pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من مرده ی این همه همکاری هستم به خدا حالا فعلا نمیر تا بعد خدا بزرگه ه ه 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من مرده ی این همه همکاری هستم به خدا گفتم که از امید آبی گرم نمیشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ گفتم که از امید آبی گرم نمیشه حیف الان دارم تو نیروگاه دریایی شنا میکنم:icon_pf (34): وگرنه یه مشعل زیرت روشن میکردم تا تو چرخه رانکین به بخار فوق گرم برسی تا ببینی اب گرم میشه یا نه ه ه از تو که گرم میشه تو چرا شرو نمیکنی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ حیف الان دارم تو نیروگاه دریایی شنا میکنم:icon_pf (34): وگرنه یه مشعل زیرت روشن میکردم تا تو چرخه رانکین به بخار فوق گرم برسی تا ببینی اب گرم میشه یا نه ه ه از تو که گرم میشه تو چرا شرو نمیکنی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من خسته ام 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من خسته ام منم هنگم م م :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام............. خوب هرکی آمادگی برای شروع کلاس های آموزشی رو داشت اعلام کنه تا تاپیک مورد نظر زده بشه ............. دوستان اینجا هم حتما سر بزنید منتظر پست هاتون هستم ........ [h=3]آشنایی تخصصی با اعضای تالار برق (رزومه ی اعضا)[/h] 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها . در مورد این اخبار تحصیلات تکمیلی پیشنهاد میدین؟مثلا یه تاپیک بزنیم با همون عنوان یا تک تک بذاریم؟ مثلا اعلام نتایج و زمان امتحان و خبرهای مرتبط ؟ به قول سکرت الان که جدا جدا میزنیم خیلی شلوغ میشه و بعد از یه مدت هم کلا بی مصرف میشن دیگه /؟ یا اینکه حذفشون کنم اونایی که تاریخشون گذشته ؟ نظر ؟پیشنهاد ؟ فكر ميكنم اگه اخبار تو يه تاپيك باشه بهتر دسترسي بهش راحت تر اخباراي قبلي هم كه تاريخش گذشته بهتر حذف بشن 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من مرده ی این همه همکاری هستم به خدا حق داري واقعا سمن جون 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ چند روز پیش سر کار بودم که دیدم منبع تغذیه یکی از دستگاه ها سوخته... آمارشو که دراوردم فهمیدم نولش قطع بوده که این اتفاق افتاده...ولی نفهمیدم سوختن منبع تغذیه چه ربطی به قطعی سیم نول داره کسی میدونه دلیلش چی بوده؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ چند روز پیش سر کار بودم که دیدم منبع تغذیه یکی از دستگاه ها سوخته... آمارشو که دراوردم فهمیدم نولش قطع بوده که این اتفاق افتاده...ولی نفهمیدم سوختن منبع تغذیه چه ربطی به قطعی سیم نول داره کسی میدونه دلیلش چی بوده؟ چه سوال جالبی من یه روز حدود 2 ساعت سر این موضوع با سرپرستمون بحث کردم به نتایج خوبی هم رسیدیم برو بچ بیان بگن ببینم چی بلد اییید تا اخر بگم چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ چه سوال جالبی من یه روز حدود 2 ساعت سر این موضوع با سرپرستمون بحث کردم به نتایج خوبی هم رسیدیم برو بچ بیان بگن ببینم چی بلد اییید تا اخر بگم چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا امید جون میگی یا بگم؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ امید جون میگی یا بگم؟ بگو ببینم م م م 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ بگو ببینم م م م امید جون نمیدونم درست میگم یا نه ولی خب میگم دیگه...از نگفتم که بهتر... فک کنم چون تو مدار فرمانم از دو فاز متفاوت استفاده کردم اینجوری شده... یعنی وقتی نولم قطع شده رو دو سر منبع تغذیم دو تا فاز اومده که اینجوری شده... فک کنم به خاطر این،این اتفاق افتاده... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ امید جون نمیدونم درست میگم یا نه ولی خب میگم دیگه...از نگفتم که بهتر... فک کنم چون تو مدار فرمانم از دو فاز متفاوت استفاده کردم اینجوری شده... یعنی وقتی نولم قطع شده رو دو سر منبع تغذیم دو تا فاز اومده که اینجوری شده... فک کنم به خاطر این،این اتفاق افتاده... یعنی چی دو فاز متفاوت ت ت 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی چی دو فاز متفاوت ت ت یعنی تو یه قسمت از مدار فرمانم از فاز R استفاده کردم...تو یه قسمت دیگش از فاز s استفاده کردم... لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوتای عزیزی برقی ی سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید - 1 كيلو ولت (kw) چند ولت و 1 مگا ولت چند ولت است ؟2- آيا اگر با10 مولد برق 220 ولت برق dc (مغناطيسي) (يعني هر مولد 22 ولت ) برق توليد كنيم و آن را به وسيله دستگاه مبدل DC به AC تبديل كنيم مي توان با آن مثلا يك لامپ 220 ولت يا يه جارو برقي يا يك تلويزيون رو روشن كرد ؟3- دستگاه DC به AC چي نام داره و تقريبا قيمتش چنده ؟4- آيا اين دستگاه مي تونه مثلا 10000 ولت برق DC رو به AC تبديل كنه ؟ با تشكر فراوان . 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوتای عزیزی برقی ی سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید - 1 كيلو ولت (kw) چند ولت و 1 مگا ولت چند ولت است ؟2- آيا اگر با10 مولد برق 220 ولت برق dc (مغناطيسي) (يعني هر مولد 22 ولت ) برق توليد كنيم و آن را به وسيله دستگاه مبدل DC به AC تبديل كنيم مي توان با آن مثلا يك لامپ 220 ولت يا يه جارو برقي يا يك تلويزيون رو روشن كرد ؟3- دستگاه DC به AC چي نام داره و تقريبا قيمتش چنده ؟4- آيا اين دستگاه مي تونه مثلا 10000 ولت برق DC رو به AC تبديل كنه ؟ با تشكر فراوان . ببخشید حال و حوصله حساب کردن ندارم اما دقیقا مثل کیلو گرم یا سانتی متره هر هزار گرم یه کیلو گرمه ه ه ولت هم این طوریه سوال دوم بله سوال سوم مبدل dc به ac میگن اینوتر میگن هر کس یه چیزی میگه ه اما اینوتر معروفه سوال چهارم هم بله ه ه ه اما هزینه ای داره که مخ ادم سوت میکشه :icon_pf (34): (هزینه اینوترررر) فقط یه چیزی یک کیلو وات هیچ ربطی به ولت نداره لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی تو یه قسمت از مدار فرمانم از فاز R استفاده کردم...تو یه قسمت دیگش از فاز s استفاده کردم... واقعا دستت ننه وزیر علوم درد نکنه با این دانشجو بزرگ کردنش اخه کدوم عاقلی همچین کاری میکنه که برق r بزنه تو سر s محافظ هم که نزاشتی کلید حرارتی ای چیزی خو برق پریز هات همش از یه فازه یه سوال تا حالا دیدی نول دستگاه قطع بشه چه اتفاقی برا دستگاه میوفته ؟؟؟؟ کسی امتحان کرده اینو بگید شاید دلیلش روشن بشه ه من بعید میدونم برق تو سر هم زده باشه و باعث سوختن شده باشه چون....................................... خو حدس بزند چرا دیگه 1 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید حال و حوصله حساب کردن ندارم اما دقیقا مثل کیلو گرم یا سانتی متره هر هزار گرم یه کیلو گرمه ه ه ولت هم این طوریه سوال دوم بله سوال سوم مبدل dc به ac میگن اینوتر میگن هر کس یه چیزی میگه ه اما اینوتر معروفه سوال چهارم هم بله ه ه ه اما هزینه ای داره که مخ ادم سوت میکشه :icon_pf (34): (هزینه اینوترررر) فقط یه چیزی یک کیلو وات هیچ ربطی به ولت نداره دوست عزیز هر ی کیلو ولت هزار ولته یعنی چی ربطی نداره بهم ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده