setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خو بقيه رو اصلا نمي شناسم اما اگه بگيد الان كيا تو عكسن جالب ميشه ، ميشه حدس زد تو اون يكي تاپيك اسمارو گفتم تو پست دومم هست برو بخون:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من بگم اون دوتایی که دست هم رو گرفتن میلاد و حمید هستن چند پست قبل میلاد گفت دست حمید رو گرفتن من تکذیب میکنم من دست اون حمید ملعون نمیگیرم من با کمی تقلب: دکتر آینده .. جیمی HaMiD.CFD, عمو هادی جایزه رو بدین به عمویی ببره راستی اون مینا هم داره تقلب میکنه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من تکذیب میکنم من دست اون حمید ملعون نمیگیرم جایزه رو بدین به عمویی ببره راستی اون مینا هم داره تقلب میکنه من تقلبم در حد دیدن عکس بدون هاله هست نه چیز دیگه اسی بیا جایزمو بده برم 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ الان تغییر دادی؟حالا خوبه nنفر گفتن،خودمم گفتم...اونا که دستشونو دادند به هم میلاد و حمید هستند باز علامت سوال گذاشته:w00: آقا این مسابقه بسیار نا عادلانه هست(از نظر شرکت کننده ها)باید تست بگیریم از افراد اونم ادمین نیست اِ من ميگم هي بچه ها دارن ميگن حميد ،كدوم حميد :icon_pf (34): نه خو من اصلا نتونستم شما رو حدس نزدم (هيچ اطلاعي در مورد فيگور و حالت نداشتم ) يني توجه نكردم بقيه چي ميگن ( سوووت ) خب تغييرات جديد :دي اينطرف خوش فكر حميد :دي ولي خدايي اونطرفيش محمد ادمين نيس ؟ :JC_thinking: همين شكلي بودا :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من تکذیب میکنم من دست اون حمید ملعون نمیگیرم من نمی دونم قبلا لو دادن جایزه من رو بدید 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ راستی اون مینا هم داره تقلب میکنه به جون خودم من فقط يه نفر و تقلب كردم سوگند ياد مي كنم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بوي خيانت مياد يكي عكس رو به مينا داده لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ نامردا عکس ندادین اما بدون عکس هم شناسایتون کردم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ کسی تا حالا درست نگفته همه پسرهارو که جایزه میخواد !!!!!! بوی تقلب به مشامم رسیده پس باید همه برادران را به ترتیب از چپ به راست نام ببرید. 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اِ من ميگم هي بچه ها دارن ميگن حميد ،كدوم حميد :icon_pf (34): نه خو من اصلا نتونستم شما رو حدس نزدم (هيچ اطلاعي در مورد فيگور و حالت نداشتم ) يني توجه نكردم بقيه چي ميگن ( سوووت ) خب تغييرات جديد :دي اينطرف خوش فكر حميد :دي ولي خدايي اونطرفيش محمد ادمين نيس ؟ :JC_thinking: همين شكلي بودا :JC_thinking: نچ محمد نيس:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من تکذیب میکنم من دست اون حمید ملعون نمیگیرم جایزه رو بدین به عمویی ببره راستی اون مینا هم داره تقلب میکنه اونجا هم اینو میگفتی تا شهیدت کنم من تقلبم در حد دیدن عکس بدون هاله هست نه چیز دیگهاسی بیا جایزمو بده برم شهید صداقتت میباشم اِ من ميگم هي بچه ها دارن ميگن حميد ،كدوم حميد :icon_pf (34): نه خو من اصلا نتونستم شما رو حدس نزدم (هيچ اطلاعي در مورد فيگور و حالت نداشتم ) يني توجه نكردم بقيه چي ميگن ( سوووت ) خب تغييرات جديد :دي اينطرف خوش فكر حميد :دي ولي خدايي اونطرفيش محمد ادمين نيس ؟ :JC_thinking: همين شكلي بودا :JC_thinking: همین حمید آفرین،میبینم که داری تغییرات اساسی میدی و میخوای جایزه رو ببری! ادمین اون نیست،زوریه میگیم هست 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ کسی تا حالا درست نگفته همه پسرهارو که جایزه میخواد !!!!!! بوی تقلب به مشامم رسیده پس باید همه برادران را به ترتیب از چپ به راست نام ببرید. نميشه از راست به چپ بگن؟:w127: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خوب دیگه ساعت خواب ما زنگ زد......... اهدای جوایز معنوی سفر فردا شب انجام خواهد شد. شب خوش. 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ نچ محمد نيس:4chsmu1: پس چرا تو نمايشگاه همين مدلي بود محمد ادمين :JC_thinking: خب حتما يكي ديگه هم هست همين مدليه اسي هم كه هم تو نمايشگاه ديده بودمشون هم خب توي عكساي نمايشگاه دقيقا همين فيگور و حالت هست همينطور ميلاد ، قاصدك هم كه عكساش تو فيس بوك پره ديگه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من تقلبم در حد دیدن عکس بدون هاله هست نه چیز دیگهاسی بیا جایزمو بده برم عمو با تو نبودم به مینا گفتم من نمی دونم قبلا لو دادن جایزه من رو بدید کی لو داده به جون خودم من فقط يه نفر و تقلب كردم سوگند ياد مي كنم کی؟ بوگو جایزه مال تو اونجا هم اینو میگفتی تا شهیدت کنم اونجا هم گفتم ولی نشنیدی 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ چپ به راست : پائین به بالا آریو برزن چکاوک شیخ اسی بالا سمت راست: سجاد ادمین آتروس پائین سمت چپ: حسام ( مصدوم سفر) حمید ( من نمیشناختم ) هادی عمو حمید شکمو جیمی فقط از م نخواهید دخترها رو شناسایی کنم که نمی تونم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ کسی تا حالا درست نگفته همه پسرهارو که جایزه میخواد !!!!!! بوی تقلب به مشامم رسیده پس باید همه برادران را به ترتیب از چپ به راست نام ببرید. معلومه هیچی نمیتونه به ترتیب بگه مگه این که عکس ها رو دیده باشه نامردا من درست گفتم جایزه من رو بدید من می تونم سه نفر رو کنار هم رو بگم اما نفر چهارم رو نمی تونم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ کی لو داده یادتون نیست گفتین من داشتم می افتادم دستم رو گرفته بودن میلاد و حمید لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ چپ به راست : پائین به بالا آریو برزن چکاوک شیخ اسی بالا سمت راست: سجاد ادمین آتروس پائین سمت چپ: حسام ( مصدوم سفر) حمید ( من نمیشناختم ) هادی عمو حمید شکمو جیمی فقط از م نخواهید دخترها رو شناسایی کنم که نمی تونم فروختیمون 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ فروختیمون :banel_smiley_52: اینها اغفالم کردند عمویی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده