SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان عزیز منتظر خوندن نظرات و برداشتهاتون هستیم. به پستاول مراجعه کنین و برداشتتون رو بگین. سپاس 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ با سلام و درود بر تمام عزیزان نواندیشم که نواندیشیدن را خط بطلان کشیدن بر سخنان سایرین نمیدانند و با حفظ آزادی بیانشان حرمتها را پاس میدارند و پرده ها حتی کنار هم نمیزنند. برآن شدم که در خصوص کلامی از مردی بزرگ بحث کنیم. مردی که همه یارانش او را بزرگ خواندند و البته گروهی شاید تند رفتند در این بزرگ خواندن, شاید هم خیر و البته گروهی از مخالفانش نیز بر بزرگی او اذعان دارند. دوستان عزیزم قصد بر آن نیست که در خصوص خوب یا بد بودن و چگونگی این شخص سخن بگوییم و بحث کنیم. فقط تصمیم دارم در خصوص کلامی از این مرد محترم سخن کنیم. اما جان قصه این که نظرتان را در خصوص کلام زیر بگویید. فقط بدانید که این کلام در خصوص مسائل حکومتی و مملکتی بوده است. این سخن را بدون پس و پیش سخنان این بزرگوار میگوییم و همچنین خارج از فضایی که کلام منعقد گشته است, پس بحثی بر سر نقد(درستی یا نادرستی) این کلام نداریم. صرفا نظرات و برداشتمون رو از این کلام قرار است بر زبان آوریم که آیا این کلام در خصوص جامعه و دخالت مردم در مسائل مملکتی, چگونه است؟ پس مقدمه ای بس طولانی این نیز کلام معروف مورد بحث : همه چیز به همه کس مربوط است. همه کس در همه چیز دخالت کند. (همه کس همه مردم جامعه هستند) (همه چیز در خصوص مسائل حکومتی است و مملکتی ...) از تمامی دوستان درخواست دارم از توهین پرهیز کنند و نظرات دیگر عزیزان را محترم بدانند. اگر بحث منطقی باشد همه بهره میبرند. یادمان باشد قرار است فهم خود از این کلام را بگوییم و این که آیا امکان اجرایش در جامعه هست یا خیر که البته باید با دلیل منطقی صحبت کنیم و قرار نیست همدیگر را مجاب به نظر خود کنیم و نظر خود را بر دیگری تحمیل بداریم. من چون استارتر تاپیک هستم بیطرف مانده و هیچ نظری نمیدهم و درصورت لزوم برای پیشرفتن بحث سوال خواهم کرد از جوابهای داده شده. میخواهیم خودمان را بسازیم تا اگر در آینده کاره ای شدیم بدانیم چه کنیم و چه باشیم. :rose:لطفا همه دوستان خودشان مدیر خودشان باشند.:rose: :rose:دوستان لطفا در خصوص بحث فوق کلامی جاری نمایید نه چیز دیگری:rose: :w139: راستش من خیلی زمانم رو صرف دنبال کردن مسایل 30 یا 30 نمی زارم .(نمی دونم درسته یا غلط، این فقط یه واقعیت درباره من ه) دعوت شدم که نظر بدم،واسه همین مطالبی رو که می گم صرفا نظرات شخصیه خودمه . مهمترین مورد به نظر من اینکه برداشت آدم ها از جملات متفاوته !! چون بعضی جملات رو زیاد شنیدم و عهده حداکثری جامعه مفهوم یکسانی از اون رو درک کردن و به کار بردن این دسته جملات تقریبا واضح نامیده می شن . این جمله از اون دسته جملاتی ه که خیلی وابسته به سطح درک گوینده است . پس ممکنه هدف گوینده از بیان این مطلب چیزه دیگه ای بوده باشه. اما برداشت من از صرف این جمله خوب نیست . همه چیز به همه کس مربوط است. همه کس در همه چیز دخالت کند برابر هرج و مرج خواهد بود . هر چند قاعدتا چون انسان زندگی اجتماعی داره .پس لازمه که در مسایل اجتماعی شرکت کنه . اما با توجه به لفظ دخالت که معنی منفی رو هم می شه برداشت کرد،کلا می تونم جمله رو رد کنم. اما پس انتخابات چی؟ درسته انتخابات باید باشه . اما این جمله علاوه بر اینکه از مفهوم درستی استفاده کرده اما اشتباه بیان شده، نمی دونم طرز بیان درستش چیه . اما می تونم به طور کلی بگم که تازه متوجه شدم توی یکی از مشکلات ما اینکه افراد بدون داشتن اطلاعات کافی درباره مسایل تخصصی نظر می دن، و نظر خودشون رو از متخصص های اون مورد هم بیشتر قبول دارن . رک تر بگم . مشکل در حال حاضر غرور ه ! باز هم می گم که این جمله رو برای اولین بار می شنوم و هدف من از بیان نظر این بوده که ازم خواسته شده، امیدوارم کسی رنجیده نشه . پاینده و پیروز باشید.:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ 100٪ اشتباه وقتی بنده درمورد موضوعی کوچکترین اطلاع دانش و حتی تجربه ای ندارم چرا باید یه نظری بدم که به احتمال 99/99٪ اشتباه است وکمکی به بهتر شدن اوضاع نمیکند.همینکه وقتی میرن گزارش بگیرن حتی اگر درمورد یه موضوع تخصصی هم سئوال بپرسن تعداد معدودی میگن نمیدونیم اگر درمورد رای گیری باشد قابل قبول است البته اگر مردم اون جامعه وجدان این را داشته باشند که رای اونها نه تنها روی اینده خودشون بلکه میلیونها نفر دیگه هم تاثیر خواهد داشت خوبه ادم قبل حرف زدن فکر کنه مخصوصا اگر یه ادم به اصطلاح مهم جامعه باشی خب پس شروع کنیم تا یواش یواش درست بشه........... مردی که کوه را جابه جا کرد از برداشتن سنگ ریزه ها شروع کرد.... نه دوست عزیز هرکی شروع کنه سنگ ریزه جابه جا کنه اما فردا بیاد بببینه ااااااا مردم دارن همونجا تخته سنگ میریزن حتی اگر این تخته سنگارم جابه جاکنه وفردا بیاد ببینه.... خسته میشه میگه خلایق هرچه لایق مردم ما شاید اوضاع فعلی جزو ایده ال هاشون نباشن اما بهش راضین برایهمینه که هر اتفاقی بیوفته خودشونو وفق میدن پس این شعار که هرکی باید از خودش شروع کنه و به کسی کاری نداشته باشه زیاد درست نیست وباید همگی باهم همزمان شروع کنیم.توی غار که زندگی نمیکنیم توی جامعه ایم وهمه باید باهم باشیم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ 100٪ اشتباهوقتی بنده درمورد موضوعی کوچکترین اطلاع دانش و حتی تجربه ای ندارم چرا باید یه نظری بدم که به احتمال 99/99٪ اشتباه است وکمکی به بهتر شدن اوضاع نمیکند.همینکه وقتی میرن گزارش بگیرن حتی اگر درمورد یه موضوع تخصصی هم سئوال بپرسن تعداد معدودی میگن نمیدونیم اگر درمورد رای گیری باشد قابل قبول است البته اگر مردم اون جامعه وجدان این را داشته باشند که رای اونها نه تنها روی اینده خودشون بلکه میلیونها نفر دیگه هم تاثیر خواهد داشت خوبه ادم قبل حرف زدن فکر کنه مخصوصا اگر یه ادم به اصطلاح مهم جامعه باشی نه دوست عزیز هرکی شروع کنه سنگ ریزه جابه جا کنه اما فردا بیاد بببینه ااااااا مردم دارن همونجا تخته سنگ میریزن حتی اگر این تخته سنگارم جابه جاکنه وفردا بیاد ببینه.... خسته میشه میگه خلایق هرچه لایق مردم ما شاید اوضاع فعلی جزو ایده ال هاشون نباشن اما بهش راضین برایهمینه که هر اتفاقی بیوفته خودشونو وفق میدن پس این شعار که هرکی باید از خودش شروع کنه و به کسی کاری نداشته باشه زیاد درست نیست وباید همگی باهم همزمان شروع کنیم.توی غار که زندگی نمیکنیم توی جامعه ایم وهمه باید باهم باشیم اشتباه میکنید یک عده همیشه هستند که فقط برای راحتی خودشونن زندگی میکنند و نابود کردند یک عده دیگه هم براشون اصلا مهم نیست....پس نمیشه همه رو باهم به حرکت درآورد... این حرفتون مصداق سنگ بزرگ نشانه نزدن هست .... 4 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اشتباه میکنیدیک عده همیشه هستند که فقط برای راحتی خودشونن زندگی میکنند و نابود کردند یک عده دیگه هم براشون اصلا مهم نیست....پس نمیشه همه رو باهم به حرکت درآورد... این حرفتون مصداق سنگ بزرگ نشانه نزدن هست .... منظور از همه حداکثر افراد یک جامعست خیلیا زندانی شدند اما دیدید بعد 2-3ماه خوابید (شاید اتش زیر خاکستر-که از این مردم بعیده)ولی خوابید همه میگن برای کی از خودم بگذرم زمانی ادم برای عوض کردن اوضاع اقدام میکنه که ببینه اگر خودشم دراین راه از بین بره کسانی هستند که راهشو ادامه بدن وخونشو بی ارزش نکنند 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ سلام منم نظر شخصيمو بدم به نظر من بايد ببينيم اين جمله رو كي ميگه خيليا هستم كه هميه چيزو رو به خودشون ربط ميئن و تو همه چيز دخالت ميكنن و خيلياي ديگه هستن كه كاري به كار بقيه ندارن اين جمله هم اگه بخوايم به مسائل حكومتي ربتش بديم ميشه 100% درست و اگه بخواي به عقل و منطق بهش نگاه كنيم ميبينيم كه هيچ چيز به هيچ كس ربط نداره و هيچ كس هم حق دخالت تو هيچ كاريو نداره البته تو جامعه ي ما اين جمله خيلي صادقه و با توجه به شرايط فعلي جامعه كاملا درسته من به شخصه ردش ميكنم ولي خيليا هستن كه دمبال همچين جمله اي ميگردن كه به اون چيزي كه ميخوان برسن البته نميشه كلا اين جمله رو نفيش كرد چون تا حدودي درسته يه چيزاي به يه كساي ربط داره و يه كسايي هم تو يه چيزاي بايد دخالت كنن ولي اينكه همه تو همه چيز دخالت كنن و همه چيز به همه ربط داشته باشه نه من خودم خيلي نمونه هاشو ديدم كه همه چيز به همه ربط داشته مسائل حكومتي كه به همه بايد ربط داشته باشه ولي اينكه همه توش دخالت كنن تا حدودي مثل راي گيري كه البته فقط راي ميدن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده