professor 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ به به سلام به خانم پروفسور......دانشگاه چه خبر ؟ بچه ها ، اساتید ، مستخدمین و عزیزان حراست خوبن ایشالا؟ آخ اینقدر دلم براشون تنگ شده که نگو ....... بسیار بسیار به جمع ما خوش اومدی...... تو مگه اسپایس کار نکردی چرا اونو نمیگی ؟ نگو نه که خودم چند ترم پیش سر کلاس فیزیک مدرن دی وی دیش رو بهت دادم یه پروژه کوچولو هم سر کلاس انجام دادیم.فکر کردی یادم میره؟؟....... بازم بیای اینوراها نری دیگه پشت سرتو نگاه نکنی....... همه خوبن مدیر جان. واقعا" جات خالیه. شنبه که اومدی دانشگاه و دیدمت خیلی خوشحال شدم:wubpink: هر وقت بیکاری بیا ما هم خوشحال میشیم چرا خب اونم کار کردم(خودت یادم دادی) ولی گفتم اسپایس همتون به صورت خیلی حرفه ای بلدین من نگم 3 لینک به دیدگاه
professor 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ :JC_thinking:من این چیزا حالیم نیست باید بیاد اینجا هر چی یاد گرفته آموزش بده....... تازه قراره ترم بعد که که آنتن گرفت بیاد hfss اینجا یاد بده (حالا کی چنینی قراری گذاشتیم نمیدونم .خودم با خودم قرار گذاشتم . همینه که هست زوریه).......... :jawdrop:چییییییییییییییییییییییییییی مدیر جااااااان!!! 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ همه خوبن مدیر جان. واقعا" جات خالیه. شنبه که اومدی دانشگاه و دیدمت خیلی خوشحال شدم:wubpink: هر وقت بیکاری بیا ما هم خوشحال میشیم چرا خب اونم کار کردم(خودت یادم دادی) ولی گفتم اسپایس همتون به صورت خیلی حرفه ای بلدین من نگم منم واقعا خوشحال شدم از دیدار مجددت...... مدیر جان هم خودتی پروفسور جان نه بابا زیاد تخصصی مد نظرم نبود ....... حالا فکر کردی من حرفه ای بلدم.... :jawdrop:چییییییییییییییییییییییییییی مدیر جااااااان!!! همینه که هست میری با دکتر هنرور آنتن میگیری که بهت پروژه hfss بده. منم میام سفارشت رو میکنم که پروژه آسون نده بهت........ میبینم که ستاره هات دوتا شده دیگه نمیتونی در بری...........:w127: 2 لینک به دیدگاه
professor 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ منم واقعا خوشحال شدم از دیدار مجددت......مدیر جان هم خودتی پروفسور جان نه بابا زیاد تخصصی مد نظرم نبود ....... حالا فکر کردی من حرفه ای بلدم.... لطف داری- اختیار داری مگه دیگه چیزی مونده که تو بلد نباشی همینه که هست میری با دکتر هنرور آنتن میگیری که بهت پروژه hfss بده. منم میام سفارشت رو میکنم که پروژه آسون نده بهت........میبینم که ستاره هات دوتا شده دیگه نمیتونی در بری...........:w127: خدا به دادم برسه:ws3: 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ منو فراموش نکنید:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ منو فراموش نکنید:persiana__hahaha: مگه میشه شما و اون روحیه ی زیبا شناسانت رو فراموش کرد ........ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ یادش بخیر یه جایی بود شعر میگفتیم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ یادش بخیر یه جایی بود شعر میگفتیم همین جا بود آه ای پریزاد تنها افسانه عشق فایز *** تا ساحل چشمهایت ای کاش می شد بیایم :shame: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ یادش بخیر یه جایی بود شعر میگفتیم چند تا تالار اون ورتر بود تاپیک مشاعره......... همین جا بود آه ای پریزاد تنها افسانه عشق فایز *** تا ساحل چشمهایت ای کاش می شد بیایم :shame: ........... رعایت قوانین زیر لازم الاجرا میباشددر صورت تخلف در وهله اول تذکر و برای بار دوم اخطار داده میشود 1. درج هرگونه پست حاوی فقط شکلک و تصویر ممنوع 2. درج موضوعات غیر مرتبط با تالار (به عنوان نمونه پست فقط شعر یا گرفتن تولد) ممنوع 3. قوانین بالا ممکن دچار تغییرات شود، پس کاربران عزیز هر چند وقت صفحه اول تاپیک را مشاهده کنند 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نگا کن من نیام چراغ اینجا رو کسی روشن نمی کنه یارانه برق اینجا رو برنداشتن بیاین مدیر کجایییی؟ روح؟!!! سمانه؟ ... کجایید؟!!!!!!!! الووووووو 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ یکی بیاد به من دلداری بده الان گرمه کردم یکی بیاد به استادم بگه پروژمو خودم انجام دادم میگه من شک دارم قبول نمیکنه:icon_pf (34): الان دوست دارم سرشو بکوبم به دیوار:3384s: 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااام ستی کوجاا بودیی؟ استادت کجاست با بچه محلا بیایم حالشو بگیریم؟:167::icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااام ستی کوجاا بودیی؟ استادت کجاست با بچه محلا بیایم حالشو بگیریم؟:167::icon_pf (95): سلام :imoksmiley: اوهوم بیا بزنش انقدر اعصابم خورده که حد نداره خیلی زور داشت بگه کار خودتون نیست هرچی هم توضیح دادم میگه من باورم نمیشه حالا یه روش دیگه گفته ، گفته اگه میتونی اینجوری بنویس تا نمرتو بدم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ عهههه عجب نامردی این استادتون .... من شاهدم با چه خون دلی این پروژه رو انجام دادی ...... راستی سلام ..... 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ عههههعجب نامردی این استادتون .... من شاهدم با چه خون دلی این پروژه رو انجام دادی ...... راستی سلام ..... بیا بهش بگو:4chsmu1: مسئول آزمایشگاهمون هم ازم پرسید چی شد :icon_pf (34): منم دیگه بغضم ترکید گریه کردم:girl_blush2: گفت میگه به استادمون که شاهده من و دوستم همش میرفتیم از پی سی های دانشگاه استفاده میکردیم واسه برنامه نویسمون علیک سلام:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ ستی غصه نخور آریو می زنش:persiana__hahaha: سلام مدیر چطور؟ کجا بودی نبودی؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ ستی غصه نخور آریو می زنش:persiana__hahaha: سلام مدیر چطور؟ کجا بودی نبودی؟ سلام.... مرسی خوبم . خوبی؟ من میگم استاد ستی رو دعوت کنیم تو سایت بعد بگیم اخراجش کنن ....... داشتم از این کارا میکردم که نبودم ... سالن مطالعه کنکور ارشد سالن مطالعه ارشد (الکترومغناطیس) 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من اومدم شب بخیر چیطورید؟ من همواره خوبم نخسته مدیر:flowerysmile: چرا اینجا ساکته انقدر یکم تدابیر مدیریتی خرج کن مدیر 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خوش اومدی .... شب تو هم بخیر ... ما هم همواره خوب میباشیم ..... ساکتیش دلایل زیادی داره یه خوردش به خاطر امتحانای ترم تابستان بچه هاست .... یه خوردش هم به خاطر ماه رمضونه ..... ایشالا از هفته بعد دوباره گرم میشه .... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ سلااام دوباره تیکه آخر پروژمو نوشتم استاده هم قبول کرد ولی الان اصلا خوشحال نیستم 2هفته دیگه هم دفاع دارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده