pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ شما چون روح سرگردانی،با وجودیکه اونجا حضور داشتی اما تو عکس نیافتادی... ای بابا من اونجام نمیبیننی ام کنار سیتی وایستادم :w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا تو 4 تا عکس افتادم اون هم بهم نمی دییید لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ عکس ها فقط به صاحبانش داده میشود،کسیکه در عکسی نیست به هیچ وجه درخواست آنرا نکند. کما آنکه بنده هم به هیچ وجه عکس دیگران را از کسی نخواسته ام،مگر اینکه خودم هم در آن عکس بوده باشم. نگران نباشید با کس دیگه کار نداریم!! همونهایی که خودمون بودیم به دستمون برسه کافیه! مرسی حمید یه سری عکس دست جمعی هم بعد از اینکه از پله های ابشار بالا اومدیم و وقتی منتظر بچه ها بودیم گرفتیم + اونی که تو باغ فین بود اونهارو هم اگه کسی داره لطفا برام بفرسته ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ نگران نباشیدبا کس دیگه کار نداریم!! همونهایی که خودمون بودیم به دستمون برسه کافیه! مرسی حمید یه سری عکس دست جمعی هم بعد از اینکه از پله های ابشار بالا اومدیم و وقتی منتظر بچه ها بودیم گرفتیم + اونی که تو باغ فین بود اونهارو هم اگه کسی داره لطفا برام بفرسته ممنون میشم من هرچی که دارم با هاله نور همینجا گذاشتم،ندارم دیگه......... جماعت بی انصاف،هیچکی منو درک نمیکنه،هیچکی،حیف اون شعری که تو پروفایلم نوشتم تا ملت شاد باشند. باید برم پاکش کنم. 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ برا منم عکسارو بفرسید!! فقط بی زحمت دخترا توو عکسا بیشتر باشن! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ حالا بیا وسط قرش بده باید با داریوش صحبت کنم برای خودن این اهنگ اسی ماه ، اسی شاه ، اسی بشقاب پرنده ، اسی شهید زنده، اسی مولای بنده ، اسی چرا نمیخنده اسی چه قده تو ماهی، اسی نمیری الهی !!! اسی همون بود که میخوند،چی میخوند؟ اسی دیدم خجالت لت لت لت لت میکشید،از غم شوهر ملالت لت لت لت لت میکشید. اسی رفتی شوهر کردی،همه را در بدر کردی،از وقتی سفر کردی منو خونین جگر کردی،همه را دست به سر کردی!! اسی گلی به جمالت.....اسی شکر کلامت....... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من هرچی که دارم با هاله نور همینجا گذاشتم،ندارم دیگه......... جماعت بی انصاف،هیچکی منو درک نمیکنه،هیچکی،حیف اون شعری که تو پروفایلم نوشتم تا ملت شاد باشند. باید برم پاکش کنم. آخه این چه شعری نوشتی...............:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ برا منم عکسارو بفرسید!! فقط بی زحمت دخترا توو عکسا بیشتر باشن! :persiana__hahaha: میخواهی نقش کدامشان پر رنگ تر باشه در عکس؟ :zadan: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ میخواهی نقش کدامشان پر رنگ تر باشه در عکس؟ :zadan: حالا چرا همانند بیتا نگارش میکنی!؟ نقش همشون پررنگ باشه دیگه! هرچی پررنگ تر بهتر! استقبال میکنیم! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ حالا چرا همانند بیتا نگارش میکنی!؟ نقش همشون پررنگ باشه دیگه! هرچی پررنگ تر بهتر! استقبال میکنیم! :persiana__hahaha: از کجا میدانی،شاید بیــــتا ، یوزر دومی خودم باشد. :JC_thinking: استقبال شما را ارج مینهیم،چند تا عکس از همه طرف بنداز بذار اینجا،تا ما هم بهت عکس بدهیم. 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دیدن این عکس چشم بصیرت میخواد،چون همه نواندیشان هاله نوری اطراف سرشان دارند. این عکس هایی که گذاشتین شبیه امام های معصومن! منتها همشون تو زرد از آب در اومدن! 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ جمع کنید برید دیگه! برید ستایش ببینید دیگه!!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ برو بابا شهر ساز قلابی کی ستایش میبینه لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ برو بابا شهر ساز قلابی کی ستایش میبینه شهرساز قلابی تویی من میبینم توام برو ببین روح! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ عمراا تن به ذلت دیدن این برنامه ها بدم میشینم درس می خونم اما ستایش نمی بینم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ عمراا تن به ذلت دیدن این برنامه ها بدم میشینم درس می خونم اما ستایش نمی بینم :ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خنده داره درس خوندن نه ولی تو بگی برم درس بخونم خنده داره خو! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده