HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ از گذاشتن این آهنگ لهو و لعب واقعا از دوستان عذر میخوام. بگو اگه منو خودی ببینی کلیپ منو سه بعدی ببینی زن من میشی یا نه زن میشی یا نه اگه منو بدبخت ببینی آویزون از سقف ببینی زن من میشی یا نه زن میشی یا نه زن من میشی یا نه زن میشی یا نه یه بار میگی شوهر داری باری دیگه دوست پسر داری مگه ناراحتی مغزی داری که حلقتو در میاری که حلقتو در میاری بگو اگه منو خودی ببینی کلیپ منو سه بعدی ببینی زن من میشی یا نه زن میشی یا نه وای زن من میشی یا نه زن میشی یا نه اینجا رو که گفت من ناخواسته رفتم وسط: آهنگهای کی حس داره،کارکیه کار دیجی استاره پس بیاد وسط حتی اونکه بیست تا قسط داره + اگه منو بدبخت ببینی،آویزون از سقف ببینی 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ اهنگ غم گین عاشقانه هم داشتید :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ اهنگ غم گین عاشقانه هم داشتید :icon_pf (34): آره،معین میذاشتن بعضیا حال میکردن میگفتن زیادش هم کن ما که عاشق معین هستیم ولی برا اون جمع... ابی هم بود... ممد نبودی ببینی هم که دیگه...ممد نیستی ببینی همه چی عالیه،جونا سرکار و جیبا خالیه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ ره،معین میذاشتن بعضیا حال میکردن میگفتن زیادش هم کن ما که عاشق معین هستیم ولی برا اون جمع... ابی هم بود... ممد نبودی ببینی هم که دیگه...ممد نیستی ببینی همه چی عالیه،جونا سرکار و جیبا خالیه شانس اوردیید حالا ششجریان و شهرام ناظری نزاشتن معین که خوبه 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ هی دل منو بسوزونین شماها :icon_pf (34): راستی جناب اسی واقعا ممنونم از ترجمه بری باخ!! همیشه کنجکاو بودم معنیشو بفهمم... عجب معنی داغونی هم داشت :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ راستی جناب اسی واقعا ممنونم از ترجمه بری باخ!! همیشه کنجکاو بودم معنیشو بفهمم... عجب معنی داغونی هم داشت :icon_pf (34): خواهش میشود جناب سارا. من که ترجمه نکردم،از جایی آوردم. باز خوبه شما ترجمه بری باخ را نمیدونستی،من که قبلا فکر میکردم میگه فریباخ !!!!! :shame: 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ این آهنگا چیه گوش میدین؟؟ انتخاب آهنگ سلیقه کی بوده؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خواهش میشود جناب سارا. من که ترجمه نکردم،از جایی آوردم. باز خوبه شما ترجمه بری باخ را نمیدونستی،من که قبلا فکر میکردم میگه فریباخ !!!!! ایضا بنده هم همین طور 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ گریه کن تو میتونی پیش اون نمیمونی اون دیگه رفته بسه تمومش کن گریه کن ته خطه عشق تو دیگه رفته تو دلش یکی دیگه نشسته تمومش کن چشم به راه نشین اینجا میمونی دیگه تنها گریه نکن دیگه اون نمیاد خونه دست بکش دیگه از اون طفلکی دل داغون اون دیگه خوشه فکر نکن حالتو میدونه تنها میمونی ، آخه اینو میدونی مثل اون پیدا نمیشه اشکات میریزه آخه اون واست عزیزه تـوی قـلـبـته هـمـیـشــه یادش میوفتی دلت آتیش میگیره میگی کاش برگرده پیشم راهی نداری تو باید طاقت بیاری آخــه مـیـدونـی نـمـیـشــه 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خواهش میشود جناب سارا. من که ترجمه نکردم،از جایی آوردم. باز خوبه شما ترجمه بری باخ را نمیدونستی،من که قبلا فکر میکردم میگه فریباخ !!!!! :shame: می دونم شما ترجمه نکردین.منظورم این بود که ممنون که ترجمشو یا همون معنیشو اینجا گذاشتین من خدارو شکر فقط معنیشو نمی دونستم هیچوقت فکر نکردم می گه فریباخ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ این آهنگا چیه گوش میدین؟؟ انتخاب آهنگ سلیقه کی بوده؟؟ سلیقه یک راننده عاشق و مجرد 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلیقه یک راننده عاشق و مجرد خوبه حالا پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت رو نزاشته بود 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت برگشتنی یه دختری خوشگل و با محبت همسفر ما شده بود همراهمون میومد به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت میگفت برو,بهش بگو آخه دوستش دارم میگفت بگو هرچی میخواد بگه بگه,هرچی میخواد بشه بشه هرچی میخواد بگه بگه هرچی میخواد بشه بشه راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم راز دلم را گفتم این رو جواب شنفتم تو (نمیدونم چیچی)پسر چقدر نادونی اومدی زیارت یا كه چش چرونی گفتم به اون زیارتی كه رفتم قسم به اون عبادتی كه كردم قسم به اون قفل و دخیل كه بستم بعده خدا من تو رو میپرستم گفتم به اون زیارتی كه رفتم قسم به اون عبادتی كه كردم قسم به اون قفل و دخیلی كه بستم بعده خدا من تو رو میپرستم راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم تو(نمیدونم چیچی)پسر چقدر نادونی اومدی زیارت یا كه چش چرونی گفتم به اون زیارتی كه رفتم قسم به اون عبادتی كه كردم قسم به اون قفل و دخیل كه بستم بعده خدا من تو رو میپرستم گفتم به اون زیارتی كه رفتم قسم به اون عبادتی كه كردم قسم به اون قفل و دخیل كه بستم بعده خدا من تو رو میپرستم راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم تو(نمیدونم چیچی)پسر چقدر نادونی اومدی زیارت یا كه چش چرونی 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ این آهنگا چیه گوش میدین؟؟ انتخاب آهنگ سلیقه کی بوده؟؟ توقع داشتی چی بذارن؟ شما بودی که "چیز شاهین نجفی" رو میذاشتی احتمالا.نه؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ توقع داشتی چی بذارن؟شما بودی که "چیز شاهین نجفی" رو میذاشتی احتمالا.نه؟:icon_pf (34): از اون بدتر!میخواست پارتی رو بذاره!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دیدن این عکس چشم بصیرت میخواد،چون همه نواندیشان هاله نوری اطراف سرشان دارند. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اسی با کلاه جهانگردی و هاله نور !!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده