danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من دوباره برای 3 روز برگشتم. دلم برای همه شما تنگ شده بود. از همینجا همه شما را میبوسم. خیلی دوستون دارم. راستی چه خبر تو این 1 ماه؟ از نظر سیل تظاهرات بیماری جنگ کلا تو این یک ماهه چه خبرهای جالبی تو دنیا شده. از لیبی چه خبر؟ از ژاپن؟ از ....................؟؟ :icon_gol::icon_gol: 20 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. چیطوری؟ مهم ترین خبر اینکه بچه ها رفتن کاشون! 8 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. چیطوری؟مهم ترین خبر اینکه بچه ها رفتن کاشون! منظورت کاشان هست ؟؟ چرا؟ کیا رفتند؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ منظورت کاشان هست ؟؟چرا؟ کیا رفتند؟؟ همون کاشان! تاپیکش هست. خیلیا...30نفری بودن 5 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دلمون برات تنگ شده بود خوش اومدي دني جان 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دانی خوبی پسر؟ خبر جدید مهمتریت خبر کل دنیا اینه که ... معافیمو پس گرفتن بزودی میام پیش خودت 15 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دانی خوبی ؟ خوش میگذره آش خور خبر خاصی نبود تو برو آشت و بخور 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام... هیچی یه کاشان رفتن ما رو کشتن... هی تعریف می کنن... هی پز میدن... خوش میگذره؟ 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دنی!!! خوش اومدی....کشت و کشتار و مرگ و میر بود..خوب بود نبودی 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من دوباره برای 3 روز برگشتم. دلم برای همه شما تنگ شده بود. از همینجا همه شما را میبوسم. لا اله الا الله. اون همکارهای ما تو پادگان بهت مسائل شرعی را یاد نمیدن که یک مومن حق نگاه به نامحرم را هم ندارد،چه برسه به بوسیدن !!!! :zadan: خیلی دوستون دارم. راستی چه خبر تو این 1 ماه؟ حوادث زیادی رخ داد،مبدا تاریخ این انجمن با هجرت ما از تهران به کاشان شکل گرفت. امروز جمعه مطابق با تاریخ هجری نواندیشانی 1/1/7 میباشد. از غذاهای دوران جهاد و بصیرت زدایی خود بگو؟ :girl_yes2: 13 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلامم دنی خوبی!؟ خبراا : رتبه های ارشد اومده : پری دریایی 212 ، گیزمو 79 ، انوشه 4 ، سایرین بالای 400-500 جیمی نوترن ( محمد عابدی ) توو آزمون دکترا پذیرفته شده. بچه ها رفتن نمایشگاه کتاب و عکساشم هست. بچه ها رفتن کاشان ولی عکساش نیست و تاپیکش هست . هاله ی سحابی ، دختر عزت الله سحابی با ضربه ی ماموران امنیتی کشته شد. بارسلونا 3 منچستر یونایتد 1 دلتنگی شما! مهم تریناش اینا بودن ;) 15 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ حوادث زیادی رخ داد،مبدا تاریخ این انجمن با هجرت ما از تهران به کاشان شکل گرفت. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بر دنی سوخته خودمون خبرهای جوامع که بیشتر پیش شماست تا ما.............. شماها در عمقش قرار دارید.......... قبولی ارشد و دکترای بچه ها سفر ما به کاشان .... فعلا همینها 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی من الان باید برم بیرون .برمیگردم فعلا بای 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دانی خوبی ؟ خوش میگذره آش خور خبر خاصی نبود تو برو آشت و بخور به من نباید بگید اشخور باید بگید تن ماهی خور. به اندازه کل عمرم تن ماهی خوردم چون به غذای اونجا غیر از صبحانه لب نمیزدم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ لا اله الا الله. اون همکارهای ما تو پادگان بهت مسائل شرعی را یاد نمیدن که یک مومن حق نگاه به نامحرم را هم ندارد،چه برسه به بوسیدن !!!! :zadan: حوادث زیادی رخ داد،مبدا تاریخ این انجمن با هجرت ما از تهران به کاشان شکل گرفت. امروز جمعه مطابق با تاریخ هجری نواندیشانی 1/1/7 میباشد. از غذاهای دوران جهاد و بصیرت زدایی خود بگو؟ :girl_yes2: :ws28: خبر جدید اینکه دیگه نمیگند اقا رهبر مسلمین جهان میگند اقا رهبر جهان هست خبر دیگه که تکبیر از الله اکبر خامنه ای رهبر تغییر کرده. و 100 تا کلمه شده .بیچاره شدیم. در ضمن نماز هم یاد گرفتم بالاخره . 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ درود برادر رزمنده ....خوش امدي به خانه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خبر که ...............سلمتی رهبر بهترین خبر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده