Anarchist 1419 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 از وقتی تو کوچه بازی میکردیم می گفتند چرا جلوی چشم ما نیستی؟؟ در خانه وول میخوردیم کمترین واکنش نیشگون مادر بود که میگفت انقدر ورجه ورجه نکن و بشین!! وقتی پول خریدن توپ و رفتن به کلوپ را نداشتم و التماس ها جواب نمی داد مجبور میشدم از کیف یا جیبشان پول بردارم که عاقبتش بهتر از زندانیان سیاسی امروز نبود تا انتخاب رشته ی دانشگاه هم اختیاری نداشتیم، امروز که لباس میخریم فحش پشت فحش که ذلیل مرده چرا انقدر فاقش کوتاه است؟؟ نه تشویق، نه حمایت، نه راهنمایی، نه هیچ چیز دیگر چرا باید دوست داشته شوند؟ 23
EOS 14528 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 همه اش به خاطر خودته اگه براشون مهم نبودی اصلا کاری به کارت نداشتن و می ذاشتن هر جور که می خوای زندگی کنی اون جوری حتی بود و نبودت هم مهم نبود همون طور که تو از این برخوردا ناراحت می شی خودشون 1000 برابر ناراحت می شن اول به خاطر کاری که تو کردی و بعد به خاطر غضبی که مجبورن به خاطر خودت بهت بکنن 12
تینا 15116 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 بنظر من نمیشه اسمشو گیر گذاشت اونا از روی محبت و دلسوزی و اینکه دوس دارن ما بهترین باشین گاهی چیزایی که خودمون فراموش کردیم وگوشزد میکنن. 8
ooraman 22216 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 بعضی خونواده ها زیاده روی میکنن ولی خیلی از ماها این لحظه ها رو تجربه کردیم! نیشگون مامان و داد بابا و بعضیا هم حتی کتک خوردن از پدر یا مادرشون! یا به قول تو گیر دادن به فاق شلوار و مانتوی کوتاه و این چیزا ولی اینا به نظرم دلیل مناسبی برای اینکه خونواده دوست نداشته باشیم نیست تو خونواده چیزای دیگه ای بهمون داده میشه که فقط وقتی نباشن میشه فهمید !! 16
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 فقط در همین حد بگم که هیچ کس برای آدم پدر و مادر نمیشه. 21
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 فقط در همین حد بگم که هیچ کس برای آدم پدر و مادر نمیشه. 21
شقایق31 40377 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 ای کاش بابام بود حاضر بودم برم روزی دو بارچک بزنه تو گوشم ولی باز هم زنده بود 19
شقایق31 40377 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 ای کاش بابام بود حاضر بودم برم روزی دو بارچک بزنه تو گوشم ولی باز هم زنده بود 19
Avenger 19333 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خداییش خانواده بد ترین هم که باشه بازم بودنش بهتر از نبودنشه 14
Avenger 19333 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خداییش خانواده بد ترین هم که باشه بازم بودنش بهتر از نبودنشه 14
mIn 2294 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 از وقتی تو کوچه بازی میکردیم می گفتند چرا جلوی چشم ما نیستی؟؟در خانه وول میخوردیم کمترین واکنش نیشگون مادر بود که میگفت انقدر ورجه ورجه نکن و بشین!! وقتی پول خریدن توپ و رفتن به کلوپ را نداشتم و التماس ها جواب نمی داد مجبور میشدم از کیف یا جیبشان پول بردارم که عاقبتش بهتر از زندانیان سیاسی امروز نبود تا انتخاب رشته ی دانشگاه هم اختیاری نداشتیم، امروز که لباس میخریم فحش پشت فحش که ذلیل مرده چرا انقدر فاقش کوتاه است؟؟ نه تشویق، نه حمایت، نه راهنمایی، نه هیچ چیز دیگر چرا باید دوست داشته شوند؟ خو ما همه فكر مي كنيم به اندازه كافي عاقل هستيم و اونا هم فكر مي كنن ما به اندازه كافي عاقل نيستيم ! و وقتي نه ما و نه اونا نمي تونيم درك كنيم كه كدوم درستتره ( عاقليت ما يا كم آگاهي ما بازم ) ميرسيم به اونجايي كه يا بايد تسليم شد يا ........... ! 12
afa 18504 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 به نظر من پدر و مادر تنها كساني هستند كه ما ( فرزندانشون ) رو بدون هيچ توقعي دوست دارند ، و فقط به خاطر خودشون دوست دارن ن چيز ديگه !!!! مطمئنا بسياري از سختگيري ها به نفع ماست كه بعدها متوجه آن خواهيم بود ..... ( هر چند گاهي برخي از والدين هم دچار اشتباهاتي در تربيت فرزند ميشن اما مطمئنا قصد خاصي ندارن ) 7
shaden. 18583 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 یه چیزیایی تو ذهن یه وقتایی میمونه که مثل خوره به جون آدم میفته ظرفیت همه آدمها هم یکی نیست این دوستمون صادقانه نظرشو گفته نباید بهش خورده بگیریم 8
Anarchist 1419 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2011 از هر طرف به خانواده مینگرم چیزی جز میله های زندان نمی بینم... مسئولیت در مقابل دیگر افراد خانواده، انجام ندادن برخی از کارها بخاطر حفظ آبروی خانواده، وظیفه نسبت به پدر و مادر، انتخاب چیز یکه آن ها بخاطر سن و سالشان فکر می کنند بهتر است، تحمیل زندگی ای که خود در پیش گرفتن ( پیدا کردن کار، ازدواج، بچه و مرگ) و ... تماما میله های یک زندان است، زندانی که اجازه نمی دهد آن شوم که هستم 11
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 ای کاش بابام بود حاضر بودم برم روزی دو بارچک بزنه تو گوشم ولی باز هم زنده بود خوب عزیزم من اگر دلت برای چک خوردن تنگ شده حاضرم این وظیفه ی سنگین رو به دوش بکشم و روزی 100 تا بهت چک افسری بزنم 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 خوب عزیزم من اگر دلت برای چک خوردن تنگ شده حاضرم این وظیفه ی سنگین رو به دوش بکشم و روزی 100 تا بهت چک افسری بزنم بی ادب اسپم نکن 6
ارسال های توصیه شده