pesare irani 41805 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 من کلا با الکترونیک مشکل شرعی خوانوادگی اجتماعی و سیاسی دارم الکترونیک درس تخیلی هستش دیود هر وقت حال کرد بایاس میشه هر وقت حال نکرد بایاس نمیشه بستگی داره صبحش از کدوم دنده بلند شده باشه ترازیستور هم بدتر از اون 1
کهربا 18089 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 ابشاری ها هم درس داده بهتون آبشاری چی هست؟ منم نظره تو رو دارم اولش می فهمیدما بعدش ... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 آبشاری چی هست؟ منم نظره تو رو دارم اولش می فهمیدما بعدش ... تو ترانزیستور ها بعد ترانزیستور های طبقاطی درس میدن تخیلی به تمام معناست خدا به خیر بگزرونه برات من برم لالا از 7 بیدارم الانه که بشه 24 ساعت بیداری بای ایشالله پاس کنی اول بعد نمره بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:icon_pf (44): 1
am in 25041 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 دوستان لطف کنید از گذاشتن شکلک خالی بپرهیزید ممنون:flowerysmile: اینجا بازم کل الک گذاشتینننننننننن 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 دوستان لطف کنید از گذاشتن شکلک خالی بپرهیزیدممنون:flowerysmile: اینجا بازم کل الک گذاشتینننننننننن بچه پرو کی شکلک خالی گزاشت :w00: خوب هر کی گزاشته یواشکی حذف کن اره دیگه داشتیم ما بزرگ ها با این کوچولو ها ی تالار برق هم دردی می کردیم تو درس ها 1
setiya 12665 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 2 روز نبودم چقد پست دادین:icon_pf (34): فکر منم کنین لپ لپ ندارم نمیتونم زود بیام بخونم محمد مهدی و پیمان دیگه نقل قول نگرفتم فک کردم بچه ها جواب دادن:4chsmu1: آی سی نیست؟ آی سی ها جای هم مقاومت هستن هم خازن و ... کهربا هم فکرشو نکنه یه روزه میتونه الک رو یاد میگیره:icon_pf (34): چه خبر؟ بچه ها کسی هنوز با میکرو 8051 کار می کنه؟ یا نسلش ور افتاده؟ فک کنم ور افتاده avr جاشو گرفته معماری مگه الکترونیک و میکرو داره؟ 5
am in 25041 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 بچه پرو کی شکلک خالی گزاشت :w00: خوب هر کی گزاشته یواشکی حذف کن اره دیگه داشتیم ما بزرگ ها با این کوچولو ها ی تالار برق هم دردی می کردیم تو درس ها :banel_smiley_4: پاکیدمشون 2 روز نبودم چقد پست دادین:icon_pf (34): فکر منم کنین لپ لپ ندارم نمیتونم زود بیام بخونم محمد مهدی و پیمان دیگه نقل قول نگرفتم فک کردم بچه ها جواب دادن:4chsmu1: آی سی نیست؟ آی سی ها جای هم مقاومت هستن هم خازن و ... کهربا هم فکرشو نکنه یه روزه میتونه الک رو یاد میگیره:icon_pf (34): فک کنم ور افتاده avr جاشو گرفته معماری مگه الکترونیک و میکرو داره؟ :ws3: آی سی سه حرفه؟؟؟ مهنازی ایران برخ خونده بهدا در ینگه دنیا زده تو کار مهرازی 3
setiya 12665 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 :banel_smiley_4:پاکیدمشون :ws3: آی سی سه حرفه؟؟؟ مهنازی ایران برخ خونده بهدا در ینگه دنیا زده تو کار مهرازی مگه گفت 3 حرفیه؟:w127: خوب تو اون عکسه که فخط ای سی بود بهدش مشخصاتش هم به آی سی میخورد:4chsmu1: 2
am in 25041 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 مگه گفت 3 حرفیه؟:w127: خوب تو اون عکسه که فخط ای سی بود بهدش مشخصاتش هم به آی سی میخورد:4chsmu1: گفت سه حرفیه داریم لنگ میزنیم دیگه هرچی هست قطعه چرتیه کلا 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 بذارید یه توضیح بدم این سه حرف مد نظر ما یه تیپ از قطعات رو شامل میشه که امروزه خیلی در ساختن مدارات الکترونیکی به دلیل حجم کمشون بکار میره.ازاین تیپ همه نوع قطعه شامل آی سی مقاومت خازن سلف وانواع ترانزیستورساخته میشه اگه به بردهایی که حداقل دوروهستند نگاه کنید حتما این قطعات به قول مهدی فسقلی رو میبینید 3
am in 25041 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 بذارید یه توضیح بدماین سه حرف مد نظر ما یه تیپ از قطعات رو شامل میشه که امروزه خیلی در ساختن مدارات الکترونیکی به دلیل حجم کمشون بکار میره.ازاین تیپ همه نوع قطعه شامل آی سی مقاومت خازن سلف وانواع ترانزیستورساخته میشه اگه به بردهایی که حداقل دوروهستند نگاه کنید حتما این قطعات به قول مهدی فسقلی رو میبینید خب سه حرف فارسی یا انگلیسی؟؟؟؟ scr چیپ؟ 3
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 خب سه حرف فارسی یا انگلیسی؟؟؟؟ scr چیپ؟ فارسی نیست نه این هم نیست 3
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 چه خبر؟ بچه ها کسی هنوز با میکرو 8051 کار می کنه؟ یا نسلش ور افتاده؟ نه بابا نسلش ور افتاده دیگه ......... avr هم دیگه کم کم داره قدیمی میشه.......... الان فقط بزن تو کار arm 4
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 2 روز نبودم چقد پست دادین:icon_pf (34): فکر منم کنین لپ لپ ندارم نمیتونم زود بیام بخونم فک کنم ور افتاده avr جاشو گرفته معماری مگه الکترونیک و میکرو داره؟ نه بابا . معماری رشته ی دوممه. من قبلن برق بودم :persiana__hahaha: 4
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 نه بابا نسلش ور افتاده دیگه .........avr هم دیگه کم کم داره قدیمی میشه.......... الان فقط بزن تو کار arm خب خدا رو شکر . عع پس avr هم کهنه شد بالا خره :persiana__hahaha: 4
setiya 12665 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 نه بابا .معماری رشته ی دوممه. من قبلن برق بودم :persiana__hahaha: چرا تغییر رشته دادی؟:icon_pf (34): برخ که خوفه 1
ارسال های توصیه شده