am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ :confused: شنیدم قراره بیاد تورم بگیره سارا 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ منم از این شریفی نیا متنفرم.اما متن خبر ناجوره، یه جوری نوشه انگار به خاطر این دختره حاجیانو طلاق داده، بیش از یه ساله طلاق گرفتن. حاجیان هم ازدواج کرده، خودش تو یه مصاحبه گفته بود همسرم اقای نمیدونم چی چی خب نمیشه که صب ببیندش شب ببردش تو حجله 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ شنیدم قراره بیاد تورم بگیره سارا امیـــن؟؟؟؟؟؟!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ خب نمیشه که صب ببیندش شب ببردش تو حجله :jawdrop:آقا بیخیال 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ خب نمیشه که صب ببیندش شب ببردش تو حجله بچه میپلکه اینورا منم خیلی ازش بدممیاد، لامصب تو همه فالما هم هست ، همش نقش این روشنفکرا رو درمیاره.......بزنم اون شکمشو سفره کنما:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ خدایی به قیافشم میخورد اینکاره باشه تو اکثر فیلما چنین شخصیتی داشت 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ امیـــن؟؟؟؟؟؟!!!!!! :ws3: :jawdrop:آقا بیخیال :ws3: حس هالیودی بهش دست داده :ws3: بچه میپلکه اینورا منم خیلی ازش بدممیاد، لامصب تو همه فالما هم هست ، همش نقش این روشنفکرا رو درمیاره.......بزنم اون شکمشو سفره کنما:icon_razz: یه فیلم بود 7-8 سال پیش یه دختر آمریکایی (کرولاین) با دوس پسرش (پورسرخ) میاد ایران گم میشه یه راننده تاکسی (امین حیایی) پیداش میکنه اسم فیلم یادم نی فقط شریفی نیا یه نقش داشت که از نظر من کپ شخصیت واقعیش بود 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ خدایی به قیافشم میخورد اینکاره باشه تو اکثر فیلما چنین شخصیتی داشت آره شنیدم تو این فیلم درب و داغون اخراجیای 3 هم یه دوس دختر داره رسما 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اسم فیلمه مهمان بود فک کنم.4 یا 5 سال پیش بود. همون که از هر ملیتی یه زن داشت؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ نیدم تو این فیلم درب و داغون اخراجیای 3 هم یه دوس دختر داره رسما کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اسم فیلمه مهمان بود فک کنم.4 یا 5 سال پیش بود.همون که از هر ملیتی یه زن داشت؟ آره مهمان بود با امین حیایی بازی کرده بود 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اسم فیلمه مهمان بود فک کنم.4 یا 5 سال پیش بود.همون که از هر ملیتی یه زن داشت؟ آره همون ذات واقعیش همونه کیه؟ ندیدم فیلمو ... 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ یافتم همونی که اون پشت قرمز پوشیده لیلا اوتادیه فک کنم در نقش دوس دختر شریفی نیا تو اخراجی ها 3 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ یافتم همونی که اون پشت قرمز پوشیده لیلا اوتادیه فک کنم در نقش دوس دختر شریفی نیا تو اخراجی ها 3 ای بابا من گفتم دوس دختره واقعیشو میگی:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ای بابا من گفتم دوس دختره واقعیشو میگی:viannen_38: دوس دختر واقعیش که همین خانم رضوی بود بهم پیوند خوردن 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ از این شریفی نیا مارمولکتر من ندیدم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ من از این رز اصلا خوشم نمیاد.........میخواست نیاد زن مرد هم سن باباش بشه .........اییشششششششش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده