am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ از خصوصی که به عنوان اسناد اضافه نکردید؟:icon_pf (34): نه اون خصوصی فقط در مورد همون ممنوعیت برقیا تو تالار مکانیک بود برای مریم خانم دلایلش رو توضیح دادم با یکی دوتا مدرک 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ نه اون خصوصی فقط در مورد همون ممنوعیت برقیا تو تالار مکانیک بودبرای مریم خانم دلایلش رو توضیح دادم با یکی دوتا مدرک برا آقا اسی چی؟ توضیح دادی؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ برا آقا اسی چی؟توضیح دادی؟ چه حسی میده وقتی دسترسی به تالار مدیران ندارید 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ برا آقا اسی چی؟توضیح دادی؟ :imoksmiley: اسی چی شده؟؟؟؟؟؟ کدوم اسی اسماعیل یا اسحاق؟ چه حسی میده وقتی دسترسی به تالار مدیران ندارید حس خوبی ندارم چشام همش به ساعته می پرسم این چه حسیه یکی میگه خیانته 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بازم حرف مکانیک و برقه بچه مگه دوست داری پنچرت کنم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بازم حرف مکانیک و برقه بچه مگه دوست داری پنچرت کنم تو برو شیرینیتو بیار 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بازم حرف مکانیک و برقه بچه مگه دوست داری پنچرت کنم حیف که الان جنگه وگرنه مکانیک بخوبی پذیرای شما بود 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ جنگ چیه چه کشکی چه دوغی شیرینی هم میارم الان فرزانگان پارتی راه انداختم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ حیف که الان جنگه وگرنه مکانیک بخوبی پذیرای شما بود جنگ نیست فقط عقل حکم میکنه جایی که بهت توهین میشه نری منظورم شما یا مثلا اسماعیل و سهیل و خیلیای دیگه نیست خودتون بهتر میدونین کیا رو میگم و بهتره این بحث دیگه کش پیدا نکنه 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ جنگ چیه چه کشکی چه دوغی شیرینی هم میارم الان فرزانگان پارتی راه انداختم همینجا شیرینی بده 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ جنگ نیستفقط عقل حکم میکنه جایی که بهت توهین میشه نری منظورم شما یا مثلا اسماعیل و سهیل و خیلیای دیگه نیست خودتون بهتر میدونین کیا رو میگم و بهتره این بحث دیگه کش پیدا نکنه :w00: خب خیلی از تالارا ما رو تحریم کردن...الان ما داریم در یک جزیره به سختی زندگی میکنیم....هیچکی به ما سر نمیزنهکشتی کمک های بشر دوستانه ای هم در راه نیست... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ من رو هم به جرم کمک مخفیانه به تالار مکانیک پلیش بین المملللللل دنبالمه تحریم ها رو بر علیه شما نقض کردم خوب ول کنید اون انرزی هسته ای رو 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ من شیرینی ایییم اینه که باهاشون می رقسم یا سالسا یا تانگو ای جونم بیا بغلم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ :w00: خب خیلی از تالارا ما رو تحریم کردن...الان ما داریم در یک جزیره به سختی زندگی میکنیم....هیچکی به ما سر نمیزنهکشتی کمک های بشر دوستانه ای هم در راه نیست... خب خودتون انتخاب کردین کسی زور نکرده بود که ما هم کسی رو تحریم نکردیم مثلا وزارت خارجه آمریکا میگه نرین ایران اگه رفتین جونتون پای خودتون و ما هیچ دخالتی نمیکنیم اینم همچین چیزیه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ راستی پاسخ گویی به سوالات قدرتی جمعه ها ساعت 5 تا 7 شب جواب گویی تنها با وقت فبلی امکان پذیر هستش (شکلک سوت) 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ من شیرینی ایییم اینه که باهاشون می رقسم یا سالسا یا تانگو ای جونم بیا بغلم عزیزم بیا مرغی برقص 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ راستی پاسخ گویی به سوالات قدرتی جمعه ها ساعت 5 تا 7 شب جواب گویی تنها با وقت فبلی امکان پذیر هستش (شکلک سوت) یادت رفت بگی فقط در همین پروفایل جواب میدم بعد پروفتو ببندی 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ من شیرینی ایییم اینه که باهاشون می رقسم یا سالسا یا تانگو ای جونم بیا بغلم عزیزم رقص...تازه فارغ التحصیل شدید نه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بیا مرغی برقص من رو با شمالی ها در نننداز یادت رفت بگی فقط در همین پروفایل جواب میدم بعد پروفتو ببندی خوب من مردمی ام تو اینجا جواب میدم تو اینجا رو قفل کن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ رقص...تازه فارغ التحصیل شدید نه:icon_pf (34): اره :icon_pf (34): یه 6 ساعتی هستش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده