setiya 12665 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 خو بقيه رو اصلا نمي شناسم اما اگه بگيد الان كيا تو عكسن جالب ميشه ، ميشه حدس زد تو اون يكي تاپيك اسمارو گفتم تو پست دومم هست برو بخون:4chsmu1: 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 من بگم اون دوتایی که دست هم رو گرفتن میلاد و حمید هستن چند پست قبل میلاد گفت دست حمید رو گرفتن من تکذیب میکنم من دست اون حمید ملعون نمیگیرم من با کمی تقلب: دکتر آینده .. جیمی HaMiD.CFD, عمو هادی جایزه رو بدین به عمویی ببره راستی اون مینا هم داره تقلب میکنه 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 من تکذیب میکنم من دست اون حمید ملعون نمیگیرم جایزه رو بدین به عمویی ببره راستی اون مینا هم داره تقلب میکنه من تقلبم در حد دیدن عکس بدون هاله هست نه چیز دیگه اسی بیا جایزمو بده برم 3
mIn 2294 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 الان تغییر دادی؟حالا خوبه nنفر گفتن،خودمم گفتم...اونا که دستشونو دادند به هم میلاد و حمید هستند باز علامت سوال گذاشته:w00: آقا این مسابقه بسیار نا عادلانه هست(از نظر شرکت کننده ها)باید تست بگیریم از افراد اونم ادمین نیست اِ من ميگم هي بچه ها دارن ميگن حميد ،كدوم حميد :icon_pf (34): نه خو من اصلا نتونستم شما رو حدس نزدم (هيچ اطلاعي در مورد فيگور و حالت نداشتم ) يني توجه نكردم بقيه چي ميگن ( سوووت ) خب تغييرات جديد :دي اينطرف خوش فكر حميد :دي ولي خدايي اونطرفيش محمد ادمين نيس ؟ :JC_thinking: همين شكلي بودا :JC_thinking: 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 من تکذیب میکنم من دست اون حمید ملعون نمیگیرم من نمی دونم قبلا لو دادن جایزه من رو بدید 1
mIn 2294 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 راستی اون مینا هم داره تقلب میکنه به جون خودم من فقط يه نفر و تقلب كردم سوگند ياد مي كنم 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2011 کسی تا حالا درست نگفته همه پسرهارو که جایزه میخواد !!!!!! بوی تقلب به مشامم رسیده پس باید همه برادران را به ترتیب از چپ به راست نام ببرید. 4
setiya 12665 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 اِ من ميگم هي بچه ها دارن ميگن حميد ،كدوم حميد :icon_pf (34): نه خو من اصلا نتونستم شما رو حدس نزدم (هيچ اطلاعي در مورد فيگور و حالت نداشتم ) يني توجه نكردم بقيه چي ميگن ( سوووت ) خب تغييرات جديد :دي اينطرف خوش فكر حميد :دي ولي خدايي اونطرفيش محمد ادمين نيس ؟ :JC_thinking: همين شكلي بودا :JC_thinking: نچ محمد نيس:4chsmu1: 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 من تکذیب میکنم من دست اون حمید ملعون نمیگیرم جایزه رو بدین به عمویی ببره راستی اون مینا هم داره تقلب میکنه اونجا هم اینو میگفتی تا شهیدت کنم من تقلبم در حد دیدن عکس بدون هاله هست نه چیز دیگهاسی بیا جایزمو بده برم شهید صداقتت میباشم اِ من ميگم هي بچه ها دارن ميگن حميد ،كدوم حميد :icon_pf (34): نه خو من اصلا نتونستم شما رو حدس نزدم (هيچ اطلاعي در مورد فيگور و حالت نداشتم ) يني توجه نكردم بقيه چي ميگن ( سوووت ) خب تغييرات جديد :دي اينطرف خوش فكر حميد :دي ولي خدايي اونطرفيش محمد ادمين نيس ؟ :JC_thinking: همين شكلي بودا :JC_thinking: همین حمید آفرین،میبینم که داری تغییرات اساسی میدی و میخوای جایزه رو ببری! ادمین اون نیست،زوریه میگیم هست 3
setiya 12665 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 کسی تا حالا درست نگفته همه پسرهارو که جایزه میخواد !!!!!! بوی تقلب به مشامم رسیده پس باید همه برادران را به ترتیب از چپ به راست نام ببرید. نميشه از راست به چپ بگن؟:w127: 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2011 خوب دیگه ساعت خواب ما زنگ زد......... اهدای جوایز معنوی سفر فردا شب انجام خواهد شد. شب خوش. 1
mIn 2294 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 نچ محمد نيس:4chsmu1: پس چرا تو نمايشگاه همين مدلي بود محمد ادمين :JC_thinking: خب حتما يكي ديگه هم هست همين مدليه اسي هم كه هم تو نمايشگاه ديده بودمشون هم خب توي عكساي نمايشگاه دقيقا همين فيگور و حالت هست همينطور ميلاد ، قاصدك هم كه عكساش تو فيس بوك پره ديگه 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 من تقلبم در حد دیدن عکس بدون هاله هست نه چیز دیگهاسی بیا جایزمو بده برم عمو با تو نبودم به مینا گفتم من نمی دونم قبلا لو دادن جایزه من رو بدید کی لو داده به جون خودم من فقط يه نفر و تقلب كردم سوگند ياد مي كنم کی؟ بوگو جایزه مال تو اونجا هم اینو میگفتی تا شهیدت کنم اونجا هم گفتم ولی نشنیدی 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 چپ به راست : پائین به بالا آریو برزن چکاوک شیخ اسی بالا سمت راست: سجاد ادمین آتروس پائین سمت چپ: حسام ( مصدوم سفر) حمید ( من نمیشناختم ) هادی عمو حمید شکمو جیمی فقط از م نخواهید دخترها رو شناسایی کنم که نمی تونم 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 کسی تا حالا درست نگفته همه پسرهارو که جایزه میخواد !!!!!! بوی تقلب به مشامم رسیده پس باید همه برادران را به ترتیب از چپ به راست نام ببرید. معلومه هیچی نمیتونه به ترتیب بگه مگه این که عکس ها رو دیده باشه نامردا من درست گفتم جایزه من رو بدید من می تونم سه نفر رو کنار هم رو بگم اما نفر چهارم رو نمی تونم 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 کی لو داده یادتون نیست گفتین من داشتم می افتادم دستم رو گرفته بودن میلاد و حمید
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 چپ به راست : پائین به بالا آریو برزن چکاوک شیخ اسی بالا سمت راست: سجاد ادمین آتروس پائین سمت چپ: حسام ( مصدوم سفر) حمید ( من نمیشناختم ) هادی عمو حمید شکمو جیمی فقط از م نخواهید دخترها رو شناسایی کنم که نمی تونم فروختیمون 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 فروختیمون :banel_smiley_52: اینها اغفالم کردند عمویی:icon_pf (34): 2
ارسال های توصیه شده