pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ اتفاقا سوله هاشو از قبل ساختن...قیمت سوله هاشم خیلی ارزونه...جون میده برم اونجا یه برق صنعتی بزنم...:gnugghender: اونجا پشه رو رو هوا میزن یکی از ایمن ترین شرکت هاست وجب به وجب شرکت رو دوربین های کیفیت بالا زیر نظر دارن 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ اونجا پشه رو رو هوا میزن یکی از ایمن ترین شرکت هاست وجب به وجب شرکت رو دوربین های کیفیت بالا زیر نظر دارن راستی توجه کردی تو انجمن هیشکی رشتش برق نیست 1 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ راستی توجه کردی تو انجمن هیشکی رشتش برق نیست من هستم!!!! الکترونیک!!!! بی کار!!!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ راستی توجه کردی تو انجمن هیشکی رشتش برق نیست میدونی چرا چون کسی که هست ترم پایینی هستن کسانی هم که فارغ التحصیل میشن میبرن دیوانه خانه بستری میکنن از سختی درس دیوانه شدن برا همین تعدادشون کمه ما هم هنوز در حال تحصیل ایم وگرنه الان ....................... 2 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ میدونی چرا چون کسی که هست ترم پایینی هستن کسانی هم که فارغ التحصیل میشن میبرن دیوانه خانه بستری میکنن از سختی درس دیوانه شدن برا همین تعدادشون کمه ما هم هنوز در حال تحصیل ایم وگرنه الان ....................... باهات موافقم. بچه ها حال حوصله دارین که مشورت بدین؟؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ من هستم!!!! الکترونیک!!!! بی کار!!!! آقا خیلی خوش اومدی...:hapydancsmil: باهات موافقم. بچه ها حال حوصله دارین که مشورت بدین؟؟ حوصله که داریم تیم ملی... 1 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ آقا خیلی خوش اومدی... :hapydancsmil: حوصله که داریم تیم ملی... کدوم تیم ملی؟؟ ایران نباشه که یعنی اصلا حال و حوصله نداری!!! من دانشجو ترم آخر هستم با 14 واحد که 3 واحدش پروژه هست. و بعد از فارق التحصیلی نظام وظیفه یکسال فراغت از تحصیل میده؟؟؟ به نظرتون با این بازار کار خراب، و نداشتن پایان خدمت برای رفتن سر کار دولتی یا کلا کاری که برای بنده بیمه رد بشه، بهتره برم سربازی تا بعد از سربازی در کنار کار برای ارشد بخونم یا همین امسال بعد از فارغ التحصیلی شروع کنم؟؟ اگه نیاز به توضیحی هست بگین تا اضافه کنم. مرسی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ کدوم تیم ملی؟؟ ایران نباشه که یعنی اصلا حال و حوصله نداری!!! من دانشجو ترم آخر هستم با 14 واحد که 3 واحدش پروژه هست. و بعد از فارق التحصیلی نظام وظیفه یکسال فراغت از تحصیل میده؟؟؟ به نظرتون با این بازار کار خراب، و نداشتن پایان خدمت برای رفتن سر کار دولتی یا کلا کاری که برای بنده بیمه رد بشه، بهتره برم سربازی تا بعد از سربازی در کنار کار برای ارشد بخونم یا همین امسال بعد از فارغ التحصیلی شروع کنم؟؟ اگه نیاز به توضیحی هست بگین تا اضافه کنم. مرسی اگه من بخوام بگم میگم که برو خدمت بعدش بیا واسه ارشد شرکت کن... چرا...چون که اینجوری هم کارت پایان خدمت داری و میتونی بری یه جا دولتی مشغول شی و کنارشم ارشد بخونی...مثلا میتونی کنار ارشد خوندنت بری هنرستان تدریس کنی... اگرم میخوای برات بیمه رد شه برو یه آشنایی چیزی پیدا کن که کارگاهی چیزی داشته باشه و تورو به عنوان برقکارش برات بیمه رد کنه...ولی پول بیمه رو خودت بده...اینجوری هم پول کمتری واسه بیمه شدنت میدی و هم سابقه رد میشه برات 2 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ اگه من بخوام بگم میگم که برو خدمت بعدش بیا واسه ارشد شرکت کن...چرا...چون که اینجوری هم کارت پایان خدمت داری و میتونی بری یه جا دولتی مشغول شی و کنارشم ارشد بخونی...مثلا میتونی کنار ارشد خوندنت بری هنرستان تدریس کنی... اگرم میخوای برات بیمه رد شه برو یه آشنایی چیزی پیدا کن که کارگاهی چیزی داشته باشه و تورو به عنوان برقکارش برات بیمه رد کنه...ولی پول بیمه رو خودت بده...اینجوری هم پول کمتری واسه بیمه شدنت میدی و هم سابقه رد میشه برات مرسی از راهنماییت دوست عزیز، با اینکه خودم هم خیلی دوست دارم که برای ارشد بخونم و برخلاف طول دانشگاه که خیلی بدم میومد درس بخونم و هر درسی را در حد پاسی خوندم که فرداش چیزی یادم نبود. ولی الان عاشق خوندن برای ارشد شدم، ولی هر چی فکر می کنم این سده سربازی نمیزاره، یعنی داره اذیت میکنه، هر کاری بخوای بکنی میگن پایان خدمت داری. از گروه 7 نفرمون 5 تاشون معافی گرفتن، مترو دراه نیرو میگیره اینها هم رفتن استخدام شدن( برای قسمت برق )، بعد از ظهر ها هم برای ارشد می خونن. ولی بنده باید دو سال از عمر گرانبها را بدم سربازی. بعد از ارشد هم فکر کنم همین مشکل باشه، یعنی بازم سربازی جلوی پیشرفتم را بگیره. امیدورام که این بار راه درست را انتخاب کنم تا از انتخابم پشیمون نشم. راستی اگه کسی پروژه داشت وبلاگ توی امضاء را بهش معرفی کن. موفق و پیروز باشی. 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ مرسی از راهنماییت دوست عزیز، با اینکه خودم هم خیلی دوست دارم که برای ارشد بخونم و برخلاف طول دانشگاه که خیلی بدم میومد درس بخونم و هر درسی را در حد پاسی خوندم که فرداش چیزی یادم نبود. ولی الان عاشق خوندن برای ارشد شدم، ولی هر چی فکر می کنم این سده سربازی نمیزاره، یعنی داره اذیت میکنه، هر کاری بخوای بکنی میگن پایان خدمت داری. از گروه 7 نفرمون 5 تاشون معافی گرفتن، مترو دراه نیرو میگیره اینها هم رفتن استخدام شدن( برای قسمت برق )، بعد از ظهر ها هم برای ارشد می خونن. ولی بنده باید دو سال از عمر گرانبها را بدم سربازی. بعد از ارشد هم فکر کنم همین مشکل باشه، یعنی بازم سربازی جلوی پیشرفتم را بگیره. امیدورام که این بار راه درست را انتخاب کنم تا از انتخابم پشیمون نشم. راستی اگه کسی پروژه داشت وبلاگ توی امضاء را بهش معرفی کن. موفق و پیروز باشی. دقیقا این مشکل برای همه هستش...یکی از فامیلامون میخواست بره مترو...ینی قبولشم کردنا ولی چون دانشجو بود دیگه نپذیرفتنش....ینی به پایان خدمتش گیر ندادنخودمم موندم چرا... همچنین دوست عزیز...امیدوارم که شاهد حضورتون بازم باشیم و بتونیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ امان از بی مطلبی امان از درد بی رحم جدایی هنوزم تو همین دور و ورایی یه وقتا اخر قصه همین بود درست مثل یه فیلم سینمایی صدای مخملی نازنینت ... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ امان از درد بی رحم جدایی هنوزم تو همین دور و ورایی یه وقتا اخر قصه همین بود درست مثل یه فیلم سینمایی صدای مخملی نازنینت ... سالمی؟!! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ سالمی؟!! به خاطر زیاد کار کردنشه... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ سالمی؟!! به نظرت به سالم ها میخورم کسی که از یه طرف درس از یه طرف روزی 12 ساعت کار 2 ساعت هم رفت و برگشت = 14 ساعت کارررررررررررررررررررررر فکر و خیال پایان نامه غرغر های سرپرست و..... ادم سالم میمونه 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ به نظرت به سالم ها میخورم کسی که از یه طرف درس از یه طرف روزی 12 ساعت کار 2 ساعت هم رفت و برگشت = 14 ساعت کارررررررررررررررررررررر فکر و خیال پایان نامه غرغر های سرپرست و..... ادم سالم میمونه بدون این شرایط هم فرقی نمی کردی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ بدون این شرایط هم فرقی نمی کردی خب الان بد تر شدم قبلا اگر یه امیدی بود بهتر بشم الان اون امید هم از بیین رفته :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلااااام من باید ساختار یک سنسور نوری یا اپتیک رو به طور کامل ارائه بدم دوستان اگه مطلبی دارن که ممکنه به درد من بخوره لطفا برام بفرستن اگر هم پیشنهادی دارید که چه نوع سنسوری بهتره یا ... بهم بگید ممنون 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلااااام من باید ساختار یک سنسور نوری یا اپتیک رو به طور کامل ارائه بدم دوستان اگه مطلبی دارن که ممکنه به درد من بخوره لطفا برام بفرستن اگر هم پیشنهادی دارید که چه نوع سنسوری بهتره یا ... بهم بگید ممنون یه سر به اینجا بزن ببین به دردت میخوره... http://www.noandishaan.com/forums/thread26956-8.html پست 78 http://www.noandishaan.com/forums/thread26956-4.html پست 37 به نظر من سنسور نخم موضوع جالبیه...چرا که کمتر کسی بهش اشاره کرده... حتما باید در مورد سنسور ارائه بدی؟ نمیشه در مورد ابزار دقیق باشه....اگه میشه به نظر من انکدر چیز خوبیه واسه ارائه دادن 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ نمايشگاه بين المللي صنعت برق ايران به عنوان بزرگترين رخداد صنعتي و تجاري ايران در اين حوزه كه سالانه با حضور جمع كثيري از شركتهاي توانمند داخلي و خارجي در زمينه صنعت برق برپا مي گردد فرصت بسيار مغتنمي است تا شركتهاي فعال در اين صنعت دستاوردها و محصولات خود را در معرض بازديد دست اندركاران و متخصصان اين صنعت قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضاي بازارها و سمت و سوي رشد اين صنعت، فعاليتها و نوآوري هاي آتي خود را هدايت نمايند. لذا به اطلاع كليه علاقمندان و فعالان در اين صنعت مهم و كليدي مي رساند دوازدهمين دوره اين نمايشگاه بين المللي در تاريخ 4 الي 7 آبان ماه 1391 در محل دائمي نمايشگاه بين المللي تهران برگزار خواهد شد. بچه ها اگه پایه بودید بیاید بریم....من احتمالا همین شنبه برم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده