Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ کدوم خانومه؟ مال من بود! فلشت دو در شد مهندس وقتی راننده گفته مال خانوومست پس حرف گوش کن سری بعدی یادت نره فلشمو پس بدی 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اه بهتون سلام هم کردیم ..............اون کنار وایساده بودید شما هم مانتوتون مشکی بود خانوم بهار گل دار بود مانتوشون.......... گفتیم متوجه نشدید من کجای مانتوم گل داره که هنوز ندیدم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من کجای مانتوم گل داره که هنوز ندیدم اه نداشت؟:banel_smiley_52: پس چرا من دو نفرو دیدم یکیش مانتوش یا شالش گل داشت...........نداشت واقعا؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ یک حرکت جالب از حرف زدن این انوش با فروغ در پانتومیم هم بگم: انوش دو تا انگشت را مثل هفت بالا آورد،بعد بین انگشت ها را نشان داد،یک چرخی هم با کله زد،فروغ گفت بین المللی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من هنوز در کف اینم. 5 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من ولی دیدمتونهم آسا خانم و هم خانوم بهارو دیدم اومدی جلو خودتو معرفی کردی !! ما از کچا بدونیم تو سفیدبرفی بودی تو که شناختی چرا نیمدی مارو مستفیض کنی 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اه نداشت؟:banel_smiley_52:پس چرا من دو نفرو دیدم یکیش مانتوش یا شالش گل داشت...........نداشت واقعا؟:icon_pf (34): شالم گل گلیه:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ دیدم اومدی جلو خودتو معرفی کردی !! ما از کچا بدونیم تو سفیدبرفی بودیتو که شناختی چرا نیمدی مارو مستفیض کنی همون که کوله پشتی داشت دیگه من بودم شالم مشکی بود .... خوب باقیه هم اومدند ما رد شدیم ........ من هنوز نصفه اونهاییی که از تهران اومدن و نمیشناسم دقیقا:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ شالم گل گلیه:persiana__hahaha: دیدی درست دیدم :w00: شبیه لباس آواتارت هم بود تقریبا............ من درست تشخیص دادم شک نکن 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ یک حرکت جالب از حرف زدن این انوش با فروغ در پانتومیم هم بگم: انوش دو تا انگشت را مثل هفت بالا آورد،بعد بین انگشت ها را نشان داد،یک چرخی هم با کله زد،فروغ گفت بین المللی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من هنوز در کف اینم. :w645::w645: 4 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ دیدی درست دیدم :w00:شبیه لباس آواتارت هم بود تقریبا............ خودم تا حالا بهش پی نبرده بودم، آواتارم بچه خواهرمه من درست تشخیص دادم شک نکن ..... 2 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ :w645::w645: بابا اینا از قبل با هم هماهنگ کرده بودن:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ بابا اینا از قبل با هم هماهنگ کرده بودن:persiana__hahaha: حسودیت شد مگه؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ حسودیت شد مگه؟؟؟ چ ربطی دارههههههههههه:jawdrop:!!! چرا شماها همش اصرار دارید بگید حسودی برا شماها نیس.. برا خانوماس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان کسی صاحب این خودرو را میشناسد؟ من شنیده ام که این خودرو خیلی خر کاره......... 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان کسی صاحب این خودرو را میشناسد؟ من شنیده ام که این خودرو خیلی خر کاره......... چرا اسپم میکنی؟؟؟!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ چرا اسپم میکنی؟؟؟!!!!! اسپم کجا بوده !!!!! :w645: تندر 90 یکی از نقاط عطف این سفر است،تو که نمیدونی داستانش چیه، صاحب ماشین بهتر میدونه. :girl_yes2: 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ :girl_yes2: موهاتو که خرگوشی میبندی خیلی بهت میاد:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اسپم کجا بوده !!!!! :w645: تندر 90 یکی از نقاط عطف این سفر است،تو که نمیدونی داستانش چیه، صاحب ماشین بهتر میدونه. :girl_yes2: تائید میشه. یکی از نقاط عطف ماکزیمم. 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خوبه ! بعضی بی جنبه یه مورد گیر اوردن نقطه ضعفش کردن تا باهاش نقاظ متعدد ضعف خودشونو بپوشونن!!:persiana__hahaha: نذارید دیگه من از نقاط عطف بگم که کلی گفته شد! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نذارید دیگه من از نقاط عطف بگم که کلی گفته شد! بله،بگید،بگید،بگید........ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده