رفتن به مطلب

مقتول می شوی؟

ارسال های توصیه شده

فرض کنید توی یه موقعیتی هستید که یک عدد قاتل که سابقه این کار رو به کرات داره توی موقعیتی شما رو گیر انداخته و می خواد با ضربات چاقو و یا هفت تیر شما رو به قتل برسونه. کسی هم اون اطراف برای کمک نیست و می دونید که تا ماکسیمم 1 دقیقه دیگه احتمالا کشته می شید و این قاتل راحت این کار رو انجام می ده.

به لحاظ جسمانی از قاتل ضعیف ترید و هیچ سلاحی برای دفاع از خودتون ندارید مگر زبون.

این جناب قاتل به هیچ وجه انگیزه مالی نداره و گفتن جمله هر چقدر پول یا جواهر بخوای بهت می دم، فقط وقتتون رو تلف می کنه. (طبیعتا با این توصیفات این انسان نازنین احتمالا مشکلات روانی داره)

چی می گید و از این تنها سلاح چه طور استفاده می کنید تا زندگیتون رو بخرید.

توجه : سوال جدی مطرح شده، خودتون رو تو موقعیت قرار بدید و پاسخ بدید.

• Like 27
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 60
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب باید اول ببینم طرف چقدر قاتی هست

بعد از روش معکوس میشه با حرف زدن منحرفش کرد..........

باید ببینیم علت اینکه میخواد منو بکشه چیه ؟

چی قراره گیرش بیاد.........

خب آدم داریم تا آدم

قاتل داریم تا قاتل

هدفشو مشخص کنه یجوری باهم کنار میایم دیگه

• Like 9
لینک به دیدگاه

اول بهش میگم

عزیز دلم چرا میخوای منو بکشی... :ws37:

و بعدش منتظر میشینم تا دلیلش رو بگه و بعدش ببینم چی به ذهنم میرسه تا مخشو بزنم... :banel_smiley_4:

• Like 10
لینک به دیدگاه
اول بهش میگم

عزیز دلم چرا میخوای منو بکشی... :ws37:

و بعدش منتظر میشینم تا دلیلش رو بگه و بعدش ببینم چی به ذهنم میرسه تا مخشو بزنم... :banel_smiley_4:

خوب باید اول ببینم طرف چقدر قاتی هست

بعد از روش معکوس میشه با حرف زدن منحرفش کرد..........

باید ببینیم علت اینکه میخواد منو بکشه چیه ؟

چی قراره گیرش بیاد.........

خب آدم داریم تا آدم

قاتل داریم تا قاتل

هدفشو مشخص کنه یجوری باهم کنار میایم دیگه

طرف کاملا قاطی تشریف داره !!

چیزی هم قرار نیست گیرش بیاد. گفتم که نه انگیزه مالی داره و نه مثلا قبلا خواستگار شما بوده نه کینه فامیلی.

شما رو تقریبا نمی شناسه. یه قاتل زنجیره ای.

این جناب قاتل درسته سلامت روانش به شدت مختله ولی می تونه کسی باشه که در طول روز توی جامعه تعاملات خوبی هم با مردم داشته باشه و تا کسی رو تو موقعیت قرار نده قاتل بودنش مشخخص نیست.

یعنی همون طور که توی جامعه با مردم ارتباطات کلامی داره با شما هم توی اون چند ثانیه آخر زندگیتون می تونه گفتگو داشته باشه. پس می تونی باهاش صحبت کنی.

حالا هر چی بهش می گی رو این جا بنویس.

فقط یادت باشه نمی خوای 6 جلسه روانکاویش کنی.

می خوای مختصر باهاش گفتگو! کنی.

• Like 10
لینک به دیدگاه

من اگه بودم میگفتم بکش خلاصم کن یعنی فعل معکوس البته بهتره قبل از روبرو شدن با این موضوع چن واحد روانشاسی پاس میکرم تا بتونم راحتتر مخشو بزنم چون حتی ادمای خبره هم تو اینجور موارد نمیدونن چیکار کنن بعضیا هم از ترس قالب تهی میکنن

به نظر من مهمترین چیز اینه که بر ترسمون قالب بشیم تا بتونیم از عقلمون بدرستی استفاده کنیم

• Like 11
لینک به دیدگاه

سوال سختی هست نمیدونم تو اون لحظه چی به ذهنم میرسه

سعی میکنم از هر راهی وارد بشم

ولی این رو میدونم که تو اون لحظه اخر که میخواد کارش رو بکنه آروم نمیشنم و بهش حمله میکنم و سعی میکنم خودم رو نجات بدم اگه شد که هیچ و اگر هم نشد مشکلی نیست میرم بهشت... :hanghead:

• Like 11
لینک به دیدگاه
طرف کاملا قاطی تشریف داره !!

چیزی هم قرار نیست گیرش بیاد. گفتم که نه انگیزه مالی داره و نه مثلا قبلا خواستگار شما بوده نه کینه فامیلی.

شما رو تقریبا نمی شناسه. یه قاتل زنجیره ای.

این جناب قاتل درسته سلامت روانش به شدت مختله ولی می تونه کسی باشه که در طول روز توی جامعه تعاملات خوبی هم با مردم داشته باشه و تا کسی رو تو موقعیت قرار نده قاتل بودنش مشخخص نیست.

یعنی همون طور که توی جامعه با مردم ارتباطات کلامی داره با شما هم توی اون چند ثانیه آخر زندگیتون می تونه گفتگو داشته باشه. پس می تونی باهاش صحبت کنی.

حالا هر چی بهش می گی رو این جا بنویس.

فقط یادت باشه نمی خوای 6 جلسه روانکاویش کنی.

می خوای مختصر باهاش گفتگو! کنی.

خب باهاش از مشکلات جامعه صحبت میکنم ممکنه یکم باهمم نرم تر رفتار کنه

فوقشم کشتم راحت میشم دیگه طوری نمیشه

• Like 8
لینک به دیدگاه

چه سوال سختی خیلی وقتا همچین فکری به ذهنم میرسه که چکار کنم ولی معمولا به بتیجه نمیرسم ولی احتمالا به التماس میفتم چون وسیله دفاعی که ندارم و زورمم که نمیرسه بهش آخرش هم التماسم جواب نمیده بقول حامد میرم بهشت:banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه

قاتلی که دستش را روی یک عالم ربانی بلند کنه،آدم نیست.

با چنین موجودی حرفی ندارم.

اما فقط یک کم باهاش درگیر میشم و آخر سر هم اون منو میکشه،مخصوصا که ممکنه کینه هم از من داشته باشه !!

• Like 12
لینک به دیدگاه

خب کاری نمیتونیم بکنیم .. میگم طوری بکش کمتر زجر بکشممم :icon_redface:

یا ب قول دوستان باهاش درگیر میشیم .. احتماله دیگه شاید در رفتیم :ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه

من اينارو بهش ميگم...

خواهش ميكنم آروم باش بزار باهم حرف بزنيم اگه به تفوافق نرسيديم منو بكش...

منو واسه چي ميخواي بكشي؟؟؟

منو ميشناسي؟؟؟

و...

• Like 9
لینک به دیدگاه
آدم مرده غرور به چه دردش میخوره؟ :jawdrop:

1.وقتی میدونم زورش از من بیشتر برای چی باهاش دعوا کنم.شبیه لاکپشتی میشم که روی لاکش افتاده و قاتل دلش بحالم نمیسوزه که هیچ،بهم میخنده.نمیخوام مسخره اون احمق بشم.اینجوری غرورم له میشه.

2.التماسش نمیکنم که نتونه بیشتر لذت ببره.

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...