samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ ديروز مستند راز رو ديدم و امروز ذهنم كاملا درگيرش بود و چيزي كه به ذهنم رسيد اين بود كه در گذشته نيز به قانون جذب اعتقاد داشته اند نميدونم تا الان از زبون بزرگتراتون شنيديد كه ميگن مرغ اميد تو راهه حرف خوب بزنيد و فكر خوب كنيد ....اينم مثل بقيه چيزها مدرن شده و اسمش شده قانون جذب آيا تا به حال امتحانش كرديد ؟ آيا جواب گرفتيد؟ و آيا اصلا بهش اعتقاد داريد ؟ 15 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اره من اعتقاد دارم وقتی فکرت و هدفت مثبت باشه خیلی وقتا کارت درست پیش میره 9 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من مرغ امید نشنیدم ولی فضا پیمای امید شنیدم که تا رفت هوا تپی خورد زمین 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من هرچی بخوام فکرشو بکنم بهش میرسم 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من قانون جاذبه رو قبول دارم.ولی بخش هایی از مستند راز رو نه این ضرب المثل هم داریم که میگه:هر چه کنی بخود کنی گر همه نیک و بد کنی 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ مستند راز تا حدودی بنظرم درسته نمیدونم مجله موفقیت چند سال پیش و میخوندید یا نه الان دیگه مطالبش جالب نیست اون موقع یه متنی بود در مورد عبارت تاکیدی مثلا شما یک آرزویی داری که سالها در انتظارشی یک جمله ای مینویسی از آرزوت و بصورت مدارم روزی 11 بار هر روز اون جمله رو مینویسی کم کم برات درونی میشه و ناخواسته سوق داده میشی به طرف آرزوت من خودم این کار و امتحان کردم و جواب گرفتم 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من قبول ندارم مستندرو ندیدم اما قانون جذب قبول ندارم 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من به این اعتقاد دارم که وقتی به یه چیز زیاد فک میکنم برام اتفاق میفته. 7 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من به اين اعتقاد دارم كه آدم بدون اميد ميميره و به اين هم اعتقاد دارم كه هرآنچه را كه بخواهم نمي تونم داشته باشم چون يا لياقتشو ندارم يا اينكه به صلاحم نيست . اما سعي مي كنم كه به دستش بيارم 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ منم تا ی حدی بش اعتقاد دارم البته وقتی چیزی باور آدم میشه تمام سعیت برای رسیدن بهش میکنی فک میکنم این تلاشه خیلی بیشتر موثره تا فکری که تو سر آدم میگذره! 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ مرغ آمین در گذره ... منم چندین بار این مستند رو دیدم اعتقاد که 100 در 100 دارم امتحان چرا من تو زندگیم استفاده می کنم از این راز ساده ترینش همین نام کاربریمه وقتی 17 سالم بود اتفاقی این اسمو شنیدم خیلی خوشم اومد ازش همه چیزو تبدیل به کهربا کردم اما نمی دونستم معادل فارسیه برق و الکترونیکه اصلا به رشته برق تا زمان انتخاب رشته فکر نکرده بودم اما همه چیز دست به دست هم داد تا اولین انتخابم برق باشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده