Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ دریل رو چند باری امتحان کردم...یعنی با دو فاز راش انداختم و کار کرده... ولی نمیدونم اگه برای مدت زمان زیاد اینجوری استفاده کنم چه اتفاقی میوفته... من جا مسئولت بودم با کف گرگی....الله اکبر واقعا قشنگتر نیست ما بدون استفاده از دوفاز کارمون رو را بندازیم اخه چرگر جان مگه بیکاری دو فاز راه میندازی مگه اضافه بار و اضافه وسیله داری منظور من اینه تا حالا دیدی نول دستگاهت (وسیله برقی) قطع بشه چی میشه آیا واقعا تا بحال به این موضوع فکر کردی اصلا بعضی وقتا شک می کنم برق میخونی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتا شک میکنم اصلا تو برق میخونیخب فاز برگشتیه دیگه مرد حسابی یعنی چی ربطی نداره چرا الکی جوسازی میکنی:vahidrk: راستی تا برق نگرفته مارو از اینجا بریم تو خونه هایی که شما میسازید میشه فاز برگشتی اما تو تالار برق فاز برگشتی نیست خو فاز برگشتی حالا این فاز برگشتی یعنی چی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ من جا مسئولت بودم با کف گرگی....الله اکبر واقعا قشنگتر نیست ما بدون استفاده از دوفاز کارمون رو را بندازیم اخه چرگر جان مگه بیکاری دو فاز راه میندازی مگه اضافه بار و اضافه وسیله داری منظور من اینه تا حالا دیدی نول دستگاهت (وسیله برقی) قطع بشه چی میشه آیا واقعا تا بحال به این موضوع فکر کردی اصلا بعضی وقتا شک می کنم برق میخونی آخه میخواستم خازن تخلیه کنم چیزی پیدا نکردم جز دریل این بود که از دریل کمک گرفتم... آخه دیدم کسی جواب نمیده گفتم نکنه ربطی نداشته باشه آبروم بره... خب چرا کسی نمیاد جواب بده آخه... جفت پا باید بری تو شکم اونایی که جواب نمیدن نه من... خب خودمم الان شک کردم که برقیم... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ آخه میخواستم خازن تخلیه کنم چیزی پیدا نکردم جز دریل این بود که از دریل کمک گرفتم... آخه دیدم کسی جواب نمیده گفتم نکنه ربطی نداشته باشه آبروم بره... خب چرا کسی نمیاد جواب بده آخه... جفت پا باید بری تو شکم اونایی که جواب نمیدن نه من... خب خودمم الان شک کردم که برقیم... این سمندون و کهربا که تو تالار نخودی هستن بقیه هم که رفتن به سلامتی گل بچینند 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان ...... دوستان گفتگوی هفته با موضوه شبکه های وایرلس برگزار شده ....... منتظر حضور همه دوستان عزیز هستیم ...... گفتگوی هفته دهم : شبکه های محلی بیسیم ( Wireless LAN) منتظرتونما........ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ دیروز یه تابلو برق جمع کردم...برای چراغ سیگنالاشم سه فازمو دادم ولی بهش نول ندادم....ولی با اینکه نول ندادم سیگنالام روشن شد... کسی میدونه چرااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ دیروز یه تابلو برق جمع کردم...برای چراغ سیگنالاشم سه فازمو دادم ولی بهش نول ندادم....ولی با اینکه نول ندادم سیگنالام روشن شد... کسی میدونه چرااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ این قضیه اگه اشتباه نکن با ایجاد یه زمین مجازی در مدار بوجود میاد که حلقه مدار با یه زمین مجازی بسته میشه یا یکی از فازها پتانسیل کمتری داشته و به عبارتی حکم زمین روئ پیدا کرده من اینجوری خدس میزنم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ دیروز یه تابلو برق جمع کردم...برای چراغ سیگنالاشم سه فازمو دادم ولی بهش نول ندادم....ولی با اینکه نول ندادم سیگنالام روشن شد... کسی میدونه چرااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ تو هم عجب کارهایی میکنیا مطمئن باش ش ش یه جا یه نول مجازی ایجاد شده ه ه دیروز ماموریتم تو تابلو سازی تموم شد و برگشتم سر کار اولم حیف دیگه نیستم وگرنه امارش رو در می اوردم م م 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ تو هم عجب کارهایی میکنیا مطمئن باش ش ش یه جا یه نول مجازی ایجاد شده ه ه دیروز ماموریتم تو تابلو سازی تموم شد و برگشتم سر کار اولم حیف دیگه نیستم وگرنه امارش رو در می اوردم م م چه تابلویی ساختید؟کجا؟ تو هم تابلو سازی رو دوس میداری؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ چه تابلویی ساختید؟کجا؟ تو هم تابلو سازی رو دوس میداری؟ انواع و اقسام تابلو های شرکت ها یه شرکتی بود تابلو میساخت ماموریتی فرستاده بودنم اونجا تابلو سازی هیچی نداره ه ه واقعا هم هیچی نداره روال کار یکیه همیشه قدرت هاااا از استارت شرو میشه و ارد کلید حرارتی میشه و بعد اون به کنتاکتور ها میره این کل قدرت تابلو هاست فرمان هم با توجه به نیاز از تیغه کمکی هاااا به رله ها میرند و از رله ها یا به استاپ و استارت میرن یا به ترمینال میرن برای مصرف کننده اگر 6 ماه تا 1 سال اونجا می موندم خیلی برام خوب بود که نشددددددددددددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ انواع و اقسام تابلو های شرکت ها یه شرکتی بود تابلو میساخت ماموریتی فرستاده بودنم اونجا تابلو سازی هیچی نداره ه ه واقعا هم هیچی نداره روال کار یکیه همیشه قدرت هاااا از استارت شرو میشه و ارد کلید حرارتی میشه و بعد اون به کنتاکتور ها میره این کل قدرت تابلو هاست فرمان هم با توجه به نیاز از تیغه کمکی هاااا به رله ها میرند و از رله ها یا به استاپ و استارت میرن یا به ترمینال میرن برای مصرف کننده اگر 6 ماه تا 1 سال اونجا می موندم خیلی برام خوب بود که نشددددددددددددددددددددددددد به این سادگی هاییم که میگی نیستا... فقط میتونم بگم هیچی شیرین تر از تابلو سازی نیست به خدا... مخصوصا مدار فرمان که طراحی میکنی...خیلی حال میده به خدا... تابلو سلولیم میبستید؟؟ چرا نموندی خب؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ به این سادگی هاییم که میگی نیستا... فقط میتونم بگم هیچی شیرین تر از تابلو سازی نیست به خدا... مخصوصا مدار فرمان که طراحی میکنی...خیلی حال میده به خدا... تابلو سلولیم میبستید؟؟ چرا نموندی خب؟ ما طراحی نمیکردیم ما فقط میبیتسم بر و بچ طراحی مهندسی خیر سرشون طراحی میکردن که تو هر صفحه 10 تا غلط گیر می اوردن بچه هاااااااااااااااااااااااااا فکر میکنی شیرینی داره به نظر من ماکسیم 1 سال بعد یک سال تماما تکراری میشه باید تکراری کار کنی و سوادت افزایش پیدا نمیکنه ه ه پ ن پ تابلو رو کیلویی میبستیم :ws3: میگم ما دو ماه ماموریتی رفته بودیم کمک شرکته ه ه یه کم پروزه داشتن ن ن کمک کنیم سرشون خلوت بشه دو ماه تموم شد خواستم بمونم اما شرکت نامه زد اقا ما این نیرو رو میخوایم بفرستینش بیاد انگار من پدر برق ایران هستم خلاصه به زور برگروندند:icon_razz: الانم جایی که هستم م م مم .......... امکان عدم نیاز زدنم هستش بعد ااین که قراردادم تموم شد امان از دست بعضی از سرپرست های ................................+18:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ فکر میکنی شیرینی داره به نظر من ماکسیم 1 سال بعد یک سال تماما تکراری میشه باید تکراری کار کنی و سوادت افزایش پیدا نمیکنه ه ه اتفاقا هر چی بیشتر کار میکنی سوادت بیشتر میشه...مگه اینکه فقط کارت سری کاری باشه که حق با تو اصلا حال نمیده... مهم اینکه تو کارت جوری پیش بیاد که بتونی ادوات بیشتری رو بشناسی... هر چی ادوات برقی بیشتری بشناسی کاری که میخوای انجام بدی واست شیرین تره... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ اتفاقا هر چی بیشتر کار میکنی سوادت بیشتر میشه...مگه اینکه فقط کارت سری کاری باشه که حق با تو اصلا حال نمیده... مهم اینکه تو کارت جوری پیش بیاد که بتونی ادوات بیشتری رو بشناسی... هر چی ادوات برقی بیشتری بشناسی کاری که میخوای انجام بدی واست شیرین تره... این حرفه من نیست اونجا حدود 10 نفر دیگه بودن که کمترینش دو سال سابقه داشت همشون میگفتن بعد یه سال کلا تکراری میشه خودم بعد دو ماه به این نتیجه رسیدم که یک سال عالیه ه هه بع د یه سال خوب نیست و در جا زدنه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ این حرفه من نیست اونجا حدود 10 نفر دیگه بودن که کمترینش دو سال سابقه داشت همشون میگفتن بعد یه سال کلا تکراری میشه خودم بعد دو ماه به این نتیجه رسیدم که یک سال عالیه ه هه بع د یه سال خوب نیست و در جا زدنه راسیتش من خودم یه سال تو کار تابلو سازیم...هنوز کار تکراری انجام نداد...خیلی کم پیش اومده که کار تکراری انجام بدم... منم رو این حساب میگم تکراری نیس... البته خب من تجربم کمتره،شاید حق با شما باشه... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ راسیتش من خودم یه سال تو کار تابلو سازیم...هنوز کار تکراری انجام نداد...خیلی کم پیش اومده که کار تکراری انجام بدم... منم رو این حساب میگم تکراری نیس... البته خب من تجربم کمتره،شاید حق با شما باشه... اخه من هر طور حساب میکنم م م تکراریه ه ه من کار مونتاژ رو میگم ا ا اچون خ ودم تو مونتاژ بودم وطراحی نبودم مونتاز هم روال کار رو بهت گفتم چی به چیه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ اخه من هر طور حساب میکنم م م تکراریه ه ه من کار مونتاژ رو میگم ا ا اچون خ ودم تو مونتاژ بودم وطراحی نبودم مونتاز هم روال کار رو بهت گفتم چی به چیه آره راس میگی حواسم نبود...:icon_pf (34): دقیقا کار مونتاژ بعد یه سال تکراری میشه...موافقم... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ آره راس میگی حواسم نبود...:icon_pf (34): دقیقا کار مونتاژ بعد یه سال تکراری میشه...موافقم... پس تو چی رو میگی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ پس تو چی رو میگی من طراحی رو میگم...نصب و راه اندازی دستگاه رو میگم... لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها سلام یه سوال دارم درباره ژنراتور ها ژنراتوری که بخواد برق 50 هرتز بهمون بده باید rpm 3000 بچرخه. حالا اگه بخوایم با دور کمتری این 50 هرتز رو بگیریم ، باید تعداد کوئل هاش رو زیاد کنیم؟ اصلا اینی که این پایین نوشتم درسته؟ اگه دوجفت کوئل داشته باشیم،با 1500 rpm میشه برق 50 هرتز گرفت اگه چهار جفت کوئل داشته باشیم، با 750 rpm میشه برق 50 هرتز گرفت اگه هشت جفت کوئل داشته باشیم،با 375 rpm میشه برق 50 هرتز گرفت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده