setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ او همه رو باید بگم ؟ خب جایزه نمیخوایید بدید بگید چرا اذیت میکنید ؟ اسی اونه که وسط دو تا دختره :persiana__hahaha: از سمت راست سومین دختر بغل شال صورتیه سپیدست اینور اسی شال سفیده به نظر میاد مریم یا انوشه باشه اونوریشم به نظر میاد ملیسا باشه اگر رفته باشه ملیسا البته نمیدونم بهش میاد باشه:دی بقیم فکر میکنم میگم ادامه بده تو ميتوني 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من تو اين عكس 2نفرو ميشناسم!اوايي كه لباساشون راه راهه کی هستند؟ مگه راز بقا است که میکی راه راه ها رو میشناسم !!! حالا کی ببر است کی گورخر !!!! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ ادامه بده تو ميتوني درست بود؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ از سمت راست سومین دختر بغل شال صورتیه سپیدست من تو اين عكس نيستم سحري 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ او همه رو باید بگم ؟ خب جایزه نمیخوایید بدید بگید چرا اذیت میکنید ؟ اگه مسیکه نبوده بدون کمک از دیگران بگه،بهش جایزه میدیم. اسی اونه که وسط دو تا دختره :persiana__hahaha: مگه من گاو پیشونی سفیدم که اولین نفر منو حدس زدی...... :w74: از سمت راست سومین دختر بغل شال صورتیه سپیدست اینور اسی شال سفیده به نظر میاد مریم یا انوشه باشه اونوریشم به نظر میاد ملیسا باشه اگر رفته باشه ملیسا البته نمیدونم بهش میاد باشه:دی بقیم فکر میکنم میگم انوشه را اشتباه گفتی،ملیسا هم که اصلا نبود !!!!!! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ باید اون عکس با هاله نور را نگاه کنی،و بگی هر کدام از این افراد نورانی چه کسی است... :mrsbeasley: من بگم؟ چندنفر باید بگم؟ جنسیتشون هم مهمه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ :mrsbeasley:من بگم؟ چندنفر باید بگم؟ جنسیتشون هم مهمه؟ هیچ آدابی و ترتیبی مجو،هرچه میخواهد دل تنگت بگو....... 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ کی هستند؟ مگه راز بقا است که میکی راه راه ها رو میشناسم !!! حالا کی ببر است کی گورخر !!!! :icon_pf (34): حاج آقا شكسته نفسي ميفرماييد! شما ببرو پشت سر گذاشتيد ديگه :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ پایین سمت راست:نیوترون ، حمید ، مهندس خوش فکر. بالا بین دوتا خانوما اسی.بسه؟ 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اگه مسیکه نبوده بدون کمک از دیگران بگه،بهش جایزه میدیم. مگه من گاو پیشونی سفیدم که اولین نفر منو حدس زدی...... :w74: انوشه را اشتباه گفتی،ملیسا هم که اصلا نبود !!!!!! :icon_pf (34): از بس تابلویی فهمیدم زود :persiana__hahaha: حاج آقا رفته بین دو تا دختر :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ پایین سمت راست:نیوترون ، حمید ، مهندس خوش فکر.بالا بین دوتا خانوما اسی.بسه؟ اینها همش تکراریه پدر جان...... اونیکه هیچکس نگفته را بگو،کشتید مارو از بس اسی بین دو خواهر گفتید.... 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اینها همش تکراریه پدر جان...... اونیکه هیچکس نگفته را بگو،کشتید مارو از بس اسی بین دو خواهر گفتید.... عه؟ باور کنید من پست های قبلی رو نخونده بودم ها... یه جوری زیرسبیلی ردش کنید دیگه.63 درصد مارو بدید بریم... اون یکی از خواهرا هم به نظر ستیا میباشد. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ برای اینکه اول با مظلوم نمایی خودتو کم استعداد نشون دادی که ما بهت سهمیه اضافه بدیم. اما بعدا در تستی که گرفتیم،دستت رو شد. همینکه بهت اجازه میدیم اینجا پست بدی خودش کلی است..... بی استعداد خودتییییی مگه منو نمیشناسی:w00: ولی خدائیش دخترها رو نمیشناسم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من که 4 نفر رو درست گفتم نامرداااااااااااااااااااااا جایزه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ دعوا سر لحاف ملا !!!!!! :zadan: از کیسه خلیفه بخشیدن...... :zadan: وای بر اینگونه تحریف تاریخ،هنوز چیزی از هجرت نگذشته اینچنین تحریف کردید،در آینده چه میکنید. تو سری بعد از من حق الاسی میخوای دیگه؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ اینهم عکس مجددا برای حدس دوستان.. اگه جایزه داره منم بحدسم!!! 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ اگه جایزه داره منم بحدسم!!! با اون هوشي كه من از تو سراغ دارم، فك نكنم اسي رو هم حدس بزني 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ با اون هوشي كه من از تو سراغ دارم، فك نكنم اسي رو هم حدس بزني یعنی هوشش از تو هم کمتره 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی هوشش از تو هم کمتره :vahidrk: 100 دفه گفتم جلو جمع آبرو داري كن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده