الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ جالب بود....همیشه زنها پشیمان میشن و تازه در این حد که پس از اون همه کشت و کشتار پشیمون میشه و اون رو هم نمایان میکنه.. یه مرد هیچوقت نمایان نمیکنه دلیل ضعفش همین بود که پشیمانیش رو اعلام کرد مردا كلا مشكل اعتماد به نفس كاذب مزمن دارن! گم ميشن به روي خودشون نميارن...خرابكاري مي كنن ككشونم نميگزه! بيچاره خانوما كه انقدر ساده همه احساساتشونو ميريزن بيرون... 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ مردا كلا مشكل اعتماد به نفس كاذب مزمن دارن!گم ميشن به روي خودشون نميارن...خرابكاري مي كنن ككشونم نميگزه! بيچاره خانوما كه انقدر ساده همه احساساتشونو ميريزن بيرون... تکبیـــــــــــــر 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ تکبیـــــــــــــر توام داري ايمان مياري كم كم... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ توام داري ايمان مياري كم كم... :w768: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ :w768: :banel_smiley_4: دلتم بخواد :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: اینجاشو خوب نخونده بودم!!ایییییییییییییییییییییش :ubhuekdv133q83a7yy7 حکم اعدامتو صادر کردم مهرداد! توجه توجه! هر خانوم نو اندیشی که سر مهرداد و بیاره 100000$ جایزه می گیره! و بدین ترتیب اولین گامشو واسه تبدیل شدن به یک سفاک دیگه برداره .... خانومای انجمن ما همه مهربون و باکلاسن ، از این کارای خشن بلد نیستن ، لطیف و مهربونن نمونه اش همین ستی خانوم :icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ الي جون بالاخره يه تاپيك خوب زدي :vahidrk: هميشه الكي ميگي چشم؟ دل خوشكنك:3384s: خودم درستش ميكنم:4chsmu1: يه مدت با وردنه نزدمش واسه الی گفتم وگرنه واسه شما که از تو به یک اشاره ، از من به سر دویدنه خانووم واسه همسایه ها بود نه خودمون ...:4uboxsmiley: این قسمت وردونه را مزاح می فرمایند.ماشاالله خانومم خیلی شوخ تشریف دارن:ws2: 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ نکته مهم: بودن یا نبودن مرد کلا فرقی نداره......فقط الکی زمین رو پر کردن.. 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ نکته مهم: بودن یا نبودن مرد کلا فرقی نداره......فقط الکی زمین رو پر کردن.. تجربه ثابت کرده که کسانی که از این حرفا میزنند (چه زن در مورد مرد و چه بالاعکس) دلشون بیشتر برای جنس مخالف تاپ تاپ میکنه 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ دقیقا راست میگی. تو این چیزایی هم که ایرانی ها بهش میگن فیلم سینمایی همین رابطه حاکمه. 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ نکته مهم: بودن یا نبودن مرد کلا فرقی نداره......فقط الکی زمین رو پر کردن.. وقتی مردی نباشه بودن زنها هم توجیهی نداره روی زمین و بدین ترتیب اولین گامشو واسه تبدیل شدن به یک سفاک دیگه برداره .... خانومای انجمن ما همه مهربون و باکلاسن ، از این کارای خشن بلد نیستن ، لطیف و مهربونن نمونه اش همین ستی خانوم :icon_pf (17): فکر کنم این زنه از دست امثال مهرداد به همچین جنونی رسیده 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ و بدین ترتیب اولین گامشو واسه تبدیل شدن به یک سفاک دیگه برداره .... خانومای انجمن ما همه مهربون و باکلاسن ، از این کارای خشن بلد نیستن ، لطیف و مهربونن نمونه اش همین ستی خانوم :icon_pf (17): 4 تا کلمه حرف زدی همش با هم متناقضه! دارم دنباله ی روانشناسه خوب میگردم واست برار! سعی کن مسیر هایی کم واسه رفت وآمد انتخاب میکنی آفتاب گیر نباشه! واسه الی گفتم وگرنه واسه شما که از تو به یک اشاره ، از من به سر دویدنه خانوومواسه همسایه ها بود نه خودمون ...:4uboxsmiley: این قسمت وردونه را مزاح می فرمایند.ماشاالله خانومم خیلی شوخ تشریف دارن:ws2: تو با این زن ذلیلت آبروی کل خاندان ما رو به باد دادی مهرداد! تجربه ثابت کرده که کسانی که از این حرفا میزنند (چه زن در مورد مرد و چه بالاعکس) دلشون بیشتر برای جنس مخالف تاپ تاپ میکنه به افتخاره مادر عرووووووووووووس! تجربه دیگه چه چیزایی ثابت کرده؟ دقیقا راست میگی. تو این چیزایی هم که ایرانی ها بهش میگن فیلم سینمایی همین رابطه حاکمه. بیشتر دقت کن، فیلم یعنی غیرواقعی! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ 4 تا کلمه حرف زدی همش با هم متناقضه!دارم دنباله ی روانشناسه خوب میگردم واست برار! سعی کن مسیر هایی کم واسه رفت وآمد انتخاب میکنی آفتاب گیر نباشه! تو با این زن ذلیلت آبروی کل خاندان ما رو به باد دادی مهرداد! به افتخاره مادر عرووووووووووووس! تجربه دیگه چه چیزایی ثابت کرده؟ بیشتر دقت کن، فیلم یعنی غیرواقعی! همون چیزایی که تجربه ثابت کرده و همچنان هم میبینم!!! 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ همون چیزایی که تجربه ثابت کرده و همچنان هم میبینم!!! هر وقت اطلاعاتت از 2*2تا 4 تا بیشتر شد خبر بده بم!!!:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ ربطی نداشت:4chsmu1: اها ! پ در این حدم هنو بلد نیسیت!!!:4chsmu1: خو پیش دبستانی که رفتی ؟هوم؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ همون چیزایی که تجربه ثابت کرده و همچنان هم میبینم!!! با این خانوما سر به سر نذار اینا از نسل همون زنن میگرن میکشنمون:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ با این خانوما سر به سر نذار اینا از نسل همون زنن میگرن میکشنمون:4chsmu1: دقیقا" فقط کل کل توخالی می کنن!!! راستی مهندس، وقتی اطلاعاتت از 2*2 تا 4تا بیشتر شد بیا اینجا بریم تا اینا خودشون خوش باشند الکی نیست که معروفترین زن در دنیا همینیه که استارتر گفتند 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ دقیقا"فقط کل کل توخالی می کنن!!! راستی مهندس، وقتی اطلاعاتت از 2*2 تا 4تا بیشتر شد بیا اینجا بریم تا اینا خودشون خوش باشند الکی نیست که معروفترین زن در دنیا همینیه که استارتر گفتند موافقم همه ی خراکاریها و جنگها تو طول تاریخ زیر سر همین خانوما بوده شنیدی که میگن خدا برای این که ادم حوصلش سر نره حوا رو افرید دیگه چون یکم تفریح کنه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ موافقم همه ی خراکاریها و جنگها تو طول تاریخ زیر سر همین خانوما بوده شنیدی که میگن خدا برای این که ادم حوصلش سر نره حوا رو افرید دیگه چون یکم تفریح کنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده