Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 اره واقعا نباید توهین کرد ولی اون به ما کم توهین نکرده بهرحال کار قشنگی نیست فرق اون با چیه الان دقیقا"؟ ما باید فرقی داشته باشیم یا نه؟ همیشه مشخصه ما اخلاقمون بود
Hodaa37 2744 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 فقط میتونم بگم متاسفم برای همچین کسی که اسم هنرمند رو خودش گذاشته...اگر دقت کرده باشید تو خیلی از فیلما و سریالهایی که بازی میکرد نقش یه مرد چند زنه رو ایفا میکرد... پس این نقش تو ذاتش بوده... نه . من فکر میکنم : خیلی زیر پوستی بازی کرد تا در وجودش نهادینه شد در واقع میشه گفت : تو نقشش غرق شد
pianist 31129 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 بهرحال کار قشنگی نیستفرق اون با چیه الان دقیقا"؟ ما باید فرقی داشته باشیم یا نه؟ همیشه مشخصه ما اخلاقمون بود آره موافقم درسته که اون آدم بیشوری و یه غلطی کرده ولی ما نباید بهش توهین بکنیم...
حانی 3371 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 به خدا درست نیست راجع به مسئله ای قضاوت کنید که صحت نداره خودش تکذیب کرد
!Hooman 10133 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 به خدا درست نیست راجع به مسئله ای قضاوت کنید که صحت ندارهخودش تکذیب کرد جدی ؟؟؟!!!!!!!
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 بهرحال کار قشنگی نیستفرق اون با چیه الان دقیقا"؟ ما باید فرقی داشته باشیم یا نه؟ همیشه مشخصه ما اخلاقمون بود بله حرفت درسته موافقم:w139: بچه هام توهینی نکردن گوشه ای از حقایقی و گفتن
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 بله حرفت درسته موافقم:w139: بچه هام توهینی نکردن گوشه ای از حقایقی و گفتن
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 بچه ها من هنوز اینو نفهمیدم: مثل: گونه ی جانوری گونه گیاهی فلان
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 منظورش گونه جانوري بود مثلا!! چرا قبل از من گفتی؟؟؟ با هم پست دادیم:brodkavelarg:
الهام. 8079 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 چرا قبل از من گفتی؟؟؟با هم پست دادیم:brodkavelarg: زورم ميرسه ديگه اون دستمالو از سرت باز كن...گرمه هوا!
am in 25041 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2011 به خدا درست نیست راجع به مسئله ای قضاوت کنید که صحت ندارهخودش تکذیب کرد کجا تکذیب کرد؟ یکی که نخواسته اسمش فاش بشه و ربطی به خانواده شریفی نیا نداره گفته دروغه وقتی تمام همکاراش گفتن درسته دیگه جای شک کردن نیست
حانی 3371 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 اینا رفتن مکه سه روز بعد تو اینترنت پخش شد یه خانمی به مهناز افشار و یکی دیگه راجع به حجابشون تو فیلما گیر داهده اونا هم گفتن باید ازادی حجاب باشه و با هم بحث کردن چند روز بعد یه نامه از مهناز افشار منتشر میشه که ایشون تکذیب کردن این مسئله برای چند نفر دیگه هم اتفاق افتاد یکیش هم شریفی نیا بود که این حرفو زد همونجوری که خبر اول پخش شد تکذیبش هم پخش شد
anvil 5769 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 از قيافه نامرد مشخصه چكارست....... ادم ...همیشه نقشایی که بازی میکرد توی این مایه ها بود!:w00: من که تعجب نکردم. عمیقا برای جامعه دخترا متاسفم!!اش دهنسوز!!!!! در اخرم به اون خانم بگم خیلیییییییییی خجالت داره.
ارسال های توصیه شده