رفتن به مطلب

سفرنامه کاشان-برگ زرینی بر تارک انجمن نواندیشان

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 620
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

راس میگه خو:hanghead:

البته باید بگم باز ستی یه هوشی داره تو چی حمید که کلا :ws28:

شوما لازم نيس حرف بزني:3384s:

تازه میخوام حقایقه دیگری رو هم همینجا فاش کنم:ws28:

چه بدشم میاد:banel_smiley_4:واقعیت تلخه:banel_smiley_4:

حقیقت یا واقعیت بین اینا فرق هست:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
البته باید بگم باز ستی یه هوشی داره تو چی حمید که کلا :ws28:

تازه میخوام حقایقه دیگری رو هم همینجا فاش کنم:ws28:

حقیقت یا واقعیت بین اینا فرق هست:ws3:

باز من یه ذره پشت این بشر کج فکر در اومدم:w888::ws25:

برو تو اتاقت بینم:zadan:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
دو ماه گذاشت و هنوز هم عکس مرا نداده اند !!!!!!!!

چه خبطی کردیم عکس گرفتیم !!!!!!!

برا چی جو سازی میکنی؟من که عکستو دادم بهت:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
برا چی جو سازی میکنی؟من که عکستو دادم بهت:banel_smiley_4:

فقط از تو گرفتم و یکی دیگه...

بقیه حقمان را بالا کشیدن. :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
فقط از تو گرفتم و یکی دیگه...

بقیه حقمان را بالا کشیدن. :sigh:

غصه نخور،مث اینکه یکی دیگه قرار برسه دستمون ولی معلوم نیست کی:ws3:

حقتو میگیرم خودم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دو ماه گذاشت و هنوز هم عکس مرا نداده اند !!!!!!!!

چه خبطی کردیم عکس گرفتیم !!!!!!!

دقیقا :icon_razz:

بگو چه خبطی کردیم که قبول کردیم با همون یکی دو دوربین عکس بگیریم فقط و بقیه دوربینهارو گذاشتیم تو کیف!!

اینقدر احترام میذارن به بقیه که به هرکی گفتیم یه جوری پیچوند!

• Like 5
لینک به دیدگاه
دقیقا :icon_razz:

بگو چه خبطی کردیم که قبول کردیم با همون یکی دو دوربین عکس بگیریم فقط و بقیه دوربینهارو گذاشتیم تو کیف!!

اینقدر احترام میذارن به بقیه که به هرکی گفتیم یه جوری پیچوند!

خوب اینجا بی تجربه هستند.

مثلا ما با بچه ها یا دانشگاه که میریم جایی،یکی به طور کامل مسئول عکاسی میشه و یک دوربین فقط مجاز به عکاسیه.

ایمیل همه را هم میگیره و برای همه سند میکنه.

اما اینجا هرکس برای خودش عکس میگیره و فرار میکنه،نمیگه هم من عکستو دارم به تو هم بدهم !!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوب اینجا بی تجربه هستند.

مثلا ما با بچه ها یا دانشگاه که میریم جایی،یکی به طور کامل مسئول عکاسی میشه و یک دوربین فقط مجاز به عکاسیه.

ایمیل همه را هم میگیره و برای همه سند میکنه.

اما اینجا هرکس برای خودش عکس میگیره و فرار میکنه،نمیگه هم من عکستو دارم به تو هم بدهم !!!

بی تجربه نیستن اسی

من برداشت دیگه ای دارم

وقتی میدونی طرف عکستو داره و اعلام هم شده و بهش میگی هربار بهونه میاره یا اصلا جواب نمیده این بیتجربگی نیست! من اینو بی احترامی و توهین میدونم

من نباید یک ماه تموم دنبال دوتا عکس بدوئم و منت اینو اونو بکشم! کسی که قبول کرده و خودش گفته عکس میگیریم و برای همه میفرستیم مسئوله. حالا بفرض بیتجربگی ما خودمون پیگیر هم میشیم ولی وقتی با این برخورد روبرو میشیم نمیشه گفت بیتجربگی علت این موضوعه.

به هر حال من که دیگه فکر نکنم با این تور جایی برم اگرم به هردلیل بخاطر دوستانم برم دیگه دوربینم رو به احترام هیچ کس زمین نمیذارم که وقت کسی تلف نشه یا ...!! خودم عکس خودم رو میگیرم! ارزشی هم برای وقت و حرف بقیه قائل نخواهم بود!

• Like 5
لینک به دیدگاه
بی تجربه نیستن اسی

من برداشت دیگه ای دارم

وقتی میدونی طرف عکستو داره و اعلام هم شده و بهش میگی هربار بهونه میاره یا اصلا جواب نمیده این بیتجربگی نیست! من اینو بی احترامی و توهین میدونم

من نباید یک ماه تموم دنبال دوتا عکس بدوئم و منت اینو اونو بکشم! کسی که قبول کرده و خودش گفته عکس میگیریم و برای همه میفرستیم مسئوله. حالا بفرض بیتجربگی ما خودمون پیگیر هم میشیم ولی وقتی با این برخورد روبرو میشیم نمیشه گفت بیتجربگی علت این موضوعه.

به هر حال من که دیگه فکر نکنم با این تور جایی برم اگرم به هردلیل بخاطر دوستانم برم دیگه دوربینم رو به احترام هیچ کس زمین نمیذارم که وقت کسی تلف نشه یا ...!! خودم عکس خودم رو میگیرم! ارزشی هم برای وقت و حرف بقیه قائل نخواهم بود!

حالا جالبیش اینجاست که یک عده که اصلا در سفر نبوده اند،عکس ها را کامل داشته اند !!!!!

کی میواهیم یاد بگیریم به حریم خصوصی هم احترام بذاریم،معلوم نیست.

همش فضولی تو کار دیگران !!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
بی تجربه نیستن اسی

من برداشت دیگه ای دارم

باهات موافقم

من اون اول چون بهتون گفتم که عکس داشته باشید بهتون میدم،تا برگشتیم از همه ایمیل گرفتم و فرستادم براش.حتی تغییر سایز هم ندادم و با سایز اصلی فرستادم که یادگاری بمونه براش

اینم که میگی باهات موافقم و اون قضیه هم بهم گفتی قبلا،باور کن من چیزی ندیدم،یعنی اصلا ندیدم که برات پیگیری کنم:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بابا برادر اسی چی میگی

من هنوز عکس های نمایشگاه کتاب رو نگرفتم

شما دنبال عکس کاشانی

عکس های نمایشگاه که با سانسور توی سایت گذاشته شده بود...... :zadan:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بخدا من چند تا عکس از اکیپ دخترونه خودمون گرفتم، فرداش که به نت دسترسی پیدا کردم اولین کاری که کردم همین بود که اونهارو فرستادم براشون!

دلیلشم فقط یه چیز بود، چون وظیفم بود! چون خودم قبول مسئولیت کرده بودم و گفته بودم. چون باید برای اونها هم ارزش قائل میشدم . اونها هم هم اندازه من حق داشتن عکسهارو داشته باشن ..

ولی برخوردهای بقیه رو که میبینم تعجب میکنم!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...