seyed mehdi hoseyni 27124 ارسال شده در 3 آبان، 2012 باشه ولش کردم خب شکل ظاهریش چه شکلیه کاربردش چیه مگه تایمر رو از ما گرفتن از ان استفاهدکنیم فرقش با تایمر چیه کجا ها استفاده میشه شکلشو بعدا میزارم... خب تایمر با زمان کار میکنه...ولی کانتر با تعداد کار میکنه...مثلا من دوست دارم تا موقعی که 10 تا جعبه از جلو ی سنسور رد نشده دستگاهم روشن باشه،همین که کانتر 10 تا جعبه رو دید فرمان قطع دستگاهو میده ولی تایمر اینجوری نیست... 1
seyed mehdi hoseyni 27124 ارسال شده در 3 آبان، 2012 دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم و توش از کارایی که انجام دادیم یا میدیم عکس بگیریم و توش قرار بدیم؟ 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 آبان، 2012 دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم و توش از کارایی که انجام دادیم یا میدیم عکس بگیریم و توش قرار بدیم؟ طوری میگی دوستان دل ادم کباب میشه فقط من و تو هستیم تو این سایت دیگه به نظرم زیاد جالب نمیشه ه ه کار تو تابلو سازیه میتونی با خیال راحت عکس بگیری ما ها بعضی مواقع میریم تعمیرات وقتی بر میگیریم میشیم شبیه لولو 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 آبان، 2012 شکلشو بعدا میزارم... خب تایمر با زمان کار میکنه...ولی کانتر با تعداد کار میکنه...مثلا من دوست دارم تا موقعی که 10 تا جعبه از جلو ی سنسور رد نشده دستگاهم روشن باشه،همین که کانتر 10 تا جعبه رو دید فرمان قطع دستگاهو میده ولی تایمر اینجوری نیست... چشم الکترونیکی داره ه 1
seyed mehdi hoseyni 27124 ارسال شده در 3 آبان، 2012 طوری میگی دوستان دل ادم کباب میشه فقط من و تو هستیم تو این سایت دیگه به نظرم زیاد جالب نمیشه ه ه کار تو تابلو سازیه میتونی با خیال راحت عکس بگیری ما ها بعضی مواقع میریم تعمیرات وقتی بر میگیریم میشیم شبیه لولو خب هرکی از کاری که انجام میده بیاد عکس بزار دیگه... حالا لزوما نباید کار شاخی باشه که عکس بزاریم...
seyed mehdi hoseyni 27124 ارسال شده در 3 آبان، 2012 چشم الکترونیکی داره ه چشمی رو به کانتر وصل میکنیم...
amirpopo 13 ارسال شده در 3 آبان، 2012 باسلام خدمت مدیران.لطفا راهنمایی کنید سوالمو کدوم بخش بنویسم.برای دریافت 24 امپر از خط تک فاز به فاصله ی600متر از چه کابلی باید استفاده نمود؟ 1
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 4 آبان، 2012 باسلام خدمت مدیران.لطفا راهنمایی کنید سوالمو کدوم بخش بنویسم.برای دریافت 24 امپر از خط تک فاز به فاصله ی600متر از چه کابلی باید استفاده نمود؟ [h=2]درخواست ها[/h]
buzin 54 ارسال شده در 4 آبان، 2012 من مهندس برق 12 سال سابقه كار تسلط كافي به plcهرگونه كمكي بخاد در خدمتمm_mirbabaee@yahoo.com 1
seyed mehdi hoseyni 27124 ارسال شده در 4 آبان، 2012 من مهندس برق 12 سال سابقه كار تسلط كافي به plcهرگونه كمكي بخاد در خدمتمm_mirbabaee@yahoo.com خوش اومدی دوست عزیز... چه plc کار میکنید؟ 1
buzin 54 ارسال شده در 4 آبان، 2012 پيمان جان كابل سايز 6 جواب كارتو ميده تجربم ميگه خاستي فرمولاشم ميارم 3
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 4 آبان، 2012 پيمان جان كابل سايز 6 جواب كارتو ميده تجربم ميگه خاستي فرمولاشم ميارم سوالو من نپرسیده بودم خوش اومدی مهندس خدمت از ماست عزیز ممنون از راهنمایی تون باعث افتخار ماست که عزیزی چون شمارو در جمع خودمون داشته باشیم و از تجربیات شما استفاده کنیم 1
seyed mehdi hoseyni 27124 ارسال شده در 4 آبان، 2012 مرسي همه چي omron-siemens-mitsubishi خیلی خوبه...امیدوارم که بتونم از اطلاعاتتون استفاده کنم هم من هم دوستان... اگه میشه پس بی زحمت یه سر اینجا بزنید.یه سوال پرسیدم اگه میشه کمکم کنید...ممنون... http://www.noandishaan.com/forums/thread66499-5.html 2
buzin 54 ارسال شده در 4 آبان، 2012 سوالو من نپرسیده بودم خوش اومدی مهندس:hapydancsmil: خدمت از ماست عزیز ممنون از راهنمایی تون باعث افتخار ماست که عزیزی چون شمارو در جمع خودمون داشته باشیم و از تجربیات شما استفاده کنیم قربونت برم 3
buzin 54 ارسال شده در 4 آبان، 2012 خیلی خوبه...امیدوارم که بتونم از اطلاعاتتون استفاده کنم هم من هم دوستان... اگه میشه پس بی زحمت یه سر اینجا بزنید.یه سوال پرسیدم اگه میشه کمکم کنید...ممنون... http://www.noandishaan.com/forums/thread66499-5.html اگه با plc كار كني ماژول مخصوص كانتر هستhigh speed counterتنظيماتشو انجام ميدي راحته حتما ميدوني از اون 5 تا سيم دوتاش تغذيست سيم a پالس راستگرد b چپگردوتشخيص ميده وz به ازاي يك دور يك پالس ميده كه معمولا استفاده نميشه اين كاري كه ميخا با plc راحت ميشه تعريف كرد 2
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 4 آبان، 2012 قربونت برم مهندس یه یادگاریبرای ما اینجا بذار معرفی: آشنایی با کاربران مهندسی برق 1
ارسالهای توصیه شده