.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ قابل توجه که تا بحال هیچ پیغامی برای من ارسال نشده! روشا جان به خاطر این بود که شما یه مدت مدیر بودی و دسترسیت کلا باز بود و به خاطر همین اسمت تو لیست پیام خصوصیا نبود بعد از این که بازنشسته شدی و دسترسیت اتوماتیک بسته شد و همچنان اسمت تو لیست نبود الان اضافه کردم 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ الان یکی بیاد بگه این که ظرقیتش 110 تا بود چرا کرده 60- 70 تا بعد زنگم زدیم میگه کنسل داستانش چی شد بالاخره مملی؟؟ 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ الان یکی بیاد بگه این که ظرقیتش 110 تا بود چرا کرده 60- 70 تا بعد زنگم زدیم میگه کنسل داستانش چی شد بالاخره مملی؟؟ کنسل؟؟؟؟؟؟؟ 110 تا تابلو بود که نمبرسه...به زوور 70 تا شد 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ کنسل؟؟؟؟؟؟؟110 تا تابلو بود که نمبرسه...به زوور 70 تا شد ممل پاسخگو باشتاپیک تبلیغات یادته جواب کاربرای بیچاره رو بده 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ بهتر خودتون یه تور درست حسابی بزارید که منم بتونم ثبت نام کنم 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ بهتر خودتون یه تور درست حسابی بزارید که منم بتونم ثبت نام کنم ممل پاسخگو باشتاپیک تبلیغات یادته جواب کاربرای بیچاره رو بده کنسل؟؟؟؟؟؟؟110 تا تابلو بود که نمبرسه...به زوور 70 تا شد الان یکی بیاد بگه این که ظرقیتش 110 تا بود چرا کرده 60- 70 تا بعد زنگم زدیم میگه کنسل داستانش چی شد بالاخره مملی؟؟ دوستان تا یکی دو روز آینده مشخص میشه و به کسانی که ثبت نام کردن اعلام میشه 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ روشا جان به خاطر این بود که شما یه مدت مدیر بودی و دسترسیت کلا باز بود و به خاطر همین اسمت تو لیست پیام خصوصیا نبودبعد از این که بازنشسته شدی و دسترسیت اتوماتیک بسته شد و همچنان اسمت تو لیست نبود الان اضافه کردم ممنــون برای این همه توجـه...! من اردیبهشت ماه اعلام کردم که دسترسی ام بسته شده! و تــا حالا رسیدگی نشده! 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ امروز به من زنگ زدن گفتن به علت پایین بودن کیفیت برگزاری تور و گزارشاتی که از مسافران سفرهای قبلی به سایت دابی شده و درخواست رسیدگی داشتن و آژانس مربوطه حاضر به همکاری و رفع مشکلات نبوده مجبور شدن سفر رو کنسل کنند بعد از سه ماه درس خوندن خیلی دلم میخواست این سفر رو برم. امروز پولمو پس دادن 7 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ نمیشه خودمون این تور رو بذاریم انوشه جان؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ نمیشه خودمون این تور رو بذاریم انوشه جان؟ اینو ببنید اینجا هم سفر های خوبی گیر میادددددددددددددددددد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ نمیشه خودمون این تور رو بذاریم انوشه جان؟ چرا عزیزم میشه ولی مساله زمانشِ که نمیشه هماهنگیاشو تو یکی دو روز انجام داد بخصوص ثبتنام خودِ بچه ها تو چنین بازه زمانیه کوتاهی اصلا ممکن نیست ایشاا خودمون تا آخر شهریور حتما یه برنامه خوب میذاریم که خستگی از تنِ همه در بره 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ من تور میخوام!! آخر شهریور نزارید من دانشگام از 25ام شروع میشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ من تور میخوام!! آخر شهریور نزارید من دانشگام از 25ام شروع میشه سوسول 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ من تور میخوام!! آخر شهریور نزارید من دانشگام از 25ام شروع میشه یعنی واقعا از همون هفته اول میری سر کلاس همون بهتر تور بذاریم توام بری و نتونی بیای! به قول پسر ایرانی سوسول 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی واقعا از همون هفته اول میری سر کلاسهمون بهتر تور بذاریم توام بری و نتونی بیای! به قول پسر ایرانی سوسول شاید برم خوووب حوصلم سر رفته خووب 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ شاید برم خوووب حوصلم سر رفته خووب همون بگو قرار دارم دیگه...... چر ا اسم دانشجو رو بد نام میکنی 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ همون بگو قرار دارم دیگه......چر ا اسم دانشجو رو بد نام میکنی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ کی بود کی بود من نبودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ سلام واقعا ممنونم بابت اطلاع رسانی کنسل شدن تور.. ما باید از پست بچه ها متوجه بشیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده