pesare irani 41805 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 شما چون روح سرگردانی،با وجودیکه اونجا حضور داشتی اما تو عکس نیافتادی... ای بابا من اونجام نمیبیننی ام کنار سیتی وایستادم :w00:
M_Archi 7762 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 عکس ها فقط به صاحبانش داده میشود،کسیکه در عکسی نیست به هیچ وجه درخواست آنرا نکند. کما آنکه بنده هم به هیچ وجه عکس دیگران را از کسی نخواسته ام،مگر اینکه خودم هم در آن عکس بوده باشم. نگران نباشید با کس دیگه کار نداریم!! همونهایی که خودمون بودیم به دستمون برسه کافیه! مرسی حمید یه سری عکس دست جمعی هم بعد از اینکه از پله های ابشار بالا اومدیم و وقتی منتظر بچه ها بودیم گرفتیم + اونی که تو باغ فین بود اونهارو هم اگه کسی داره لطفا برام بفرسته ممنون میشم 2
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2011 نگران نباشیدبا کس دیگه کار نداریم!! همونهایی که خودمون بودیم به دستمون برسه کافیه! مرسی حمید یه سری عکس دست جمعی هم بعد از اینکه از پله های ابشار بالا اومدیم و وقتی منتظر بچه ها بودیم گرفتیم + اونی که تو باغ فین بود اونهارو هم اگه کسی داره لطفا برام بفرسته ممنون میشم من هرچی که دارم با هاله نور همینجا گذاشتم،ندارم دیگه......... جماعت بی انصاف،هیچکی منو درک نمیکنه،هیچکی،حیف اون شعری که تو پروفایلم نوشتم تا ملت شاد باشند. باید برم پاکش کنم. 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 برا منم عکسارو بفرسید!! فقط بی زحمت دخترا توو عکسا بیشتر باشن! :persiana__hahaha: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 حالا بیا وسط قرش بده باید با داریوش صحبت کنم برای خودن این اهنگ اسی ماه ، اسی شاه ، اسی بشقاب پرنده ، اسی شهید زنده، اسی مولای بنده ، اسی چرا نمیخنده اسی چه قده تو ماهی، اسی نمیری الهی !!! اسی همون بود که میخوند،چی میخوند؟ اسی دیدم خجالت لت لت لت لت میکشید،از غم شوهر ملالت لت لت لت لت میکشید. اسی رفتی شوهر کردی،همه را در بدر کردی،از وقتی سفر کردی منو خونین جگر کردی،همه را دست به سر کردی!! اسی گلی به جمالت.....اسی شکر کلامت....... 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 من هرچی که دارم با هاله نور همینجا گذاشتم،ندارم دیگه......... جماعت بی انصاف،هیچکی منو درک نمیکنه،هیچکی،حیف اون شعری که تو پروفایلم نوشتم تا ملت شاد باشند. باید برم پاکش کنم. آخه این چه شعری نوشتی...............:icon_pf (34): 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2011 برا منم عکسارو بفرسید!! فقط بی زحمت دخترا توو عکسا بیشتر باشن! :persiana__hahaha: میخواهی نقش کدامشان پر رنگ تر باشه در عکس؟ :zadan: 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 میخواهی نقش کدامشان پر رنگ تر باشه در عکس؟ :zadan: حالا چرا همانند بیتا نگارش میکنی!؟ نقش همشون پررنگ باشه دیگه! هرچی پررنگ تر بهتر! استقبال میکنیم! :persiana__hahaha: 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2011 حالا چرا همانند بیتا نگارش میکنی!؟ نقش همشون پررنگ باشه دیگه! هرچی پررنگ تر بهتر! استقبال میکنیم! :persiana__hahaha: از کجا میدانی،شاید بیــــتا ، یوزر دومی خودم باشد. :JC_thinking: استقبال شما را ارج مینهیم،چند تا عکس از همه طرف بنداز بذار اینجا،تا ما هم بهت عکس بدهیم. 1
arian ariaey 1755 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 دیدن این عکس چشم بصیرت میخواد،چون همه نواندیشان هاله نوری اطراف سرشان دارند. این عکس هایی که گذاشتین شبیه امام های معصومن! منتها همشون تو زرد از آب در اومدن! 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 برو بابا شهر ساز قلابی کی ستایش میبینه شهرساز قلابی تویی من میبینم توام برو ببین روح! 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 عمراا تن به ذلت دیدن این برنامه ها بدم میشینم درس می خونم اما ستایش نمی بینم 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 عمراا تن به ذلت دیدن این برنامه ها بدم میشینم درس می خونم اما ستایش نمی بینم :ws28::ws28::ws28: 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 خنده داره درس خوندن نه ولی تو بگی برم درس بخونم خنده داره خو! 1
ارسال های توصیه شده