M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام....دوستان به آدرس امضای من نیز سر بزنید.ممنون 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام....دوستان به آدرس امضای من نیز سر بزنید.ممنون هرگونه فعالیت عزیزان برقی در تالار مکانیک فعلا میسر نیست جوابش رو از مدیرتون بگیرید :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سهلام پرنازززززززززززززززززززز 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ هرگونه فعالیت عزیزان برقی در تالار مکانیک فعلا میسر نیستجوابش رو از مدیرتون بگیرید :flowerysmile: چرا :w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اختیار خودم رو هم ندارم :w00: :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلامممممممممم سلام خیلی خوش اومدین امیدوارم شاهد فعالیت بیشتر شما توی تالار خودتون باشیم :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ هرگونه فعالیت عزیزان برقی در تالار مکانیک فعلا میسر نیستجوابش رو از مدیرتون بگیرید :flowerysmile: چرااااااااااااااااااااااا؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اختیار خودم رو هم ندارم :w00: :icon_pf (34): پاتو اونجا بزاری عواقبش گردن خودت تا وقتی دو نفر معلوم الحال اونجا هستن هیچگونه همکاری وجود نخواهد داشت 4 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلامخیلی خوش اومدین امیدوارم شاهد فعالیت بیشتر شما توی تالار خودتون باشیم :flowerysmile: ممنونم مرسي 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چرااااااااااااااااااااااا؟ بهتره بحث باز نشه دلیلش گنده دماغ بودن بعضی افراد هست 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ پاتو اونجا بزاری عواقبش گردن خودتتا وقتی دو نفر معلوم الحال اونجا هستن هیچگونه همکاری وجود نخواهد داشت الان مثلا تهدید کردی بطنمت طوری جای شکمت و کله ات عوض بشه چ اقا مدیر دم پر من نشو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ بهتره بحث باز نشهدلیلش گنده دماغ بودن بعضی افراد هست خوب یکی گنده دماغه یکی گنده شکم :icon_pf (34): دلیل نمیشه که 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ پرناز اصلا این رو ولش کن تحویلش نگیری خودش میره بیا خودمون یه کم بحث کنیم لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ برای بار آخر میگم پستی از هر کاربری که رشته خودش رو مهندسی برق عنوان کرده در تالار مکانیک زده بشه دسترسیش به تالار برق به صورت دائم بسته میشه :ws46: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ برای بار آخر میگمپستی از هر کاربری که رشته خودش رو مهندسی برق عنوان کرده در تالار مکانیک زده بشه دسترسیش به تالار برق به صورت دائم بسته میشه :ws46: شیطونه میگه این پستت رو گزارش کنم بچه پرو شدی حافظ جان و مال ادم برو بشین درست رو بخون حالا حالا ها باید واحد پاس کنی :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ هرگونه فعالیت عزیزان برقی در تالار مکانیک فعلا میسر نیستجوابش رو از مدیرتون بگیرید :flowerysmile: چرا جناحی میکنید:icon_pf (34):دعوای مدیران آیا باید بر عملکرد کاربران هم تاثیر بزاره برای بار آخر میگمپستی از هر کاربری که رشته خودش رو مهندسی برق عنوان کرده در تالار مکانیک زده بشه دسترسیش به تالار برق به صورت دائم بسته میشه :ws46: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::banel_smiley_4::banel_smiley_4: من سریعتر برم تا اینجا خون به پا نکردم:banel_smiley_52: ما هم اینجا دیگه پست نمیزنیم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چرا جناحی میکنید:icon_pf (34):دعوای مدیران آیا باید بر عملکرد کاربران هم تاثیر بزاره :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::banel_smiley_4::banel_smiley_4: من سریعتر برم تا اینجا خون به پا نکردم:banel_smiley_52: ما هم اینجا دیگه پست نمیزنیم دلایل رو براتون به صورتی پیام خصوصی ارسال کردم :flowerysmile: بازهم میگم هیچ منعی برای فعالیت کاربران هیچ رشته ای من جمله مکانیک در تالار برق وجود نداره امیدوارم عملکرد بعضی افراد بر روابط بقیه تاثیر نزاره 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ امین سر و صدا نکن من میخوام بخوابم :bigbed: 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ امین سر و صدا نکن من میخوام بخوابم:bigbed: بگیر بخواب خواب تایلند ببین واس مام تعریف کن 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده