setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اميد اين مريم رو نصف كن تا من برگردم فعلا برم آماده شم برم الان دير ميرسم دوستم غرغر ميكنه:banel_smiley_52: دها كنين من تفسير 20شم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اصلا حس درس ندارم خدااااااااايا:icon_pf (34): اگه ترم آخر تفسير بيوفتم معرفي به استاد ميدن؟:4chsmu1: خيالم راحته 4 نمره دارم منم خیالم راحت بود 3 نمره دارم اما پدر سوخته نداد :jawdrop: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اميد اين مريم رو نصف كن تا من برگردم فعلا برم آماده شم برم الان دير ميرسم دوستم غرغر ميكنه:banel_smiley_52: دها كنين من تفسير 20شم رو دل نکنی 20 می خوای :w00: :167: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): چرا امروز اينطوري شدم حس رفتن ندارم يكي منو از خونه بيرون كنه مامانم هم نيس بهم ناهار بده برم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): چرا امروز اينطوري شدمحس رفتن ندارم يكي منو از خونه بيرون كنه مامانم هم نيس بهم ناهار بده برم من هم سن تو بودم 4 تا بچه داشتم :w00: حالا میگی مامانم نیست برام غذا گرم کنه 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ غذاي گرم كرده اصلا نميخورم مگه اينكه مجبور باشم مامان صب قورمه سبزي گذاشت رفت بيرون:4chsmu1: حس كشيدنو خوردن نداشتم واستادم تا بياد تاهارمو بده برم امتحان بسي نا جوان مردانه اي بود:icon_pf (34): خدا ازش نگذره استاداي ديگه 13_15 نمره فقط تست داده بودن اين احمق فقط 3 نمره تستي داد:vahidrk: بالاي 16ميشم دلم 20 ميخواست اصلا تخلب نكردم:4chsmu1: دوستم ميخواست بره عروسي بعد از 20 مين ورقشو داد، منم واسه اينكه تنها بر نگردم خونه 5 مين بعدش تحويل دادم وقت نشد از كسي سوال بپرسم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ این که نیم ساعت پیش داشت با من اسپم می کرد تمام علوم مهندسی شاخه ای از علم فیزیکه بویژ برق که شاخه کوچکی از علم فیزیکه ... برو درستوو بخووووووووووووووووووون:167: من فکر میکردم شما مکانیکید امین اینو داری؟آموزش qsb 4 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ من فکر میکردم شما مکانیکید امین اینو داری؟آموزش qsb مگه ننوشتم فیزیک چرا مکانیک!! مکانیک یکی از زیر شاخه هامونه در کل خدا نکنه که مکانیک یا خدایی نکنه برق بالشم و بیشتر خدا نکنه برق قدرت باشم و بیشتر از اون خدا نکنه که رقاص باشممم 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ مگه ننوشتم فیزیک چرا مکانیک!! مکانیک یکی از زیر شاخه هامونه در کل خدا نکنه که مکانیک یا خدایی نکنه برق بالشم و بیشتر خدا نکنه برق قدرت باشم و بیشتر از اون خدا نکنه که رقاص باشممم الان رقاص کیههههههه :ws28: 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ الان رقاص کیههههههه :ws28: منظولم پسر ایرانیه :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ منظولم پسر ایرانیه:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: حالا چرا :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ حالا چرا :banel_smiley_52::banel_smiley_52: خوب امشب رفته علوسی برخصه :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خوب امشب رفته علوسی برخصه :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: ینی قر کمرو .. ای جوووووووووونممم 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ینی قر کمرو .. ای جوووووووووونممم آره تخصصش قر کمر بیتربیت :167: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ آره تخصصش قر کمر بیتربیت :167: حالا تا چ شعاعی قر میده 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ حالا تا چ شعاعی قر میده نمیدونم 12 شب میاد از خودش بپرس 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ من فکر میکردم شما مکانیکید امین اینو داری؟آموزش qsb نه چی هست؟؟؟ مگه ننوشتم فیزیک چرا مکانیک!! مکانیک یکی از زیر شاخه هامونه در کل خدا نکنه که مکانیک یا خدایی نکنه برق بالشم و بیشتر خدا نکنه برق قدرت باشم و بیشتر از اون خدا نکنه که رقاص باشممم حالا خوبه نوشتی محل سکونت کتاب مغناطیس :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ نهچی هست؟؟؟ حالا خوبه نوشتی محل سکونت کتاب مغناطیس :banel_smiley_4: کتاب مغناطیس یکی از درسای تخصصیه فیزیکه آقا ....شما فقط میپاسید چیزی که یاد نمیگیرید...ما عمقی میخونیم 1 و2 .....ولی شما همون چنگم اسمشو یدک میکشید مخصوصا شخص شما و دوستان شما 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ کتاب مغناطیس یکی از درسای تخصصیه فیزیکه آقا ....شما فقط میپاسید چیزی که یاد نمیگیرید...ما عمقی میخونیم 1 و2 .....ولی شما همون چنگم اسمشو یدک میکشید مخصوصا شخص شما و دوستان شما :ws28: ما فقط میپاسیم؟؟؟؟؟؟ ما هم فیزیک مغناطیس میخونیم هم الکترومغناطیس برو برا یکی بگو که حنات پیشش رنگ داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده