Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ اره واقعا نباید توهین کرد ولی اون به ما کم توهین نکرده بهرحال کار قشنگی نیست فرق اون با چیه الان دقیقا"؟ ما باید فرقی داشته باشیم یا نه؟ همیشه مشخصه ما اخلاقمون بود لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ فقط میتونم بگم متاسفم برای همچین کسی که اسم هنرمند رو خودش گذاشته...اگر دقت کرده باشید تو خیلی از فیلما و سریالهایی که بازی میکرد نقش یه مرد چند زنه رو ایفا میکرد... پس این نقش تو ذاتش بوده... نه . من فکر میکنم : خیلی زیر پوستی بازی کرد تا در وجودش نهادینه شد در واقع میشه گفت : تو نقشش غرق شد لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ بهرحال کار قشنگی نیستفرق اون با چیه الان دقیقا"؟ ما باید فرقی داشته باشیم یا نه؟ همیشه مشخصه ما اخلاقمون بود آره موافقم درسته که اون آدم بیشوری و یه غلطی کرده ولی ما نباید بهش توهین بکنیم... لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ به خدا درست نیست راجع به مسئله ای قضاوت کنید که صحت نداره خودش تکذیب کرد لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ به خدا درست نیست راجع به مسئله ای قضاوت کنید که صحت ندارهخودش تکذیب کرد جدی ؟؟؟!!!!!!! لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ بهرحال کار قشنگی نیستفرق اون با چیه الان دقیقا"؟ ما باید فرقی داشته باشیم یا نه؟ همیشه مشخصه ما اخلاقمون بود بله حرفت درسته موافقم:w139: بچه هام توهینی نکردن گوشه ای از حقایقی و گفتن لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ بله حرفت درسته موافقم:w139: بچه هام توهینی نکردن گوشه ای از حقایقی و گفتن لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من هنوز اینو نفهمیدم: گونه شریفی نیا لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من هنوز اینو نفهمیدم: منظورش گونه جانوري بود مثلا!! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من هنوز اینو نفهمیدم: مثل: گونه ی جانوری گونه گیاهی فلان لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ منظورش گونه جانوري بود مثلا!! چرا قبل از من گفتی؟؟؟ با هم پست دادیم:brodkavelarg: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ چرا قبل از من گفتی؟؟؟با هم پست دادیم:brodkavelarg: زورم ميرسه ديگه اون دستمالو از سرت باز كن...گرمه هوا! لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ پست اول بنا به دلایلی و با حکم حکومتی ادیت شد، دی: لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ به خدا درست نیست راجع به مسئله ای قضاوت کنید که صحت ندارهخودش تکذیب کرد کجا تکذیب کرد؟ یکی که نخواسته اسمش فاش بشه و ربطی به خانواده شریفی نیا نداره گفته دروغه وقتی تمام همکاراش گفتن درسته دیگه جای شک کردن نیست لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ اینا رفتن مکه سه روز بعد تو اینترنت پخش شد یه خانمی به مهناز افشار و یکی دیگه راجع به حجابشون تو فیلما گیر داهده اونا هم گفتن باید ازادی حجاب باشه و با هم بحث کردن چند روز بعد یه نامه از مهناز افشار منتشر میشه که ایشون تکذیب کردن این مسئله برای چند نفر دیگه هم اتفاق افتاد یکیش هم شریفی نیا بود که این حرفو زد همونجوری که خبر اول پخش شد تکذیبش هم پخش شد لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ از قيافه نامرد مشخصه چكارست....... لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ از قيافه نامرد مشخصه چكارست....... ادم ...همیشه نقشایی که بازی میکرد توی این مایه ها بود!:w00: من که تعجب نکردم. عمیقا برای جامعه دخترا متاسفم!!اش دهنسوز!!!!! در اخرم به اون خانم بگم خیلیییییییییی خجالت داره. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده