.5 میرن ؛ 9 تا 10 صبحونه ، از 12 به بعد هم ناهار و نماز من موندم این مملکت رو کی میچرخونه؟ 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ پارسال دوستم میگفت دانشگاشون ب هر کی ک بره اعتکاف نمره ی اندیشه اسلامی و ی درس دیگه فک کنم وصیت نامه امامو میده با 3 روز حبس2 تا درس پاس میشه 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ فقط تو این 3 روز باید فکر بکنیم؟ فقط تو نماز باید به خدا فکر کنیم؟ فقط تو رمضان باید به آفریقاییا فکر بکنیم؟ فقط تو محرم باید به مظلومیت و اینا فکر کنیم؟ این ملت 3روز میرن اعتکاف ، 30 روز گشنه میمونن ، 40 روز عزاداری محرمه ، 12 روز عزاداری بقیه معصومین ؛ 30 روز عید نوروز ، 10 روز تعطیلات آلودگی هوا ، 10 روز تعطیلات بارندگی ؛ 52 روز جمعه ،3روز میرن عشق و حال به مناسبت درگذشت بنیانگزار کبیر ، 7-8 روز هم راهپیمایی حمایت از بحرین و لبنان و دولت سوریه ، 10-15 روز هم ملت رو میزنن اگه درست حساب کرده باشم 210 روز ، بقیه روزا هم که میرن سر کار ساعت 8.5 میرن ؛ 9 تا 10 صبحونه ، از 12 به بعد هم ناهار و نماز من موندم این مملکت رو کی میچرخونه؟ من :persiana__hat: 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر من این که بری یه جا 3 روز بشینی گریه کنی تا خدا مثلا بهت یه ماشین بده تو این دنیا یا مثلا اون دنیا 10 تا کمتر شلاقت بزنه خنده داره ، خنده دار ! تا حالا شده برای اینکه ماشین دار بشی گریه کنی ؟؟؟؟ ( به این دید میگن مسخره.... قصدم توهین نبود به قول خودت مسخره یعنی مزحک خنده دار) فکر میکنی مشکل مردم اینه که چند تا شلاق در اون دنیا بخورن؟ مشکل ما اینه که همین الان آرامش نداریم.... مشکل ما مردم اینه که رفاه مادی نسبی داریم اما هیچ کس نمی تونه بخنده .... مشکل اینه برای همین میگم سر سری به موضوع نگاه نکنید و همیجوری یهو نگید مسخره ست .... 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ تا حالا شده برای اینکه ماشین دار بشی گریه کنی ؟؟؟؟ ( به این دید میگن مسخره.... قصدم توهین نبود به قول خودت مسخره یعنی مزحک خنده دار) فکر میکنی مشکل مردم اینه که چند تا شلاق در اون دنیا بخورن؟ مشکل ما اینه که همین الان آرامش نداریم.... مشکل ما مردم اینه که رفاه مادی نسبی داریم اما هیچ کس نمی تونه بخنده .... مشکل اینه برای همین میگم سر سری به موضوع نگاه نکنید و همیجوری یهو نگید مسخره ست .... با گریه و زاری کردن و تو سرت زدن به آرامش میرسی؟ من گریه نکردم اما دیدم به خاطر مادیات گریه میکنن ؛ خیلی دیگه سطحشون بالا باشه گریه میکنن و میگن خدایا گناهای ما رو ببخش ؛ بزار بریم بهشت حوری ببینیم !! خوب خوشبحال شما که رفاه دارین ، خیلیا ندارن، چارش هم گریه کردن نیست ، تلاش کردن برای درست کردن وضعیت موجوده الان سوئدیا آرامش دارن اعتکاف رفتن؟؟ این که 3 روز از سعی و تلاش دست بکشی و بری گریه کنی خداییش خیلی مسخرست 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ با گریه و زاری کردن و تو سرت زدن به آرامش میرسی؟ من گریه نکردم اما دیدم به خاطر مادیات گریه میکنن ؛ خیلی دیگه سطحشون بالا باشه گریه میکنن و میگن خدایا گناهای ما رو ببخش ؛ بزار بریم بهشت حوری ببینیم !! خوب خوشبحال شما که رفاه دارین ، خیلیا ندارن، چارش هم گریه کردن نیست ، تلاش کردن برای درست کردن وضعیت موجوده الان سوئدیا آرامش دارن اعتکاف رفتن؟؟ این که 3 روز از سعی و تلاش دست بکشی و بری گریه کنی خداییش خیلی مسخرست من به هر دری زدم تو این روزگار فقط از راه خدا به آرامش میرسم ... شاید راه های دیگه ای هم وجود داشته باشه . شاید شما هم درست بگی ... بالاخره مردم سوئد هم آرامش دارن ... من دوست داشتم سوئد برم اما راستش بعد از یه خبر ترسیدم یه خبری رو تو سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوندم که در کشور سوئد بیشترین آمار فساد جنسی بین اتباع خارجی، متعلق به مردم ایرانه ... حامد جان دیگه بحثی ندارم.... به هر ترتیب هر کس اعتقادی داره ... اما درست نیست که حتی کلمه ی تمسخر رو برای یکی از با ارزش ترین اعتقادات من به کار ببری .... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ فقط تو این 3 روز باید فکر بکنیم؟ فقط تو نماز باید به خدا فکر کنیم؟ فقط تو رمضان باید به آفریقاییا فکر بکنیم؟ فقط تو محرم باید به مظلومیت و اینا فکر کنیم؟ این ملت 3روز میرن اعتکاف ، 30 روز گشنه میمونن ، 40 روز عزاداری محرمه ، 12 روز عزاداری بقیه معصومین ؛ 30 روز عید نوروز ، 10 روز تعطیلات آلودگی هوا ، 10 روز تعطیلات بارندگی ؛ 52 روز جمعه ،3روز میرن عشق و حال به مناسبت درگذشت بنیانگزار کبیر ، 7-8 روز هم راهپیمایی حمایت از بحرین و لبنان و دولت سوریه ، 10-15 روز هم ملت رو میزنن اگه درست حساب کرده باشم 210 روز ، بقیه روزا هم که میرن سر کار ساعت 8.5 میرن ؛ 9 تا 10 صبحونه ، از 12 به بعد هم ناهار و نماز من موندم این مملکت رو کی میچرخونه؟ نه نه من اصلا نمیگم بریم نماز بخونیم یا گریه گنیما میگم یه جایی باشه دور از همه کسایی که میشناسی بشینی فکر کنی این جا میتونه مسجد باشه یا خونه یا بیابون اون راهپیمایی اینا هم کسی وقت نداره 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ با گریه و زاری کردن و تو سرت زدن به آرامش میرسی؟ من گریه نکردم اما دیدم به خاطر مادیات گریه میکنن ؛ خیلی دیگه سطحشون بالا باشه گریه میکنن و میگن خدایا گناهای ما رو ببخش ؛ بزار بریم بهشت حوری ببینیم !! خوب خوشبحال شما که رفاه دارین ، خیلیا ندارن، چارش هم گریه کردن نیست ، تلاش کردن برای درست کردن وضعیت موجوده الان سوئدیا آرامش دارن اعتکاف رفتن؟؟ این که 3 روز از سعی و تلاش دست بکشی و بری گریه کنی خداییش خیلی مسخرست ببخش من ج میدم اما اخه کی گفته گریه؟ ادم میشینه یجا فکر کنه:ws2: 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ببین میتونی حتی یک بار هم که شده تجربه ش کنی با همون اعتقادات خودت ؟ دعوت عمومی در یک تاریخ خاص نشونه ی برنامه ریزی و نظمه .... چیزی که در این دوره زمونه دیگه دیده نمیشه .... کلمه ی n سال پیش یه روشی شده برای نشون دادن اینکه ای ایها الناس من روشنفکرم . اما هیچ کس به این نگاه نمی کنه که از همون تعداد سال پیش تا حالا چه اتفاق خاصی افتاده که که ما بهش افتخار میکنیم . نه بااباااا جدی! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ هی آدم میخواد هیچی نگی نمیشه طرف پرسنل بیمارستانه سه روز با این برو اون برش 5 روز میخواد بره اعتکاف بهش میگویند نرو مریض میاد عمل داره ، برمیگرده میگه خب بعدا بیاد عمل کنه من باید حتما برم.......... یعنی این واجب تراز جون و سلامتی و هزارتا چیزیهای زندگی هست........... اگر جای این سه روز حداقل روزی 1 ساعت با خودتون خلوت کنی نتیجه بهتری میگیرید بخدا اگر بااین اوصاف خدا راضی میشه پس حرفی نیست دیگه 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ب نظرم بیشتر جنبه خودنمایی داره یکی اگه واقعا هدفش آرامش و دردو دل با خدا و خلوت کردن باشه میتونه تو اتاق خودشم ب همه اینا برسه دیگه نیازی ب بوق و کرنا نیست ک ب همه بفهمونه ک آآآی مردم من دارم میرم مسجد اعتکاف البته نظر شخصیمه ب کسی بر نخوره :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ب نظرم بیشتر جنبه خودنمایی دارهیکی اگه واقعا هدفش آرامش و دردو دل با خدا و خلوت کردن باشه میتونه تو اتاق خودشم ب همه اینا برسه دیگه نیازی ب بوق و کرنا نیست ک ب همه بفهمونه ک آآآی مردم من دارم میرم مسجد اعتکاف البته نظر شخصیمه ب کسی بر نخوره :4chsmu1: :banel_smiley_4: خوبه حداقل شکلک جدید یاد گرفتی دیگه هوا رو آلوده نکنی:4chsmu1: لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:خوبه حداقل شکلک جدید یاد گرفتی دیگه هوا رو آلوده نکنی:4chsmu1: آخه این تو لیست شکلکای این بقل نیست مجبور میشم هوارو آلوده کنم :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ آخه این تو لیست شکلکای این بقل نیست مجبور میشم هوارو آلوده کنم :4chsmu1: خو شوما میتونی شکلات رو ویرایش کنی:دی 1 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ فرض کنید تمام مردم این کشور به مدت 3 روز برن اعتکاف! خیلی جالب میشه! به نكته جلب انگيزناكي اشاره كردي واقعا. حالا تصور كن همه ملت آخوند و شيخ ,... بودن و هيچ كار مفيدي غير از توليد كود طبيعي تو زندگيشون انجام نميدادن. 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ به نكته جلب انگيزناكي اشاره كردي واقعا. حالا تصور كن همه ملت آخوند و شيخ ,... بودن و هيچ كار مفيدي غير از توليد كود طبيعي تو زندگيشون انجام نميدادن. :ws28: ایول 1 لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من الان در اونجا هستم ..اعتکافی در رختخواب .. ولی اگر وسط امتحانات نبود میرفتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده