pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا با الکترونیک مشکل شرعی خوانوادگی اجتماعی و سیاسی دارم الکترونیک درس تخیلی هستش دیود هر وقت حال کرد بایاس میشه هر وقت حال نکرد بایاس نمیشه بستگی داره صبحش از کدوم دنده بلند شده باشه ترازیستور هم بدتر از اون 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ ابشاری ها هم درس داده بهتون آبشاری چی هست؟ منم نظره تو رو دارم اولش می فهمیدما بعدش ... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ آبشاری چی هست؟ منم نظره تو رو دارم اولش می فهمیدما بعدش ... تو ترانزیستور ها بعد ترانزیستور های طبقاطی درس میدن تخیلی به تمام معناست خدا به خیر بگزرونه برات من برم لالا از 7 بیدارم الانه که بشه 24 ساعت بیداری بای ایشالله پاس کنی اول بعد نمره بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان لطف کنید از گذاشتن شکلک خالی بپرهیزید ممنون:flowerysmile: اینجا بازم کل الک گذاشتینننننننننن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان لطف کنید از گذاشتن شکلک خالی بپرهیزیدممنون:flowerysmile: اینجا بازم کل الک گذاشتینننننننننن بچه پرو کی شکلک خالی گزاشت :w00: خوب هر کی گزاشته یواشکی حذف کن اره دیگه داشتیم ما بزرگ ها با این کوچولو ها ی تالار برق هم دردی می کردیم تو درس ها 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ 2 روز نبودم چقد پست دادین:icon_pf (34): فکر منم کنین لپ لپ ندارم نمیتونم زود بیام بخونم محمد مهدی و پیمان دیگه نقل قول نگرفتم فک کردم بچه ها جواب دادن:4chsmu1: آی سی نیست؟ آی سی ها جای هم مقاومت هستن هم خازن و ... کهربا هم فکرشو نکنه یه روزه میتونه الک رو یاد میگیره:icon_pf (34): چه خبر؟ بچه ها کسی هنوز با میکرو 8051 کار می کنه؟ یا نسلش ور افتاده؟ فک کنم ور افتاده avr جاشو گرفته معماری مگه الکترونیک و میکرو داره؟ 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ بچه پرو کی شکلک خالی گزاشت :w00: خوب هر کی گزاشته یواشکی حذف کن اره دیگه داشتیم ما بزرگ ها با این کوچولو ها ی تالار برق هم دردی می کردیم تو درس ها :banel_smiley_4: پاکیدمشون 2 روز نبودم چقد پست دادین:icon_pf (34): فکر منم کنین لپ لپ ندارم نمیتونم زود بیام بخونم محمد مهدی و پیمان دیگه نقل قول نگرفتم فک کردم بچه ها جواب دادن:4chsmu1: آی سی نیست؟ آی سی ها جای هم مقاومت هستن هم خازن و ... کهربا هم فکرشو نکنه یه روزه میتونه الک رو یاد میگیره:icon_pf (34): فک کنم ور افتاده avr جاشو گرفته معماری مگه الکترونیک و میکرو داره؟ :ws3: آی سی سه حرفه؟؟؟ مهنازی ایران برخ خونده بهدا در ینگه دنیا زده تو کار مهرازی 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:پاکیدمشون :ws3: آی سی سه حرفه؟؟؟ مهنازی ایران برخ خونده بهدا در ینگه دنیا زده تو کار مهرازی مگه گفت 3 حرفیه؟:w127: خوب تو اون عکسه که فخط ای سی بود بهدش مشخصاتش هم به آی سی میخورد:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ مگه گفت 3 حرفیه؟:w127: خوب تو اون عکسه که فخط ای سی بود بهدش مشخصاتش هم به آی سی میخورد:4chsmu1: گفت سه حرفیه داریم لنگ میزنیم دیگه هرچی هست قطعه چرتیه کلا 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ بذارید یه توضیح بدم این سه حرف مد نظر ما یه تیپ از قطعات رو شامل میشه که امروزه خیلی در ساختن مدارات الکترونیکی به دلیل حجم کمشون بکار میره.ازاین تیپ همه نوع قطعه شامل آی سی مقاومت خازن سلف وانواع ترانزیستورساخته میشه اگه به بردهایی که حداقل دوروهستند نگاه کنید حتما این قطعات به قول مهدی فسقلی رو میبینید 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ بذارید یه توضیح بدماین سه حرف مد نظر ما یه تیپ از قطعات رو شامل میشه که امروزه خیلی در ساختن مدارات الکترونیکی به دلیل حجم کمشون بکار میره.ازاین تیپ همه نوع قطعه شامل آی سی مقاومت خازن سلف وانواع ترانزیستورساخته میشه اگه به بردهایی که حداقل دوروهستند نگاه کنید حتما این قطعات به قول مهدی فسقلی رو میبینید خب سه حرف فارسی یا انگلیسی؟؟؟؟ scr چیپ؟ 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ خب سه حرف فارسی یا انگلیسی؟؟؟؟ scr چیپ؟ فارسی نیست نه این هم نیست 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ چه خبر؟ بچه ها کسی هنوز با میکرو 8051 کار می کنه؟ یا نسلش ور افتاده؟ نه بابا نسلش ور افتاده دیگه ......... avr هم دیگه کم کم داره قدیمی میشه.......... الان فقط بزن تو کار arm 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ 2 روز نبودم چقد پست دادین:icon_pf (34): فکر منم کنین لپ لپ ندارم نمیتونم زود بیام بخونم فک کنم ور افتاده avr جاشو گرفته معماری مگه الکترونیک و میکرو داره؟ نه بابا . معماری رشته ی دوممه. من قبلن برق بودم :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا نسلش ور افتاده دیگه .........avr هم دیگه کم کم داره قدیمی میشه.......... الان فقط بزن تو کار arm خب خدا رو شکر . عع پس avr هم کهنه شد بالا خره :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا .معماری رشته ی دوممه. من قبلن برق بودم :persiana__hahaha: چرا تغییر رشته دادی؟:icon_pf (34): برخ که خوفه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده