رفتن به مطلب

فرزند کریستین رونالدو و نامزدش

ارسال های توصیه شده

پس از جام جهانی ۲۰۱۰ بود که اعلام شد کریستیانو رونالدو صاحب فرزند شده است. او به دلیل ارتباط نامشرع با یک پیشخدمت رستوران صاحب یک پسر شده بود. کسی مادر واقعی این پسر بچه را نمی شناسد زیرا رونالدو با پرداخت مبلغ قابل توجهی به وی، از او خواست که هرگز نامش را اعلام نکند.

با این حال تا بحال کسی تصویری از فرزند رونالدو ندیده بود تا اینکه بالاخره چند روز پیش رونالدو به همراه نامزدش ایرنا شایک و فرزندش در پرتغال دیده شدند!

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

_________

چه کاریه!!

اول پول داده که لو نره حالا خودش رفته سراغشون:ws52:

خوبه مسئولیت کارا ورفتاراشونو قبول میکنن:banel_smiley_4:

• Like 27
لینک به دیدگاه

یه سوال؟

مگه تو این کشورا چیزی به اسم مشروع یا نامشروع معنی داره؟

وقتی بدون ازدواج باهم زندگی میکنن

چه مشروعیتی یا نامشروعی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه سوال؟

مگه تو این کشورا چیزی به اسم مشروع یا نامشروع معنی داره؟

وقتی بدون ازدواج باهم زندگی میکنن

چه مشروعیتی یا نامشروعی؟

من از تیترش این کلمه نامشروع رو حذف کردم اما یادم رفت از متنش....

ولی من فکر میکنم بین دونفری که باهم زندگی میکنندولی ازدواج نکردن با دونفری که همدیگه رو توی یه هتل برای چند روز میبینن فرق هست از زمین تا اسمون

با یک پیشخدمت رستوران

درمورد فرهنگشون چون فقط دانسته هام به 2تا کتابو 4تا فیلم محدود میشه نظری ندارم

ولی اگر این موضوع جاافتاده وبی عیب بود هرسال برای افزایش تعداد بچه های نامشروع در انگلیس انقدر امارگیری و تحقیقو بررسی انجام نمیشد:ws52:

دسته گلو دختر پسره اب میدن اسم بچه بیچاره رو میذارن نامشروع:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من از تیترش این کلمه نامشروع رو حذف کردم اما یادم رفت از متنش....

ولی من فکر میکنم بین دونفری که باهم زندگی میکننولی ازدواج نکردن با دونفری که همدیگه رو توی یه هتل برای چند روز میبینن فرق هست از زمین تا اسمون

درمورد فرهنگشون چون فقط دانسته هام به 2تا کتابو 4تا فیلم محدود میشه نظری ندارم

ولی اگر این موضوع جاافتاده وبی عیب بود هرسال برای افزایش تعداد بچه های نامشروع در انگلیس انقدر امارگیری و تحقیقو بررسی انجام نمیشد:ws52:

دسته گلو دختر پسره اب میدن اسم بچه بیچاره رو میذارن نامشروع:banel_smiley_4:

والله منم مثل شما از نزدیک که نرفتیم ببینیم چه خبره

ولی خوبه باز مسئولیت بچشو قبول کرده

این کاراش خیلی خوب بود

• Like 3
لینک به دیدگاه

من چیزی که متوجه شدم اینه که مادر بچه همون نامزد کریس نیس

مادرش یکی دیگس که مشخص نیس کیه و این نامزد کریسه که مادر بچه نیس .......

وتا اونجا که میدونم ازدواج همه جای دنیا هست و مراسم خودشونا دارن

کشوری نیست که دین رسمی نداشته باشه به جز یکی دوتا کشور کمونیستی...و همه ادیان هم توش ازدواج انجام میشه...

نمی دونم چر ا خیلیا فکر میکنن این اداب مخصوص کشور ماست...

من دوستانی دارم که توی چند کشور اروپایی زندگی میکنن و همیشه از متعهد نبودن ایرانیا صحبت میکنن....اونجا ازادی هست اما بیشتر مردم متعهد به خونه و خونوادشون هستن و کسایی مثه همجنس بازا در بیشتر موارد رانده میشن از جمعها..یا اینکه اجازه نمی دن که بچه هاشون برنامه های اخر شب تی وی را ببینن و براشون ساعت خواب تعیین میکنن.البته توی اروپا این بیشتر و توی امریکا کمتره...

دوستم با صاحبخونشون را از بلژیک برای تعطیلات اورده بود ایران با هم رفته بودیم گردش البته یه جای خاص.... از نوع پوشش و ارایش زنهای ایرانی خیلی تعجب کرده بود و حرفای خوبی نمی زد...که البته قصد توهین نداشت ولی فرهنگ ما را نمی دونست ومیگفت که این این نوع لباس تنگ و چکمه مال فلان زنهاست و چرا شما اینقدر از این زنها زیاد دارین اینجا.......

دوستم میگفت اونجا زنهای جوون توی حالت عادی ارایش نمی کنن با اینکه حجاب براشون بی معنیه و بر عکس وقتی که مسن میشن ارایش میکنن یعنی ارایش ممخصوص پیره زنهاست فلسفشونم اینه که میگن دختر یا زن جوون خودش زیباست و نیاز به ارایش نداره اما وقتی پابه سن گذاشت ارایش میکنه تا قیافش قابل تحمل بشه و این یه فرهنگ شده ...یا مرده هاشون را وقتی میزارن تو تابوت ارایش میکنن... البته این موارد کشور تا کشور فرق داره اما اروپایی ها کلا خیلیشون ادمام متعهدین....َ

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
من کاری به این بچه ندارم ولی چرا اینا اینخد کج سلیقن.رونالدو که قشنگتره نامزدشه:icon_razz:

اینم نظریه!!!

ولی قدش خیلی بلنده هااااا :ws3:

هم قد رونالدوه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این دختره الان پیشخدمته؟:w58:

به همه چی میخوره قیافش الا پیش خدمت ! :ws38:

خوشگل خوش هیکل .....:ws38:

این دختره یه دل روسی 20 ساله هست که تو آمریکا زندگی میکنه:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...