رفتن به مطلب

کلاس اخلاق و روابط عمومی (بحث آزاد)

شقایق31

ارسال های توصیه شده

ببخشید

کتایون جون تو اول تکلیفت رو با خودت روشن کن

شوهر میخوای نمیخوای؟!!

قیافه میگیری نمیگیری؟!!:ws3:

خب آشنا باشه قیافه نمیگیرم...

اما کلا قصد ازدواج ندارم فعلااااااااااا...:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگر با طرف خیلی صمیمی باشم و مذکر باشه و از من کوچیکتر باشه، با لبخند وارد اطاق میشم و انقدر سر به سرش میزارم تا خنده اش بگیره. اگر مونث باشه با شرایط بالا با مهربانی و با استفاده از کلماتی خاص بهش گرما و اطمینان توام با اعتماد میدم.

ولی اگر از من بزرگتر باشه و مذکر یا مونث با لبخندی نه از روی شیطنت بلکه دلسوزی وارد اطاق میشم و بهش سلام میکنم. ازش اگر دیدم داره خودشو جمع و جور میکنه قسمش میدم که راحت باشه. میرم نزدیک و براش آرزوی سلامتی میکنم. اگر قادر به حرف زدن بود در مورد بیماریش ازش سوال میکنم و نحوه درمان رو میپرسم. اینکه درد داره یا نه و مو به مو به حرفاش گوش میدم. تا جایی که احساس کنم از بودنم کنار خودش اظهار رضایت میکنه اونجا میمونم. ولی با ورود شخص دیگه پس از چند دقیقه محل رو ترک میکنم و موقع رفتن ازش میپرسم اگر به چیزی نیاز داره براش فراهم کنم. و اگر بتونم قول میدم که دوباره به دیدنش برم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

در مورد موضوع دوم باید بگم که اولا من خواستگاری رفتم. ولی فکر میکنم در این مواقع من باید از قبل توافقات لازم رو با خانواده خودم و همسر آیندم انجام بدم و در مجلس خواستگاری بیش تر نظاره گر جو باشم. و اگر در جایی دیدم بر خلاف اون چه که من توافق کرده بودم داره پیش میره سعی میکنم بعد از عذرخواهی از بزرگترهای حاضر در مجلس نظر خودم رو اعلام کنم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
موضوع دوم:

فکر کنید براتون خواستگار میاد یا میرید به خواستگاری تو برخورد اول چجوری سلام و احوال پرسی میکنید و اگر خواستید بحرفید چجوری بحث رو باز میکنی؟

آخ جووووووووووووووووووووووووووووون خواستگاری:w42::w330:

يه جوري رفتار ميكنم كه طرف هيچ وقت نره.

هنوز ندیده مي پرم دم درو طرفو چنان بغل مي كنم :w36:انگار صدساله مي شناسمش:aghosh:.بعد تا آخر مراسم ولش نمي كنم:w02: مي گم بهش كه كجا بودي يه عمره چشم به دريم كه بيايو مارو از اين .... دراري.:connie_24:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خواستگار بياد...

كلا سعي مي كنم زياد حرف نزنم...فقط در حد سلام و احوالپرسي

خيلي مودب ميشينم سرجام و تا چيزي ازم نپرسيدن يه كلمه هم حرف نميزنم

جوابامم سعي مي كنم تا حد ممكن كوتاه باشه

ولي از اون ور وقتي قراره از خود پسره سوال بپرسم مخشو ميخورم:girl_in_dreams:

• Like 6
لینک به دیدگاه
موضوع دوم:

فکر کنید براتون خواستگار میاد یا میرید به خواستگاری تو برخورد اول چجوری سلام و احوال پرسی میکنید و اگر خواستید بحرفید چجوری بحث رو باز میکنی؟

یه دفعه نشد یه خواستگار برام بیاد کسی هل نشه!!! :ws28:

کلا در مراسم خواستگاری من در حال آرامش بخشیدن به اطرافیان هستم.... از مادر و خواهر کل خونواده گرفته تاااااااا خود پسره!!!

بستگی داره... اگه شیطنتم گل کرده باشه سعی میکن بحثوببندم که طرف بیشتر هل شه یه ذره دور هم بخندیم... گه مثه بچه آدم باشم.... سعی میکنم به طرف آرامش و اعتماد به نفس بدم که بحث جلو بره.... خب تو برخورد اول باید ازش بخوام خودشو معرفی کنه دیگه!!! :JC_thinking: زل نمیزنم بهش ولی نشون میدم که دارم خوب به حرفاش گوش میکنم!! :JC_thinking:

• Like 5
لینک به دیدگاه

مرسی از همه دوستان که نظرشون نوشتن :ws3:

موضوع سوم: فرض کنید رفتید در اداره ای و با رییس صحبت کردید رییس ازتون میخواد که یک نامه اداری بنویسید و درخواست تون رو از طریق نامه مطرح کنید مثلا رفتید بانک بعد از کلی چونه زدن با رییس حاضر شده سه میلیون تومن بهتون وام بده چجوری نامه رسمی مینویسید؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب به فرض من رفتم بانک ملت

بسمه تعالی

90/3/21

ریاست محترم بانک ملت :

با سلام و خسته نباشید

احتراما به عرض میرساند اینجانب........ فرزند....... به شماره حساب جاری ......... نیاز به تسهیلات بانکی به مبلغ 30000000 ریال از این شعبه را دارم

لطفا دستورات لازم را مبذول بفرمایید

با تشکر فراوان امضاء

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب به فرض من رفتم بانک ملت

بسمه تعالی

90/3/21

ریاست محترم بانک ملت :

با سلام و خسته نباشید

احتراما به عرض میرساند اینجانب........ فرزند....... به شماره حساب جاری ......... نیاز به تسهیلات بانکی به مبلغ 30000000 ریال از این شعبه را دارم

لطفا دستورات لازم را مبذول بفرمایید

با تشکر فراوان امضاء

خیلی شبیه همین

بسمه تعالی

90/3/21

ریاست محترم بانک ملت :جناب آقای .....

با سلام و خسته نباشید

احتراما به عرض میرساند اینجانب........ فرزند....... به شماره حساب جاری ......... نیازمند تسهیلات بانکی به مبلغ 30000000 ریال از این شعبه می باشم،با توجه به مذاکرات انجام شده خواهشمند است اقدامات لازم را مبذول بفرمایید

با تشکر فامیلی و امضاء

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...