!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ سلااااام خوش اومدی :ws2: بابا خوش ب حالتون .. من ک پس فردا مدارمجنمع دارم معلوم نیس استاد سوال از کجا میاره :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااام من اومدم دوستام گفتن استاد کپی جزوه امتحان می گیره من سست شدم تو درس خوندن بچه جان بشنو و باور نکننننننننن 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ از منوی file گزینه save as رو بزناونجا از اون منوی کشوی فرمت رو pdf انتخاب کن :aghosh: مرررسی من همیشه میگم ما مو بینیمو امین پیچ پیچ مو:4chsmu1: اونجا سیو تو 2003 شو دیدم، یهنی کامل نگاه نکرده بودمش از چند نفر پرسیدم گفتن باید برنامه نصب کنی هی گفتم نمیشه ورژن جدیدا امکاناتش کمتر باشه ها:icon_pf (34): گوش نمیکنن 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ بچه جانبشنو و باور نکننننننننن به جای روحیه دادنته باور کنم یا نکنم دیگه مهم نیست ترانزیستور رو کامل خوندم پاس میشم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ به جای روحیه دادنته باور کنم یا نکنم دیگه مهم نیست ترانزیستور رو کامل خوندم پاس میشم بد بخت شدی رفت من بهت قول میدم که این امحانت رو خراب میکنی 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ بد بخت شدی رفتمن بهت قول میدم که این امحانت رو خراب میکنی چراااااا ؟؟:w821: نه استادمون منو دوست داره 2 نمرم اضافه ازش میگیرم :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ :aghosh: مرررسیمن همیشه میگم ما مو بینیمو امین پیچ پیچ مو:4chsmu1: اونجا سیو تو 2003 شو دیدم، یهنی کامل نگاه نکرده بودمش از چند نفر پرسیدم گفتن باید برنامه نصب کنی هی گفتم نمیشه ورژن جدیدا امکاناتش کمتر باشه ها:icon_pf (34): گوش نمیکنن واه واه واه این حرکات جلف چیه به جای روحیه دادنته باور کنم یا نکنم دیگه مهم نیست ترانزیستور رو کامل خوندم پاس میشم :ws28: خب حالا که پاس میشی نرو 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ من که همچنان شروع به خوندن نکردم:4chsmu1: حالا فردا که میرم واسه صحافی بهدش میشینم منبع تغذیه میخونم روز قبل امتحان تفسیر هم قراره با مامانو دوستاش بریم آب گرم لاریجان:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ من که همچنان شروع به خوندن نکردم:4chsmu1: حالا فردا که میرم واسه صحافی بهدش میشینم منبع تغذیه میخونم روز قبل امتحان تفسیر هم قراره با مامانو دوستاش بریم آب گرم لاریجان:gnugghender: بد نگذرههههههه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ بد نگذرههههههه نه بابا راحته بذار راحت باشه چیکارش داری تووو؟ 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ انقده خوبه ترم آخری باشی:4chsmu1: خسته شدم از بس درس نداشتم یه مشجل دیگه هم دارما:4chsmu1: اینجا نوشته از سمت راست و بالا باید 2.5 cm از چپ و پایین هم 2cm ولی وقتی تغییر میدم خیلی ذاغارت میشه:icon_pf (34): تو هر صفحه 5 6 خط جا میشه حالا چیکار کنم اینو جواب بدین صب میام میخونم ، فعلا برم pc رو تحویل داداشم بدم شب بخیر:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ کمتر از 15 ساعت تا فارغ التحصیلی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ کمتر از 15 ساعت تا فارغ التحصیلی :w140: شمارش معکوس شروع شد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ :w140:شمارش معکوس شروع شد اره ظلمه بخدا ملت شب اخرین امتحان دانشگاهشون درس های سنگین دارن همه از استرس درس خوابشون نمی بره :icon_pf (34): ما هم از بی خیالی خوابمون نمی بره ظلمه مهندس برق لیسانسش رو با تنظیم خانواده تموم کنه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ اره ظلمه بخدا ملت شب اخرین امتحان دانشگاهشون درس های سنگین دارن همه از استرس درس خوابشون نمی بره :icon_pf (34): ما هم از بی خیالی خوابمون نمی بره ظلمه مهندس برق لیسانسش رو با تنظیم خانواده تموم کنه :icon_pf (34): حتی گرایش زور؟؟ ببخشید.. قدرت؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ با این نوادگان نیوتون حرف زد بابا برو تلاشی کن کاری بکن ببنم اخر می تونی از بین بری همش از این به اون تبدیل مشی برو قانون اجدادت رو نقض کن 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ با این نوادگان نیوتون حرف زد بابا برو تلاشی کن کاری بکن ببنم اخر می تونی از بین بری همش از این به اون تبدیل مشی برو قانون اجدادت رو نقض کن باشه ما ابدی هستیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ عمر نوح هم داشته باشی به پایان می پذیری تنها چیز مانداگار دو نیم میلیون شلغی هستش که امسال می خوام تولید بشه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ کار کجا بود....به جمع بیکاران خوش آمدید...تا 15 ساعت دیگه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ کار کجا بود....به جمع بیکاران خوش آمدید...تا 15 ساعت دیگه صلی علی محمد بوی مریمی امد خوش اومدی بیا خودمون با هم حکومت مدیریت مکانیک و برق رو پرچمشون رو بکشیم پایین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده