رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلااام

دوباره تیکه آخر پروژمو نوشتم

استاده هم قبول کرد

ولی الان اصلا خوشحال نیستم

2هفته دیگه هم دفاع دارم

سلام...

خو چرا خوشحال نیستی ....

الان یه خورده خوشحال باش مثل این :ws3:.....

خوب حله دیگه دفاعت هم خوب میشه ........

• Like 2
لینک به دیدگاه

دفاع که ترس نداره:ws43:

از اینکه استاده کار مارو برده زیر سوال ناراحتم

خوبه حالا برنامه دومیو حلو خودش نوشتم روش کم شد:gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

ارشد برق میشه ابزار دقیق و اتوماسیون؟

اگه اینطوره این تاپیک ( http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=24438 ) تو تحصیلات تکمیلیه ماست منتقلش کنم تو پیج شما

سلام

اوهوم مربوط به برقیاس:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

بسم الله الرحمن الرحیم

من به تازگی وارد رشته برق قدرت شدم.:w73:

از کسانی که آخر راه هستند می خواهم که مرا از تجربیاتشان بهره مند سازند.:zadan:

۱-نیاز بازار کار امروز در چه زمینه هایی است؟:ws38:

۲-در اوایل تحصیل چه کار هایی انجام دهیم بهتر است؟:th_running1:

۳-آیا از اکنون به فکر کارشناسی ارشد هم باشم؟(کدام موسسه بهتر است؟):JC_thinking:

۴-با دروس عمومی مانند تاریخ و ادبیات چه کنم؟:confused:

۵-چه نرم افزارهایی باید یاد بگیرم؟:179:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بسم الله الرحمن الرحیم

من به تازگی وارد رشته برق قدرت شدم.:w73:

از کسانی که آخر راه هستند می خواهم که مرا از تجربیاتشان بهره مند سازند.:zadan:

۱-نیاز بازار کار امروز در چه زمینه هایی است؟:ws38:

۲-در اوایل تحصیل چه کار هایی انجام دهیم بهتر است؟:th_running1:

۳-آیا از اکنون به فکر کارشناسی ارشد هم باشم؟(کدام موسسه بهتر است؟):jc_thinking:

۴-با دروس عمومی مانند تاریخ و ادبیات چه کنم؟:confused:

۵-چه نرم افزارهایی باید یاد بگیرم؟:179:

سلام ......

اول از همه ورودت رو به جامعه برق خوش آمد میگم ......

1. در مورد نیاز بازار کار باید خدمتت عرض کنم برق پتانسیل خیلی خوبی برای کار داره منتها در وضعیت فعلی کشور کار بازار کار نه فقط برای رشته برق بلکه برای همه رشته ها قدری نا بسامان است . که امید است تا زمانی که شما بخوای لیسانس رو بگیری این مشکلات برطرف شده باشه (فعلا تا دو سال دیگه که ...... در خدمت مردم هستند زیاد امیدی به بهبودی نیست اما انشاالله و به یاری خدا ایران این دوره طاقت فرسا رو هم پشت سر بزاره البته به قیمت تباه شدن نسلی که در این سالها فارغ التحصیل شدند)ولی دوست خوبم امیدوار باش .مهم اینه که به رشتت علاقه داشته باشی چون اینکه چه رشته ای رو انتخاب میکنی در بازار کار تاثیری نداره و موفقیتت توی اون رشته فقط به علاقت به اون رشته و از همه مهم تر پشت کارت برمیگرده........
  2. در اوایل تحصیل سعی کن پایه ات رو قوی کنی . همین ریاضیاتی که الان داری میخونی در آینده برای فهم دروس تخصصی خیلی کمکت میکنه به هیچ عنوان از درس های پایه سرسری عبور نکن. متاسفانه اشتباه برخی دانشجویان اینه که احساس میکنند این درسها ارزشی نداره و به این درس ها بی توجهی میکنند....

3. به فکر ارشد هم باش ولی فعلا برای عضویت در موسسه ای خاص زوده صبر کن درسهای تخصصیت رو پاس کنی تا دید پیدا کنی به درس ها بعد دنبال موسسه باش (تقریبا از ترم 6 خوبه ). فعلا فقط سعی کن درس هایی که میخونی مفهومی بخونی تا برای ارشد راحت باشی و نخوای دوباره درس هارو از اول بخونی........

4. دروس عمومی رو برای افزایش معدل میتونی ازشون استفاده کنی . به هیچ عنوان در یک ترم بیشتر از دو درس عمومی نگیر و سعی کن در بین ترم هات پخششون کنی ........

5. اول از همه متلب و سیمولینک و وقتی مدار و الکترونیک رو شروع کردی اسپایس یاد بگیر . و البته از plc هم غافل نشو که خیلی برای بازار کار در آینده به دردت میخوره .....

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلااام :icon_redface:

این ترم نمی دونم چی شده همه استادا زدن تو کار نرم افزار هر کدومشون هم یه نرم افزار میگن!

جدا برای یه مهندس برق اونم از نوع الکترونیکیش لازمه همه نرم افزار ها رو بلد باشه یا به شغلی که می خواد انتخاب کنه بستگی داره؟

اگه متلب بلد باشی لازمه برنامه نویسی های دیگه هم یاد بگیرم یا کافیه؟

استادمون می گف c رو حتما باید بلد باشید

• Like 3
لینک به دیدگاه

این ترم نمی دونم چی شده همه استادا زدن تو کار نرم افزار هر کدومشون هم یه نرم افزار میگن!

جدا برای یه مهندس برق اونم از نوع الکترونیکیش لازمه همه نرم افزار ها رو بلد باشه یا به شغلی که می خواد انتخاب کنه بستگی داره؟

متاسفانه توی کشور ما به یک آچار فرانسه احتیاج دارن نه یک متخصص و به همین دلیل لازمه که همه رو بلد باشیم هرچند هم سطحی .در صورتی که این کار اشتباهه و بهتره یکی رو بلد باشی ولی تخصصی اما متاسفانه این اشتباهیست که باید بهش تن بدیم ....

یک جا رفتم برای استخدام میگه مهندس مخابرات آشنا به دوره های ccna , ccnp , دوره های وایرلس دوره های مایکروسافت دوره های لینوکس ، آشنا به avr و arm , مسلط به برنامه نویسی و ..... که اگه اینارو بخوای یاد بگیری باید بعد از لیسانس 10 سال دیگه درس بخونی ......

• Like 3
لینک به دیدگاه

آشنایی داشتن با کلیه نرم افزارهای الکترونیک یا هم اینکه بدونید چه کار میکنن لازمه اما اینکه شما بخواهید تو چه فیلدی کار کنید به صورت حرفه ای یادگیری نرم افزارهای مرتبط با اون خیلی مهمه . مثلا برای الکترونیکها نرم افزار C لازمه چون زبان برنامه نویسی برای اکثر میکروکنترولرها هست که بیشتر الکترونیکیها باهاش سروکار دارن اما ممکنه یکی تو زمینه plc کار کنه که اون هم زبانهای برنامه نویسی مربوط به خودش رو داره.

• Like 5
لینک به دیدگاه

ممنون

خب یعنی من باید زمینه کاریم رو انتخاب کنم و بعد برم سراغ نرم افزار؟

الان که دانشجو هستم و هنوز تصمیمی برای شغلم نگرفتم کدوم نرم افزار ها رو باید یاد بگیرم؟

متلب

اسپایس

مولتیسیم

...

این سه تا رو استادام خواستن به عنوان تمرین!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
ممنون

خب یعنی من باید زمینه کاریم رو انتخاب کنم و بعد برم سراغ نرم افزار؟

الان که دانشجو هستم و هنوز تصمیمی برای شغلم نگرفتم کدوم نرم افزار ها رو باید یاد بگیرم؟

متلب

اسپایس

مولتیسیم

...

این سه تا رو استادام خواستن به عنوان تمرین!

من با متلب (قسمت شبیه سازی مدار simolinc ) و اسپایس (shematic و capture ) کار کردم

ولی با متلب خیلی راحترررر میتونی ب جواب برسی

چه قسمت کتابخونش چه قسمت گرفتن نمودار (اسکوپ) .. همه چی واضحه

ینی اگه ی بار کار کنی دیگه یاد گرفتی .. چون چیزه پیچیده ای نداره

ولی تو اسپایس اینطور نیست کلی تنظیمات داره ک باید انجام بدی .. من هردفه میخوام کار کنم باید ی نگاهی به آموزشش بندازم!

البته شاید برا من سخت باشه !!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
سلام به همه برو بچه برقی من آرش ترم 3 کارشناسی پیوسته قدرت ام امیدوارم از تجربه سما بزرگان بهره بگیرم

به به سلام دوست عزیز.

امیدوارم شاهد همکاری شما باشیم و همه از تجربه هم استفاده کنیم .

خوب حالا چند تا سوال :

به چه نر م افزارهایی تسلط داری؟و اینکه چه نرم افزارهایی میخوای یاد بگیری؟

به رباتیک هم علاقه داری؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

قابل توجه کنکوریای عزیز:4564:

بدبخت شدیم رفت:ws37:

معاون سازمان سنجش آموزش خبر داد:

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد 91 در یک نوبت

خبرنامه دانشجویان ایران:معاون سازمان سنجش آموزش کشور از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد تمام رشته‌ها در یک نوبت خبر داد.

به گزارش خبرنگارصنفی-آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، جلال طباطبایی، معاون سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با فارس از برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد 91 در یک نوبت خبر داد و گفت: تا پیش از این آزمون رشته‌های ریاضی، مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر در 2 نوبت برگزار می‌شد، اما در کنکور کارشناسی ارشد 91 آزمون این داوطلبان همانند سایر داوطلبان در یک نوبت برگزار می‌شود.

وی تأثیر نمره آزمون داوطلبان کارشناسی ارشد در قبولی آن‌ها را 80 درصد و میزان تاثیر معدل دوره کارشناسی این افراد را 20 درصد ذکر کرد.

طباطبایی با بیان اینکه آزمون کارشناسی ارشد سال 91 در 137 کد رشته امتحانی که 64 مورد آن به صورت شناور است برگزار می‌شود، یادآور شد: این آزمون در 6 گروه عمده آموزشی برگزار می‌شود، از مجموع 50 کدرشته گروه علوم انسانی، 14 مورد شناور هستند، گروه علوم پایه نیز در مجموع 15 رشته امتحانی دارد که 9 مورد آن به شکل شناور است.

وی ادامه داد: در گروه فنی و مهندسی نیز 29 رشته امتحانی پیش بینی شده که 18 مورد آن شناور است، گروه کشاورزی نیز دارای 25 کدرشته است که 9 رشته آن به صورت شناور تعریف شده است، در گروه هنر نیز از مجموع 12 کدرشته امتحانی، 8 مورد شناور بوده و گروه دامپزشکی هم 6 کدرشته امتحانی دارد که همه آنها شناور هستند.

به گفته طباطبایی عنوان شناور به آن دسته از کدرشته‌هایی اطلاق می‌شود که داوطلبان می‌توانند آنها را در کنار رشته انتخابی اصلی خود به عنوان رشته امتحانی دوم انتخاب کنند و در آزمون آنها نیز شرکت کنند.

اخه اینا چه فکری میکنن با خودشون:whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...