EOS 14528 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 24
EOS 14528 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 21
EOS 14528 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2011 چه خوب از فضاها استفاده كرده! خوشمان آمد آره خیلی خوب از فضا استفاده کرده به این می گن طراحی نه ما که بهمون یه خونه 200 متری می دن آخرش هم کلی فضای پرت براش می ذاریم :icon_pf (34): عجبمن در یه خونه 100 متری احساس خفگی میکنم واقعا توی چنین فضایی می تونی بگی احساس خفگی می کنم ! 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 آره خیلی خوب از فضا استفاده کرده به این می گن طراحی نه ما که بهمون یه خونه 200 متری می دن آخرش هم کلی فضای پرت براش می ذاریم :icon_pf (34): واقعا توی چنین فضایی می تونی بگی احساس خفگی می کنم ! آره میتونم نگاه کن: احساس خفگی میکنم!! 4
sinister89 4245 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 خیلی باحال بود. چقدر خلاقانه بوووود. به این میکن طراحی. 4
shaden. 18583 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 منم احساس خفگی بهم دست داد درسته خلاقانه بود ولی برای من غیر قابل تحمله 2
EOS 14528 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2011 قشنگ بود ولی آشپزخونش دلگیر بود درسته اما با این حال نهایت استفاده رو از فضاها کرده از یه خونه نقلی 34 متری که می خوای مجهز به همه چیز هم باشه فکر نمی کنم بشه بیش از این توقع داشت 1
sam arch 55879 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 زنده باد مینی مالیسم و مینی مالیسم دوستان. برام عجیبه ،چرا ما همه جوانب رو در نظر نمی گیرم.طراح سعی کرده تو فضای محدود بدون اینکه از اصول صرف نظر کنه مکانی ایجاد کنه برای آرامش.البته این طرح منو یاد ویلاهای آخر هفته میندازه.چند تا کار ژاپنی هم دیدم ولی این برام جالب تر بود.البته تنها اشکالش اونم برای ما سنتی ها!!! عدم تفکیک خصوصی و عمومیه.درست که این اصل سنتی نیست ولی تو 34متر فضا نمی خوان پارتی بگیرن که! از انتخاب خوب ارائه کننده مطلب ممنونم. 1
ارسال های توصیه شده