رفتن به مطلب

از خانواده متنفرم

ارسال های توصیه شده

از وقتی تو کوچه بازی میکردیم می گفتند چرا جلوی چشم ما نیستی؟؟

در خانه وول میخوردیم کمترین واکنش نیشگون مادر بود که میگفت انقدر ورجه ورجه نکن و بشین!!

وقتی پول خریدن توپ و رفتن به کلوپ را نداشتم و التماس ها جواب نمی داد مجبور میشدم از کیف یا جیبشان پول بردارم که عاقبتش بهتر از زندانیان سیاسی امروز نبود

تا انتخاب رشته ی دانشگاه هم اختیاری نداشتیم، امروز که لباس میخریم فحش پشت فحش که ذلیل مرده چرا انقدر فاقش کوتاه است؟؟

نه تشویق، نه حمایت، نه راهنمایی، نه هیچ چیز دیگر

چرا باید دوست داشته شوند؟

• Like 23
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همه اش به خاطر خودته :ws37:

اگه براشون مهم نبودی اصلا کاری به کارت نداشتن و می ذاشتن هر جور که می خوای زندگی کنی اون جوری حتی بود و نبودت هم مهم نبود

همون طور که تو از این برخوردا ناراحت می شی خودشون 1000 برابر ناراحت می شن اول به خاطر کاری که تو کردی و بعد به خاطر غضبی که مجبورن به خاطر خودت بهت بکنن

• Like 12
لینک به دیدگاه

بنظر من نمیشه اسمشو گیر گذاشت اونا از روی محبت و دلسوزی و اینکه دوس دارن ما بهترین باشین گاهی چیزایی که خودمون فراموش کردیم وگوشزد میکنن.

• Like 8
لینک به دیدگاه

بعضی خونواده ها زیاده روی میکنن ولی خیلی از ماها این لحظه ها رو تجربه کردیم!

نیشگون مامان و داد بابا و بعضیا هم حتی کتک خوردن از پدر یا مادرشون!

یا به قول تو گیر دادن به فاق شلوار و مانتوی کوتاه و این چیزا

ولی اینا به نظرم دلیل مناسبی برای اینکه خونواده دوست نداشته باشیم نیست

تو خونواده چیزای دیگه ای بهمون داده میشه که فقط وقتی نباشن میشه فهمید !!

• Like 16
لینک به دیدگاه
از وقتی تو کوچه بازی میکردیم می گفتند چرا جلوی چشم ما نیستی؟؟

در خانه وول میخوردیم کمترین واکنش نیشگون مادر بود که میگفت انقدر ورجه ورجه نکن و بشین!!

وقتی پول خریدن توپ و رفتن به کلوپ را نداشتم و التماس ها جواب نمی داد مجبور میشدم از کیف یا جیبشان پول بردارم که عاقبتش بهتر از زندانیان سیاسی امروز نبود

تا انتخاب رشته ی دانشگاه هم اختیاری نداشتیم، امروز که لباس میخریم فحش پشت فحش که ذلیل مرده چرا انقدر فاقش کوتاه است؟؟

نه تشویق، نه حمایت، نه راهنمایی، نه هیچ چیز دیگر

چرا باید دوست داشته شوند؟

خو ما همه فكر مي كنيم به اندازه كافي عاقل هستيم و اونا هم فكر مي كنن ما به اندازه كافي عاقل نيستيم !

و وقتي نه ما و نه اونا نمي تونيم درك كنيم كه كدوم درستتره ( عاقليت ما يا كم آگاهي ما بازم ) ميرسيم به اونجايي كه يا بايد تسليم شد يا ........... !

• Like 12
لینک به دیدگاه

به نظر من پدر و مادر تنها كساني هستند كه ما ( فرزندانشون ) رو بدون هيچ توقعي دوست دارند ، و فقط به خاطر خودشون دوست دارن ن چيز ديگه !!!!

مطمئنا بسياري از سختگيري ها به نفع ماست كه بعدها متوجه آن خواهيم بود ..... ( هر چند گاهي برخي از والدين هم دچار اشتباهاتي در تربيت فرزند ميشن اما مطمئنا قصد خاصي ندارن )

• Like 7
لینک به دیدگاه

یه چیزیایی تو ذهن یه وقتایی میمونه که مثل خوره به جون آدم میفته

ظرفیت همه آدمها هم یکی نیست

این دوستمون صادقانه نظرشو گفته

نباید بهش خورده بگیریم

• Like 8
لینک به دیدگاه

از هر طرف به خانواده مینگرم چیزی جز میله های زندان نمی بینم...

مسئولیت در مقابل دیگر افراد خانواده، انجام ندادن برخی از کارها بخاطر حفظ آبروی خانواده، وظیفه نسبت به پدر و مادر، انتخاب چیز یکه آن ها بخاطر سن و سالشان فکر می کنند بهتر است، تحمیل زندگی ای که خود در پیش گرفتن ( پیدا کردن کار، ازدواج، بچه و مرگ) و ...

تماما میله های یک زندان است، زندانی که اجازه نمی دهد آن شوم که هستم

• Like 11
لینک به دیدگاه
ای کاش بابام بود حاضر بودم برم روزی دو بارچک بزنه تو گوشم ولی باز هم زنده بود

خوب عزیزم من اگر دلت برای چک خوردن تنگ شده حاضرم این وظیفه ی سنگین رو به دوش بکشم و روزی 100 تا بهت چک افسری بزنم :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب عزیزم من اگر دلت برای چک خوردن تنگ شده حاضرم این وظیفه ی سنگین رو به دوش بکشم و روزی 100 تا بهت چک افسری بزنم :ws3:

بی ادب

اسپم نکن:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...