شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ هدف از ایجاد این(تاپیک) رد و بدل کردن دانشی هستش که خیلیا به صورت مادرزادی دارنش ولی خودشون نمی دونن . . . هوش به دو دسته ی IQ و EQ تقسیم بندی میشه . به EQ میگن هوش هیجانی . . . کسی که از IQ بالایی برخورداره قرار نیست EQ بالایی هم داشته باشه و عکس این مطلب هم کاملا صادقه . . . شاید نشه با تمرین ، تغییر زیادی روی IQ ایجاد کرد ولی با تمرین میشه EQ رو تقویت کرد . روابط عمومی خوب و اخلاق اجتماعی(متناسب با عرف جامعه) از جمله فاکتورهایی هستش که یاد گرفتنش واسه کسایی که EQ پایینی دارن خیلی خیلی واجبه . خب حالا توی این تاپیک قراره چی بگیم !؟؟؟؟؟؟ هر چند وقت یک بار ، یه موضوعی انتخاب میشه و بچه ها خودشون رو توی اون شرایط قرار میدن و جمله هایی که به ذهنشون میاد (در حد پنج شش تا جمله ی کلیدی، که بقیه حوصله ی خوندنش رو داشته باشن ) رو می نویسن . به همین سادگی ! با این روش می تونیم تکیه کلام هایی که برای ایجاد روابط عمومی در مواقع مختلف استفاده می کنیم رو با هم به اشتراک بذاریم . و همچنین . . . رفتار های همدیگه رو اصلاح کنیم . قطعا دایره ی جمله ایمون خیلی بالاتر از اینی که هست میشه . امیدوارم استقبال کنید . 31 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع اول یکی از دوستان نزدیک شما در بستر بیماریه و شما به عیادتش رفتید . شخص دیگه ای داخل اتاق بیمارستان نیست و فقط دوست شما رو تخت هستش . . خب . . . شما تو بر خورد اول چکار میکنید موضوع دوم: فکر کنید براتون خواستگار میاد یا میرید به خواستگاری تو برخورد اول چجوری سلام و احوال پرسی میکنید و اگر خواستید بحرفید چجوری بحث رو باز میکنی؟ موضوع سوم: فرض کنید رفتید در اداره ای و با رییس صحبت کردید رییس ازتون میخواد که یک نامه اداری بنویسید و درخواست تون رو از طریق نامه مطرح کنید مثلا رفتید بانک بعد از کلی چونه زدن با رییس حاضر شده سه میلیون تومن بهتون وام بده چجوری نامه رسمی مینویسید؟ پ.ن: موضوع ها اضافه میشن 18 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع اول یکی از دوستان نزدیک شما در بستر بیماریه و شما به عیادتش رفتید . شخص دیگه ای داخل اتاق بیمارستان نیست و فقط دوست شما رو تخت هستش . . خب . . . شما تو بر خورد اول چکار میکنید خب قراره چیکار کنیم؟؟ سلام و احوالپرسی و اینا... بعدشم میریم کمپوتاشو میخوریم 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع اول یکی از دوستان نزدیک شما در بستر بیماریه و شما به عیادتش رفتید . شخص دیگه ای داخل اتاق بیمارستان نیست و فقط دوست شما رو تخت هستش . . خب . . . شما تو بر خورد اول چکار میکنید فرد مورد نظر مونث باشه یا مذکر؟ اگه مذکر باشه نزدیکش نمیشم میگ نکنه به من مریضیش سرایت کنه... ولی اگه مونث باشه میپرم بغلش میگم فلانی چطوری حالت خوبه خوشی سلامتی؟؟ همنطوری میمونم تو بخلش تا خوبه خوب شه 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اسپم نکنید تاپیک جدیه وگرنه اخطار میدم 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خب من خودم به محض ورود سلااااااااااااااااااااااااام وای خدا بد نده چی شده؟ انقدر ناراحت شدم شنیدم مریض شدی انشالله زود خوب میشی 11 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع اول یکی از دوستان نزدیک شما در بستر بیماریه و شما به عیادتش رفتید . شخص دیگه ای داخل اتاق بیمارستان نیست و فقط دوست شما رو تخت هستش . . خب . . . شما تو بر خورد اول چکار میکنید بستگی به رابطش باهام دارهیه شاخه گل رو جلوی صورتش میگیرم تا از حالت افسردگی بیرون بیاد.بعد کنارش میشینم براش ازبرنامه هایی که قرار وقتی خوب بشه با هم انجام بدیم حرف میزنم. 11 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ والله وقتی من تو بیمارستان بستری بودم تازه چند ساعتم بود هوش اومده بودم هر کی اومد عیادتم تا قیافمو دید گفت مطمئنی تو مریضی و عمل شدی فقط هم جوک گفتن اخه تا هوش اومدم کیف لوازم ارایشم دستم بود اما اگه خودم بخوام برم خیلی سنگین رنگین حال و احوال میکنم زیادم نمیمونم که اذیت بشه 16 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خب میکم : سلام عزیزمممممممممم بقلش میکنمو میگم چطوری خانوووم؟بهتری شدی انشالا؟؟ ایشالا زود زود خوب بشی احتمالا یه گلی چیزی هم براش میخورم میرم. شقایق جون تورو خدا جلو اسپمارو بگیر 14 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع اول یکی از دوستان نزدیک شما در بستر بیماریه و شما به عیادتش رفتید . شخص دیگه ای داخل اتاق بیمارستان نیست و فقط دوست شما رو تخت هستش . . خب . . . شما تو بر خورد اول چکار میکنید می رم بغلش می کنم قربونت برم عزیزم چی شدی آخه ایشالا خوب می شی فدات شم طوری نیست بوس بوس 10 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ با سلام وارد ميشم سعي ميكنم لبخند بزنم و فضا ي خوبي براش پيش بياد .............. از لفظ خدابدنده استفاده نميكنم ( خدا بد نميده ) براش ارزو سلامتي و بهبودي ميكنم 8 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع اول یکی از دوستان نزدیک شما در بستر بیماریه و شما به عیادتش رفتید . شخص دیگه ای داخل اتاق بیمارستان نیست و فقط دوست شما رو تخت هستش . . خب . . . شما تو بر خورد اول چکار میکنید دوست داری از چه منظری بهش نگاه کنیم.طنز-جدی؟چون بلاخره هر دوتاش باید ای کیو داشته باشی. سعی میکنم روحیه بهش بدم.چون یه نفر روی تخت بیمارستان بخاطر جو روانی حاکم دوست داره شاد بشه ودلش وا شه خب منم همین کارو براش میکنم. ولی جنبه طنزش بماند. 7 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ سلام ميدم مسرم ميشينم پيشش بعد احوالپرسي و ابزار ناراحتي قلبي خودم از مريضيش سعي ميكنم بهش روحيه بدم و تشويقش كنم به مقابله صحيح با مريضيش كه خودش رو نبازه 7 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ سلام، خوبی؟؟بهتر شدی؟ چی شد که اینجوری شد؟ خیلی ناراحت شدم، خداروشکر الان بهتری :) اگه هم حالش بدتر بود، میگم ایشالا بهتر میشی، نگران نباش، من واست دعا میکنم و از این حرفا... 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ آخه کی میره مریض بدبخت رو بغل کنه هر چی شیلنگ مینگل بشه بکنین و جاهای پارگیش رو خون میندازین بابا یه خورده عقب وایسا .... بنده خدا مریض یعنی:icon_pf (34): شقایق جان هوش انواع مختلف داره ..... همین دو تا که فقط نیست ..... یکی دیگه از هوش های خیلی مهم SQ هست (هوش عاطفی) که انگار بچه ها ندارن من برم شوخی میکنم باهش .... فقط سعی میکنم روحیش رو خوب کنم اگه خودمم مریض باشم کسی بیاد عیادت معمولا سعی میکنم اونا رو هم شاد کنم .... 17 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حالت اول: دوستم پاش شکسته یا گردنش شکسته یا عمل ساده ای انجام داده : سلااااااااام گَلّو چطوری؟ الاغ جون تو که حالت از من بهتره ، کوفتت بشه این کمپوتا ... ( بقیشم همینطوری سر به سرش میزارم و میخندیم ) حالت دوم: خدای نکرده بیماری جدیی داره : خوب میرم سلام میدم ، بغلش میکنم ، ماچش میکنم ، میگم چت شد یهو؟ زود باش مرخص شو کلی کار داریما ، بابا خیلی شلوغش کردن تو که چیزیت نیست ، غصه به دلت راه نده ها ، به امید خدا به زودی مرخص میشی و ... 9 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من با لبخند استقبالش ميرم و از حالش ك باخبر شدم اوضا رو ميسنجم اگه تنها بود خب بالا سري وا ميستم. تا احساس تنهايي بش دس نده سعي ميكنم بخندونمش . تا صاحبش پيدا شه 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع اول یکی از دوستان نزدیک شما در بستر بیماریه و شما به عیادتش رفتید . شخص دیگه ای داخل اتاق بیمارستان نیست و فقط دوست شما رو تخت هستش . . خب . . . شما تو بر خورد اول چکار میکنید هنوز زنده ای؟!!! :persiana__hahaha: بعدم گلی که براش آوردم رو می دم بهش و می گم دلم نمی خواست اینجا و با این حال می دیدمت پس باید زود خوب شی بیام خونتون ناهار و ... 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ شقایق جان هوش انواع مختلف داره ..... همین دو تا که فقط نیست ..... یکی دیگه از هوش های خیلی مهم SQ هست (هوش عاطفی) که انگار بچه ها ندارن sqچیه دیگه 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اگه از دوستاي صميميم باشه كه سر به سرش ميزارم، ميگم نشد بميري يه حلوا بخوريم:4chsmu1: اگه هم يه دوست معمولي باشه كه ميشينم كنارش حرف ميزنم كه از تنهايي در بياد 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده