am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ ازدواج جنجالی محمدرضا شریفی نیا و رز رضوی + عکس محمد رضا شریفی نیا در اقدامی متحیرانه از همسرش آزیتا حاجیان جدا شد و با بازیگر جوان سینما و تلویزیون ،خانم رز رضوی ازدواج کرد.گفتنی است رز رضوی همسال دختر شریفی نیاست. حالم ازش بهم میخوره، اینجا زدم چون معتقدم یه ...!!! 26 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop: بازم کمه میزان تعجب باید شاخم در بیاری 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ بازم کمه میزان تعجبباید شاخم در بیاری آخه چرا این کار رو کرده:jawdrop: تو این دختره رو بگو که زنش شده:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ آخه چرا این کار رو کرده:jawdrop:تو این دختره رو بگو که زنش شده:icon_pf (34): حیوون حیوونه دیگه کاریش نمیشه کرد بیچاره آزیتا حاجیان که یه عمر به پای این پست تر از حیوون سوخته 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ حیوون حیوونه دیگهکاریش نمیشه کرد بیچاره آزیتا حاجیان که یه عمر به پای این پست تر از حیوون سوخته ما که نمیدونیم بینشون چی گذشته شاید آزیتا حاجیان خودش خواسته چه میدونم هزارتا اما و اگر دیگه ولی ازدواجش با یه خانمی که همسن دخترشه واقعا حماقته 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ ما که نمیدونیم بینشون چی گذشتهشاید آزیتا حاجیان خودش خواسته چه میدونم هزارتا اما و اگر دیگه ولی ازدواجش با یه خانمی که همسن دخترشه واقعا حماقته همه به کنار فک میکنم از دختر کوچیکشم کوچیکتره توی یه فیلمم نقش نوش رو بازی کرده بوده همین رز رضوی 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ همه به کنارفک میکنم از دختر کوچیکشم کوچیکتره توی یه فیلمم نقش نوش رو بازی کرده بوده همین رز رضوی میگم دیگه حماقت بزرگی کرده آدم خود به خود ازش متنفر میشه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ نه مگه میشه ایشونو نشناختین انگار هنوز 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ میگم دیگه حماقت بزرگی کرده آدم خود به خود ازش متنفر میشه:icon_pf (34): من این م.ش رو میبینم خود به خود رنگم سبز میشه 2 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ ایشونو نشناختین انگار هنوز میشناختمش اما نه تا این حد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ چطور ممکنه؟:jawdrop: منبع خبر کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ میشناختمش اما نه تا این حد:icon_pf (34): واقعا چطور ممکنه؟:jawdrop:منبع خبر کجاست؟ اونهمه آدرس رو عکس اولی هست عکس یه روزنامه هم کنارشه که و کافیه توی گوگولی سرچ کنین شریفی نیا + رز رضوی 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا اونهمه آدرس رو عکس اولی هست عکس یه روزنامه هم کنارشه که و کافیه توی گوگولی سرچ کنین شریفی نیا + رز رضوی حالا چرا میزنیحواسم به روزنامه و عکس نبود! شجریان هم زن جوون گرفت بعد از اون همه سال و یه بچه هم داره ازش! من نمیخوام کارشون رو تایید یا رد کنم،که اصلا خودم رو در این جایگاه نمیبینم،اما اینکه به یک هنرمند لقب حیوان بدهیم با تمام اشتباهاتش درست نیست به نظرم... 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ حالا چرا میزنیحواسم به روزنامه و عکس نبود!شجریان هم زن جوون گرفت بعد از اون همه سال و یه بچه هم داره ازش! من نمیخوام کارشون رو تایید یا رد کنم،که اصلا خودم رو در این جایگاه نمیبینم،اما اینکه به یک هنرمند لقب حیوان بدهیم با تمام اشتباهاتش درست نیست به نظرم... نزدم که هنرمند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه این هنرمنده بر فرض خسرو شکیبایی یا نسل جلوتر محمدرضا فروتن و شهاب حسینی یا بازم جلوتر حتی صابر ابر چی تشریف دارن؟؟؟؟؟ من توی دنیا کلا از 3-4 نفر واقعا متنفرم یکیشون اینه 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ خوب شد که آزیتا حاجیان ازش جدا شد باید زودتر جدا میشد واقعا حیف حاجیان که زن این نون به نرخ روز خور بی خاصیت بود ! 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ نزدم که هنرمند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه این هنرمنده بر فرض خسرو شکیبایی یا نسل جلوتر محمدرضا فروتن و شهاب حسینی یا بازم جلوتر صابر ابر چی تشریف دارن؟؟؟؟؟ من توی دنیا کلا از 3-4 نفر واقعا متنفرم یکیشون اینه نظری ندارم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ خوب شد که آزیتا حاجیان ازش جدا شد باید زودتر جدا میشد واقعا حیف حاجیان که زن این کوتوله نون به نرخ روز خور بی خاصیت بود ! الان فک کنم دختراش هم دو دسته شدن بزرگه طرف مامانشه کوچیکه طرف باباش :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ زدواج جنجالی محمدرضا شریفی نیا و رز رضوی + عکس محمد رضا شریفی نیا در اقدامی متحیرانه از همسرش آزیتا حاجیان جدا شد و با بازیگر جوان سینما و تلویزیون ،خانم رز رضوی ازدواج کرد.گفتنی است رز رضوی همسال دختر شریفی نیاست. منم از این شریفی نیا متنفرم. اما متن خبر ناجوره، یه جوری نوشه انگار به خاطر این دختره حاجیانو طلاق داده، بیش از یه ساله طلاق گرفتن. حاجیان هم ازدواج کرده، خودش تو یه مصاحبه گفته بود همسرم اقای نمیدونم چی چی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده