pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ عکس های نمایشگاه که با سانسور توی سایت گذاشته شده بود...... :zadan: خوب ما بی سانسور و بدون چادر به دستمون نرسید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ حالا جالبیش اینجاست که یک عده که اصلا در سفر نبوده اند،عکس ها را کامل داشته اند !!!!! کی میواهیم یاد بگیریم به حریم خصوصی هم احترام بذاریم،معلوم نیست. همش فضولی تو کار دیگران !!! پس چرا من ندارم 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ باهات موافقممن اون اول چون بهتون گفتم که عکس داشته باشید بهتون میدم،تا برگشتیم از همه ایمیل گرفتم و فرستادم براش.حتی تغییر سایز هم ندادم و با سایز اصلی فرستادم که یادگاری بمونه براش اینم که میگی باهات موافقم و اون قضیه هم بهم گفتی قبلا،باور کن من چیزی ندیدم،یعنی اصلا ندیدم که برات پیگیری کنم درستشم همینه مرسی نه اونو که تو مقصر نیستی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ پس چرا من ندارم شما مگه دختری؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ پس چرا من ندارم منظور اشخاص دیگری هستند یحتمل... من عکسا رو فقط به افرادی دادم که توی عکس بودند... و اصلش هم همینه که عکس دست خود طرف برسه نه کسی که در عکس نبوده یا حتی در تور نبوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ شما مگه دختری؟ :JC_thinking: پس اون دختر بوده! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ پس اون دختر بوده! چی میگه....... اون دیگه کیه؟ :zadan: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ یا اسی با همه اره با ما هم اره یادم باشد حتما براتون یه دعوت نامه نوشابه خوری بفرستم 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ چی میگه....... اون دیگه کیه؟ :zadan: همونها که عکستو داشتن و دیدن حالا جالبیش اینجاست که یک عده که اصلا در سفر نبوده اند،عکس ها را کامل داشته اند !!!!! کی میواهیم یاد بگیریم به حریم خصوصی هم احترام بذاریم،معلوم نیست. همش فضولی تو کار دیگران !!! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خوبه دوربین نداشتم:4chsmu1: فقط 2 نفر عکسمو نفرستادن از بقیه گرفتم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خوبه دوربین نداشتم:4chsmu1: فقط 2 نفر عکسمو نفرستادن از بقیه گرفتم کی جرات داره آخه عکس به تو ندهباید خود دوربین رو به تو بدن از ترس:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خوبه دوربین نداشتم:4chsmu1: فقط 2 نفر عکسمو نفرستادن از بقیه گرفتم اگه بتونی برای ما هم بفرستی ممنون میشم کی جرات داره آخه عکس به تو ندهباید خود دوربین رو به تو بدن از ترس:4chsmu1: چرا؟ ستی که مظلوم بود! بهش نمیومد ترسناک باشه :d 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اگه بتونی برای ما هم بفرستی ممنون میشم چرا؟ ستی که مظلوم بود! بهش نمیومد ترسناک باشه :d :wubpink:خواهج میشه فقط تو عکس دست جمعی ها هستی بفرستم برات؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اگه بتونی برای ما هم بفرستی ممنون میشم چرا؟ ستی که مظلوم بود! بهش نمیومد ترسناک باشه :d نمیشناسیش اینو تو مونا،عکسایی که ستی داره رو من همه رو برات فرستادم،اورامان داد به من،منم فرستادم برات :wubpink:خواهج میشه فقط تو عکس دست جمعی ها هستی بفرستم برات؟ همه رو دادم بهش ستی 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ این کاشان اندازه یه سفرنامه قاره حرف داشت 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ نمیشناسیش اینو تومونا،عکسایی که ستی داره رو من همه رو برات فرستادم،اورامان داد به من،منم فرستادم برات همه رو دادم بهش ستی :3384s:چرا شایعه میسازی؟ دیر گفتی فرستادم واسش 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ :3384s:چرا شایعه میسازی؟ دیر گفتی فرستادم واسش بذار واقعیتها را بگیم خو نمیدونسته که ما تو یه گروهیم،اشکال نداره 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ بذار واقعیتها را بگیمخو نمیدونسته که ما تو یه گروهیم،اشکال نداره واقعیت ها رو بگو 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ نمیشناسیش اینو تومونا،عکسایی که ستی داره رو من همه رو برات فرستادم،اورامان داد به من،منم فرستادم برات همه رو دادم بهش ستی زودتر میگفتی خب مزاحم این بنده خدا نشم:icon_pf (34): ببخش ستی جان 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ بذار واقعیتها را بگیمخو نمیدونسته که ما تو یه گروهیم،اشکال نداره اشکال نداره نیت عمل مهمه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده