a_m68 250 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 ای واینگفتم اینا بودن!!!! حالا آمنه بصورت نامحسوس میاد هااااااااا لیلی حالا بزنمت؟؟؟؟ :whistle::whistle: وااااااااااااای بچه ها خیلیییییییییییی خوش گذشت میدونستم خوش میگذره اما نه تا این حد! جو بسیار خوب و صمیمی بود...بازیها و حرکات موزون بسیار جالب و دیدنی !! یه تشکر ویژه دارم از انوشه به خاطر زحماتش و اینکه اینقدر گله از بقیه هم خیلی خیلی ممنون انشالله سفرای بعدی..وقت بشه میام سفرنامه رو مینویسم :ws2: مامی بگو اگه من نبودم بهت خوش نمیگذشت!!:دی :jawdrop: تو منو میترسونی ...کلمه های سخت میدی من دشمنتم ؟؟؟ :jawdrop: ولی هنوز یکی طلبت!! مامی میشه یه بار تندر 90 رو اجرا کنی؟!!!! 9
lili 68 402 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خدایییییییییییییییییییییییییییی؟ شما اون صندلی بغلی من نبودید؟! من اصلا فکر کردم مهمونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ندیدی شیرنی های کنکور انوشه رو کی خورد؟ بله دیدم کی یواشکی جنایت می کرد ی تعارف هم نمی کرد فکر کنم حداقل ده تا شیرینی خوردین 6
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 مامی بگو اگه من نبودم بهت خوش نمیگذشت!!:دی صد در صد عزیزم مامی میشه یه بار تندر 90 رو اجرا کنی؟!!!! همه دشمن بیرون دارن ما تو خونه داریم اینهمه نکته مثبت بازی رو ول کردی به این چسبیدی؟ اونم تندر نود نبود همون تندر بود نمیدونستم از کجا برسم بهش تقصیر این محمد مهدیه با این کلماتش :w00::w00: 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 :whistle::whistle: مامی بگو اگه من نبودم بهت خوش نمیگذشت!!:دی مامی میشه یه بار تندر 90 رو اجرا کنی؟!!!! :wubpink: کجایی بابا؟؟ نبودی آبجی 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خدایییییییییییییییییییییییییییی؟شما اون صندلی بغلی من نبودید؟! من اصلا فکر کردم مهمونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ندیدی شیرنی های کنکور انوشه رو کی خورد؟ بله دیدم کی یواشکی جنایت می کرد ی تعارف هم نمی کرد فکر کنم حداقل ده تا شیرینی خوردین نگو دیگه:ws3:15تا بخدا من اصلا نمیشناختمتون دو سه بار اومدم بگم شیرینی نمیخواید،گفتم شاید بد باشه مهمونید 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 نگو دیگه:ws3:15تا بخدا من اصلا نمیشناختمتون دو سه بار اومدم بگم شیرینی نمیخواید،گفتم شاید بد باشه مهمونید ای حمید جنایتکار 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 همین جا علام میکنم که کنترل تاپیک از دست ادمین خارج شده پس با خیال راحت اسپم کنید 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 همین جا اعلام میکنم که کنترل تاپیک از دست ادمین خارج شده پس با خیال راحت اسپم کنید 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خوبه کلمه های سختتونم اجرا کردیم حقت بود متوکلوپرامید و میگفتم بهت ببینم چی کار میکنی! کربناتتم که اجرا کردم کربناتتتتتتتتتتتتتتتتتت ای خدا! تازه میگه کبریت گوگرد داره کربن نداره که! آخه حدساش دیوونه میکرد آدمو!:jawdrop: از یه کبریت کشیدن میرسید به بی کربنات سدیم مثلا :jawdrop: آره اون موقع شیخ رفته بود پمپ بنزین. اون خره که ترمز دستی و دنده کشویی داشت خیلی باحال بود. اولین حرکات انوشه ابتدای پانتومیم: علامت ویکتوری با مضمون اینکه 2 بخشه، 2 کلمه است یا هر 2 ای که میتونه باشه آره،یا بینشون یه چیزی هست(بینا بین):ws28: اون ام آرچی هم یه تریپ زد(پاپیت) پوست محمد کنده شد آخرشم میخواست بگه پاپیچ لم پن رو یادته ؟اسی کف بر شده بوداجرات منو روده بر کرد لبت موقع اجرای گوگولی روی اسی دیدنی بود اسی که سر تئاتر خیابانی داشت منو بغل میکرد همه مردن از خنده 4
a_m68 250 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 صد در صد عزیزم همه دشمن بیرون دارن ما تو خونه داریم اینهمه نکته مثبت بازی رو ول کردی به این چسبیدی؟ اونم تندر نود نبود همون تندر بود نمیدونستم از کجا برسم بهش تقصیر این محمد مهدیه با این کلماتش :w00::w00: آخرشم که خودم گفتم مامی!!:دی :wubpink:کجایی بابا؟؟ نبودی آبجی من دیگه نمیومدم که!!:دی نه مهندسان نه اینجا!!:دی دلم واسه فعالیت های مفیدم تنگ شده بود!!:دی:ws28: نگو دیگه:ws3:15تا بخدا من اصلا نمیشناختمتون دو سه بار اومدم بگم شیرینی نمیخواید،گفتم شاید بد باشه مهمونید من یادم نیس تو کدومی؟!!:دی 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 مرداد، 2011 همین جا علام میکنم که کنترل تاپیک از دست ادمین خارج شدهپس با خیال راحت اسپم کنید آخیش خب عکس بزارین دیگه
ooraman 22216 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 همین جا علام میکنم که کنترل تاپیک از دست ادمین خارج شدهپس با خیال راحت اسپم کنید :w31: آخ جون آخ جون :2rqfst4: 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 ای حمید جنایتکار خالی میبنده من همه ش منتظر بودم یکی بهم تعارف کنه هیشکی تعارف نمیکرد خودم میخوردم انوشه میگفت فقط 6تا برا اصفهانیا جون من بذار یه ردیف کلا خوردم،الته ادمین اجازه داده بود 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 آخرشم که خودم گفتم مامی!!:دی من دیگه نمیومدم که!!:دی نه مهندسان نه اینجا!!:دی دلم واسه فعالیت های مفیدم تنگ شده بود!!:دی:ws28: من یادم نیس تو کدومی؟!!:دی خوشم میاد هماهنگی کسی نفهمه ها خودتو معرفی میکردی خب 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خوشم میاد هماهنگیکسی نفهمه ها خودتو معرفی میکردی خب آآآآآآآآآآآآآآآآآآآی نفس کش با آبجی من درست صحبت کن هاااااااااااا :brodkavelarg: 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 ایشششششششششش ما بسیار حسودی میکنیم اشکال نداره برا دخترا عادیه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خالی میبنده من همه ش منتظر بودم یکی بهم تعارف کنه هیشکی تعارف نمیکرد خودم میخوردم انوشه میگفت فقط 6تا برا اصفهانیا جون من بذار یه ردیف کلا خوردم،الته ادمین اجازه داده بود ای کوفتت بشه برا اصفهانیا زیاد گذاشتی هاااا 2
a_m68 250 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خوشم میاد هماهنگیکسی نفهمه ها خودتو معرفی میکردی خب چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معرفی کردم دیگه!! تولدم بود بهتون بستنی هم دادم تازه!!!:دی 7
ارسال های توصیه شده