سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ فرض کنید توی یه موقعیتی هستید که یک عدد قاتل که سابقه این کار رو به کرات داره توی موقعیتی شما رو گیر انداخته و می خواد با ضربات چاقو و یا هفت تیر شما رو به قتل برسونه. کسی هم اون اطراف برای کمک نیست و می دونید که تا ماکسیمم 1 دقیقه دیگه احتمالا کشته می شید و این قاتل راحت این کار رو انجام می ده. به لحاظ جسمانی از قاتل ضعیف ترید و هیچ سلاحی برای دفاع از خودتون ندارید مگر زبون. این جناب قاتل به هیچ وجه انگیزه مالی نداره و گفتن جمله هر چقدر پول یا جواهر بخوای بهت می دم، فقط وقتتون رو تلف می کنه. (طبیعتا با این توصیفات این انسان نازنین احتمالا مشکلات روانی داره) چی می گید و از این تنها سلاح چه طور استفاده می کنید تا زندگیتون رو بخرید. توجه : سوال جدی مطرح شده، خودتون رو تو موقعیت قرار بدید و پاسخ بدید. 27 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ خوب باید اول ببینم طرف چقدر قاتی هست بعد از روش معکوس میشه با حرف زدن منحرفش کرد.......... باید ببینیم علت اینکه میخواد منو بکشه چیه ؟ چی قراره گیرش بیاد......... خب آدم داریم تا آدم قاتل داریم تا قاتل هدفشو مشخص کنه یجوری باهم کنار میایم دیگه 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اول بهش میگم عزیز دلم چرا میخوای منو بکشی... و بعدش منتظر میشینم تا دلیلش رو بگه و بعدش ببینم چی به ذهنم میرسه تا مخشو بزنم... 10 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اول بهش میگم عزیز دلم چرا میخوای منو بکشی... و بعدش منتظر میشینم تا دلیلش رو بگه و بعدش ببینم چی به ذهنم میرسه تا مخشو بزنم... خوب باید اول ببینم طرف چقدر قاتی هستبعد از روش معکوس میشه با حرف زدن منحرفش کرد.......... باید ببینیم علت اینکه میخواد منو بکشه چیه ؟ چی قراره گیرش بیاد......... خب آدم داریم تا آدم قاتل داریم تا قاتل هدفشو مشخص کنه یجوری باهم کنار میایم دیگه طرف کاملا قاطی تشریف داره !! چیزی هم قرار نیست گیرش بیاد. گفتم که نه انگیزه مالی داره و نه مثلا قبلا خواستگار شما بوده نه کینه فامیلی. شما رو تقریبا نمی شناسه. یه قاتل زنجیره ای. این جناب قاتل درسته سلامت روانش به شدت مختله ولی می تونه کسی باشه که در طول روز توی جامعه تعاملات خوبی هم با مردم داشته باشه و تا کسی رو تو موقعیت قرار نده قاتل بودنش مشخخص نیست. یعنی همون طور که توی جامعه با مردم ارتباطات کلامی داره با شما هم توی اون چند ثانیه آخر زندگیتون می تونه گفتگو داشته باشه. پس می تونی باهاش صحبت کنی. حالا هر چی بهش می گی رو این جا بنویس. فقط یادت باشه نمی خوای 6 جلسه روانکاویش کنی. می خوای مختصر باهاش گفتگو! کنی. 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من اگه بودم میگفتم بکش خلاصم کن یعنی فعل معکوس البته بهتره قبل از روبرو شدن با این موضوع چن واحد روانشاسی پاس میکرم تا بتونم راحتتر مخشو بزنم چون حتی ادمای خبره هم تو اینجور موارد نمیدونن چیکار کنن بعضیا هم از ترس قالب تهی میکنن به نظر من مهمترین چیز اینه که بر ترسمون قالب بشیم تا بتونیم از عقلمون بدرستی استفاده کنیم 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ سوال سختی هست نمیدونم تو اون لحظه چی به ذهنم میرسه سعی میکنم از هر راهی وارد بشم ولی این رو میدونم که تو اون لحظه اخر که میخواد کارش رو بکنه آروم نمیشنم و بهش حمله میکنم و سعی میکنم خودم رو نجات بدم اگه شد که هیچ و اگر هم نشد مشکلی نیست میرم بهشت... 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ طرف کاملا قاطی تشریف داره !!چیزی هم قرار نیست گیرش بیاد. گفتم که نه انگیزه مالی داره و نه مثلا قبلا خواستگار شما بوده نه کینه فامیلی. شما رو تقریبا نمی شناسه. یه قاتل زنجیره ای. این جناب قاتل درسته سلامت روانش به شدت مختله ولی می تونه کسی باشه که در طول روز توی جامعه تعاملات خوبی هم با مردم داشته باشه و تا کسی رو تو موقعیت قرار نده قاتل بودنش مشخخص نیست. یعنی همون طور که توی جامعه با مردم ارتباطات کلامی داره با شما هم توی اون چند ثانیه آخر زندگیتون می تونه گفتگو داشته باشه. پس می تونی باهاش صحبت کنی. حالا هر چی بهش می گی رو این جا بنویس. فقط یادت باشه نمی خوای 6 جلسه روانکاویش کنی. می خوای مختصر باهاش گفتگو! کنی. خب باهاش از مشکلات جامعه صحبت میکنم ممکنه یکم باهمم نرم تر رفتار کنه فوقشم کشتم راحت میشم دیگه طوری نمیشه 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ چه سوال سختی خیلی وقتا همچین فکری به ذهنم میرسه که چکار کنم ولی معمولا به بتیجه نمیرسم ولی احتمالا به التماس میفتم چون وسیله دفاعی که ندارم و زورمم که نمیرسه بهش آخرش هم التماسم جواب نمیده بقول حامد میرم بهشت 9 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من مي گم چي مي خواي ازجونم ؟ 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ بعید می دونم کاری از دستم برمیاد احتمالا مقتول میشم... 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ یه قاتل زنجیره ای منو تماشا نمیکنه تا باهاش حرف بزنم..اون کارشو میکنه 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ قاتلی که دستش را روی یک عالم ربانی بلند کنه،آدم نیست. با چنین موجودی حرفی ندارم. اما فقط یک کم باهاش درگیر میشم و آخر سر هم اون منو میکشه،مخصوصا که ممکنه کینه هم از من داشته باشه !! 12 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ چون کسی زورش به من نمیرسه نمیتونم جواب بدم 12 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ خب کاری نمیتونیم بکنیم .. میگم طوری بکش کمتر زجر بکشممم یا ب قول دوستان باهاش درگیر میشیم .. احتماله دیگه شاید در رفتیم 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ تا میخواد بیاد سمتم یه مشت خاک میریزم تو چشش اگه جواب داد که در جا فرار میکنم وگرنه میرم بهشت دیگه 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ من فکر کنم قبل از همه ی اینایی که گفتی خودم سکته کنم...جدی می گم :banel_smiley_52: 11 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ من اينارو بهش ميگم... خواهش ميكنم آروم باش بزار باهم حرف بزنيم اگه به تفوافق نرسيديم منو بكش... منو واسه چي ميخواي بكشي؟؟؟ منو ميشناسي؟؟؟ و... 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ فقط نگاش میکنم...غرور و ارامشم مهمتر از جونمه. 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ فقط نگاش میکنم...غرور و ارامشم مهمتر از جونمه. آدم مرده غرور به چه دردش میخوره؟ :jawdrop: 10 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ آدم مرده غرور به چه دردش میخوره؟ :jawdrop: 1.وقتی میدونم زورش از من بیشتر برای چی باهاش دعوا کنم.شبیه لاکپشتی میشم که روی لاکش افتاده و قاتل دلش بحالم نمیسوزه که هیچ،بهم میخنده.نمیخوام مسخره اون احمق بشم.اینجوری غرورم له میشه. 2.التماسش نمیکنم که نتونه بیشتر لذت ببره. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده