peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ای بابا.الکترونیکی ها آبرومون درخطره یکی جواب نداد این قطعات که محمدمهدی گفت چی بود؟ :w00: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ای بابا.الکترونیکی ها آبرومون درخطره یکی جواب نداد این قطعات که محمدمهدی گفت چی بود؟ :w00: آبروتون رفت دیگه تموم شد آب رفته بر نمیگرده به جوی 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چرا جناحی میکنید:icon_pf (34):دعوای مدیران آیا باید بر عملکرد کاربران هم تاثیر بزاره :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::banel_smiley_4::banel_smiley_4: من سریعتر برم تا اینجا خون به پا نکردم:banel_smiley_52: ما هم اینجا دیگه پست نمیزنیم بابا بیا این امین بچه گی کرد ببخششش :icon_pf (34): نمی دونه چی بگه هنوز عقلش کامل نشده به جای اینکه خودش رو منع کنه همه رو منع کرده :icon_pf (34): بچه اس دیگه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ بابا بیا این امین بچه گی کرد ببخششش :icon_pf (34): نمی دونه چی بگه هنوز عقلش کامل نشده به جای اینکه خودش رو منع کنه همه رو منع کرده :icon_pf (34): بچه اس دیگه واالاااااااا با این نوناشون 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ واالاااااااا با این نوناشون اجازه تپل میشه ما با این مکانیکی حرف بزنیم :icon_pf (34): یا حرف زدن از هر لحاظ حرامه شیطونه میگه یه تاپیک باحال بزنم گفتگو ازاد یکم بخنیدم امین یا خودت از نوشته ات اظهار ندامت میکنی یا گفتگو ازاد می دونه و تو 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اجازه تپل میشه ما با این مکانیکی حرف بزنیم :icon_pf (34): یا حرف زدن از هر لحاظ حرامه شیطونه میگه یه تاپیک باحال بزنم گفتگو ازاد یکم بخنیدم امین یا خودت از نوشته ات اظهار ندامت میکنی یا گفتگو ازاد می دونه و تو بابا ما با قصد برهم زدن امنیت تالارتون اومدیم اینجا سرنگونی امین سرسخت 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ همه صحنه ها رو دیدم به زودی دسیستونو رو میکنم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ بابا ما با قصد برهم زدن امنیت تالارتون اومدیم اینجاسرنگونی امین سرسخت پرو جلو سرنگون کن حاظظرم ام مسئولیت تالار رو به عهده بگیرم مریم تو هم ناز نکن بیا دیگه گناه دارم ااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ همه صحنه ها رو دیدمبه زودی دسیستونو رو میکنم برو بابا حال ندارم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ پرو جلو سرنگون کن حاظظرم ام مسئولیت تالار رو به عهده بگیرم مریم تو هم ناز نکن بیا دیگه گناه دارم ااااااااااااااااااا در یک تالار بی طرف(کامپیوتر )میبینمتون 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ از اونجایی که کسی به سوال آریوبرزن پاسخ نداد خودم جواب رو میگم پاسخ قطعات SMD بود SMD (Surface Mount Device) / SMT (Surface Mount Technology) Here's a view on common SMDs (Surface Mount Devices). 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ ببشید انتظار داشتید جواب این سوال رو بلد باشیم :w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ در یک تالار بی طرف(کامپیوتر )میبینمتون اینجا هم بیا گناه دالم 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ ببشید انتظار داشتید جواب این سوال رو بلد باشیم :w00: به نظرمن کسی که داره لیسانس الکترونیک میگیره حداقل علمی که باید داشته باشه شناخت قطعات الکترونیکی ست 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرمن کسی که داره لیسانس الکترونیک میگیره حداقل علمی که باید داشته باشه شناخت قطعات الکترونیکی ست خدا رو شکر من لیسانس قدرت دارم سیتی بیا جواب گو باش 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ اااا من که اینا رو میشناختم داییم نشونم داده بود کلی هم توضیح داده بود در موردش بهم چقدرم یاد گرفته بودم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ امان از دست شما الکترونیکی ااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ امان از دست شما الکترونیکی ااااااااااااااااااااااااااااااااا امان ... گرایش تو مگه چیه ؟ چرا ننوشتی؟ :3384s: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ اگه چشاتو باز کنی بابا دو تا پیام بالاتر گفتم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ امان ... گرایش تو مگه چیه ؟ چرا ننوشتی؟ :3384s: گرایش زور ببخشید قدرت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده