Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2011 یکی از هیکل مبارک.... یکی از ساعت مچی مشکی که دفعه پیش تو نمایشگاه در دست مبارک داشتییییییییییییید........ هی وای من،ساعت مچی من را تو اون عکس چطور تشخیص دادی،چشم نیست دوربین شکاریه !!! من طرف چی لباس پوشیده بود،یادم نیست،ساعت من مشکی بوده بادت مانده....... فرار کنم از دست این جماعت،که فکر کنم بدبخت شدیم. :w768: 7
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 با توجه به درخواست های مکرر دوستان،باز هم من عکس میذارم. باز هم بگید اسی بد است که هیچکس اندازه من به شما عکس نداده !!! اینجا خانه عمرانی های کاشان است.... خانه عامری ها نابغه!! 5
m.mahnaz 1020 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 :w58: هی وای من،ساعت مچی من را تو اون عکس چطور تشخیص دادی،چشم نیست دوربین شکاریه !!! من طرف چی لباس پوشیده بود،یادم نیست،ساعت من مشکی بوده بادت مانده....... فرار کنم از دست این جماعت،که فکر کنم بدبخت شدیم. :w768: بیشتر از استایل ایستادن تشخیص دادم.... خب خودتونو که نباید با من مقایسه کنین.....:there: ذهن من در تشخیص خیلی قویه..... یه وقت فکر نکنین که چیزی هست........ انقد به خودتون نگیرین.....:persiana__hahaha: 4
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2011 خانه عامری ها نابغه!! عامری یا عمری یا عمرانی همه از یک ریشه هستند،زبان صرف و نحو عربی بلد نیستی،من چه کنم !!! چه بگیم،فروغ چه فارغ چه مفروغ چه تفریغ،هیچ فرقی نمیکند. مهم ریشه است که ریشه تو فرغ است. 5
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2011 بیشتر از استایل ایستادن تشخیص دادم.... خب خودتونو که نباید با من مقایسه کنین.....:there: ذهن من در تشخیص خیلی قویه..... یه وقت فکر نکنین که چیزی هست........ انقد به خودتون نگیرین.....:persiana__hahaha: مگه چه جوری وایمیستم؟ مثل لک لک که یک پام هوا نیست،مثل همه دو تا پام رو زمینه !!!!! نه بابا چه فکری،علما اصلا عوام را حساب نمیکنند. :w589: 2
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2011 چرا من تو اين عكس نيستم؟ اينو كي گرفتين ما نديديم؟ شما با همشیره محترمه در دالان های اندرونی،مشغول بگو و بخند بودید. :zadan: 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 عامری یا عمری یا عمرانی همه از یک ریشه هستند،زبان صرف و نحو عربی بلد نیستی،من چه کنم !!! چه بگیم،فروغ چه فارغ چه مفروغ چه تفریغ،هیچ فرقی نمیکند. مهم ریشه است که ریشه تو فرغ است. حسودی نکن به معنای قشنگ اسم من!!فروغ کاملا کلمه فارسیه :w00: 4
setiya 12665 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 شما با همشیره محترمه در دالان های اندرونی،مشغول بگو و بخند بودید. :zadan: خودمون يه عالمه عسك گرفتيم:2525s: 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 چرا من تو اين عكس نيستم؟ اينو كي گرفتين ما نديديم؟ جنابعالی همش تو فکر پر کردن دست مبارک از آب بودی:zadan: 2
setiya 12665 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 جنابعالی همش تو فکر پر کردن دست مبارک از آب بودی:zadan: من كه فقط آبشار آب بازي كردم :ubhuekdv133q83a7yy7 دفعه آخرت باشه منو ميزني 1
m.mahnaz 1020 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 مگه چه جوری وایمیستم؟ مثل لک لک که یک پام هوا نیست،مثل همه دو تا پام رو زمینه !!!!! نه بابا چه فکری،علما اصلا عوام را حساب نمیکنند. :w589: لک لک که خیلی زیبااااااست......... خیلی شکیل می ایسته.....:persiana__hahaha: من قصد جسارت به ساحت مبارکتونو ندارم...... پس نمیگم که علما چجوری می ایستن...:persiana__hahaha::w589:این شکلک جدیده علماس؟:w589: :persiana__hahaha: 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 بیشتر از استایل ایستادن تشخیص دادم.... خب خودتونو که نباید با من مقایسه کنین.....:there: ذهن من در تشخیص خیلی قویه..... یه وقت فکر نکنین که چیزی هست........ انقد به خودتون نگیرین.....:persiana__hahaha: یکم در مورد استایل وایسادن اسی توضیح بده من كه فقط آبشار آب بازي كردم:ubhuekdv133q83a7yy7 دفعه آخرت باشه منو ميزني اون توطئه از اول سفر در حال طراحی بود،همون موقع که گفتم ستی سلام اینجوری کردی سلام:girlhi: بینیش باو:vahidrk: 2
setiya 12665 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 امروز يه خاطره ديگه يادم اومد:4chsmu1: وقتي تو پاركينگ اتوبوساي نياسر بوديم ميرفتيم سمت اتوبوس يكي از بچه ها يه چيزي نشون داد كه سمت راستم بود منم سمت راست رو نگاه ميكردم جلو ميرفتم يي هو يه پيرزنه رو له كردم:girl_blush2: خانومه اولش شاكي شد گفت يعني من به اين گندگي رو نمبيني:w00: منم:banel_smiley_52: گفتم ببشخيد اونورو نگاه ميكردم:w821: بعد ديگه آبجيمو سجاد .. به دادم رسيدن خانومه هم گفت خوبه دختر بودم ، پسر نبودم اومدي بخلم:aghosh: 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 با توجه به درخواست های مکرر دوستان،باز هم من عکس میذارم. باز هم بگید اسی بد است که هیچکس اندازه من به شما عکس نداده !!! اینجا خانه عمرانی های کاشان است.... اگرگفتید من کدومشم؟ 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 امروز يه خاطره ديگه يادم اومد:4chsmu1: وقتي تو پاركينگ اتوبوساي نياسر بوديم ميرفتيم سمت اتوبوس يكي از بچه ها يه چيزي نشون داد كه سمت راستم بود منم سمت راست رو نگاه ميكردم جلو ميرفتم يي هو يه پيرزنه رو له كردم:girl_blush2: خانومه اولش شاكي شد گفت يعني من به اين گندگي رو نمبيني:w00: منم:banel_smiley_52: گفتم ببشخيد اونورو نگاه ميكردم:w821: بعد ديگه آبجيمو سجاد .. به دادم رسيدن خانومه هم گفت خوبه دختر بودم ، پسر نبودم اومدي بخلم:aghosh: آخ آخ گفتم الان میزنتت خانمه 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 مگه تو هم کاشان آمده بودی؟؟!!! پس اون آلوچه و لواشک و کی داد بهت خوردی؟:icon_pf (34): چطور زنده موندید قصد به هلاکت رساندن بود که مقدور نشد............:167: این عکسها رو به من بده آرمتیس بهم نداده هنوز 2
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2011 پس اون آلوچه و لواشک و کی داد بهت خوردی؟:icon_pf (34):چطور زنده موندید قصد به هلاکت رساندن بود که مقدور نشد............:167: این عکسها رو به من بده آرمتیس بهم نداده هنوز عکس ها همینی هست که در سایت هست،عکس بدون سانسور نداریم،به او هم گفتم سانسور کنه و به همه بدهد. :w589: 2
setiya 12665 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 آخ آخ گفتم الان میزنتت خانمه ::banel_smiley_52: هنوز يادم مياد تنم ميلرزه از ترس نگاه اولش خيلي خشن بود ولي بعدش مهلبون شد 1
ارسال های توصیه شده