EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 24 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 21 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ معرکه بود طراحی کمدها و کشوهاش عالی بود. 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ چه خوب از فضاها استفاده كرده! خوشمان آمد 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ عجب من در یه خونه 100 متری احساس خفگی میکنم 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ چه خوب از فضاها استفاده كرده! خوشمان آمد آره خیلی خوب از فضا استفاده کرده به این می گن طراحی نه ما که بهمون یه خونه 200 متری می دن آخرش هم کلی فضای پرت براش می ذاریم :icon_pf (34): عجبمن در یه خونه 100 متری احساس خفگی میکنم واقعا توی چنین فضایی می تونی بگی احساس خفگی می کنم ! 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ آره خیلی خوب از فضا استفاده کرده به این می گن طراحی نه ما که بهمون یه خونه 200 متری می دن آخرش هم کلی فضای پرت براش می ذاریم :icon_pf (34): واقعا توی چنین فضایی می تونی بگی احساس خفگی می کنم ! آره میتونم نگاه کن: احساس خفگی میکنم!! 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی باحال بود. چقدر خلاقانه بوووود. به این میکن طراحی. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ منم احساس خفگی بهم دست داد درسته خلاقانه بود ولی برای من غیر قابل تحمله 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ خونه نقلي اصلا كيف نميده!!!! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ من عاشق اون پله هها ی کمدیش هستم 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ قشنگ بود ولی آشپزخونش دلگیر بود 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ قشنگ بود ولی آشپزخونش دلگیر بود درسته اما با این حال نهایت استفاده رو از فضاها کرده از یه خونه نقلی 34 متری که می خوای مجهز به همه چیز هم باشه فکر نمی کنم بشه بیش از این توقع داشت 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ زنده باد مینی مالیسم و مینی مالیسم دوستان. برام عجیبه ،چرا ما همه جوانب رو در نظر نمی گیرم.طراح سعی کرده تو فضای محدود بدون اینکه از اصول صرف نظر کنه مکانی ایجاد کنه برای آرامش.البته این طرح منو یاد ویلاهای آخر هفته میندازه.چند تا کار ژاپنی هم دیدم ولی این برام جالب تر بود.البته تنها اشکالش اونم برای ما سنتی ها!!! عدم تفکیک خصوصی و عمومیه.درست که این اصل سنتی نیست ولی تو 34متر فضا نمی خوان پارتی بگیرن که! از انتخاب خوب ارائه کننده مطلب ممنونم. 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جالبه به درد خونه مجردی و دانشجویی می خوره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده