کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ سمت ما هم خبری نیست همه چی آرومه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=52739 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ سمت ما هنوز نيومدن :2525s: ولي خونه دوستم سعادت اباده رفتن همه چي رو جمع كردن رفتن يه جاهايي هم جريمه ميكنن 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا هم شروع کردن :banel_smiley_52: فکر کنم فردا محله ما باشن :banel_smiley_52: دیروز تا دم محله ما اومدن :banel_smiley_52: فردا می خوایییم کلا از خوه بریم بیرون :banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ اگه بیان تو کوچمون فقط از آپارتمان و ما و آپارتمان بغلیمون فکر کنم یه نیسان دیش جمع کنن 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ میخوان ذهن ملت رو منحرف کنن. کی این ملت میخوان هل و گلاب بریزن تو حلق اینا؟ 1 لینک به دیدگاه
sepide16 364 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ طرف ما یه بار اومدن مردم افتادن به جونشون دیگه رفتنو پشت سرشونو نیگا نکردن!!!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ ما که اصلا حومه ی شهریم و تو نقشه نیستیم(حکیمیه) فکر نکنم تا حالا غیر از افراد بومی پای شخص دیگه ای به اینجا باز شده باشه و بشه. چه برسه برای دیش بیان اینجا. 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ بذارید یه مدت تو اتاقتون تا همه چی به خیر و خوشی تموم بشه 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ اين ديگه چه مسخره بازيه با اين كار ميخوان جلوي چي رو بگيرن نميشه با تكنولوژي مبارزه كرد .اين وسط فقط و فقط خوش به حاله نصاب ها ميشه كه از اين خونه به اون خونه دوباره پول به جيب بزنند 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ این تایپیک نه سیا سیه نه اعتراضی نه هیچی ؛ فقط سئواله طرفای شما هم افتادن به جون دایره زنگیا؟ اینجا کوچه به کوچه دارن جمع میکنن:icon_pf (34): اینجا که ازادی مطلقه.... 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ این تایپیک نه سیا سیه نه اعتراضی نه هیچی ؛ فقط سئواله طرفای شما هم افتادن به جون دایره زنگیا؟ اینجا کوچه به کوچه دارن جمع میکنن:icon_pf (34): نه شنیده بودم قراره...ولی اصلا طرفای ما نبود نیست این طرفا شانزه لیزست واسه همون :persiana__hahaha:ولی نه ما خونمون رشته کسیم تا حالا دنبال دایره زنگی نیومده فک کنم بیشتر به تهران گیر دادن 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ طرف ماهم نه شنیدم نه اومدن فی سبیل الله که زیاد دور و برمون هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده