EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ فروردین پرجنب و جوش . فعال . عجول . رک و بی پروا . عاشق قدرت . جوانتر از سنش . اشتباه خود را نمی پذیرد اردیبهشت خیلی قانع . صبور و آرام . پرتحمل . عاشق مالکیت . حسود . متعصب . خیلی قوی و سالم . سخاوتمند خرداد باذوق و هنر دوست . غیر حسود . کمی بدقول . کنجکاو . پر انرژی . عاشق مسافرت . اهل هنر تیر خیلی حساس . سریع الانتقال . رویایی . عاشق فرزند . علاقه زیادی به گل . انتقامجو . رک گو . تا حدودی خسیس مرداد پر محبت . متنفر از دورغ . ثابت قدم . کمی حسود . لجوج . حساس . سرحال و بشاش . خود بزرگ بین شهریور باهوش . شاد و سرحال . دقیق . وظیفه شناس . سالم و تندرست . عاشق سلامت خود . پرتوقع . بد پیله مهر اهل اعتدال . حامی و پشتیبان همسر . بسیار منطقی . مشاور خوب . اهل حمایت از دیگران . نکته سنج . دو دل و مردد آبان فوی و قدرتمند . مصمم و با اراده پولادین . ورزشکار . هوشیار . در ظاهر آرام ولی در باطن خروشان . انتقام جوی شدید . پرانرژی . قابل اعتماد آذر پر شانس ترین فرد . ساده و بی آلایش . اجتماعی . با ذوق . چالاک . مشتاق و پر انرژی . علاقمند به مسافرت و گردش دی دارای شخصیت عالی . فعال و کوشا . پول دوست . سرکش . حسابگر . خود کفا و سودجو . قدرشناس بهمن بسیار حساس . استوار و ثابت قدم . علاقمند به دوستان . ازادی خواه . بلند پرواز . خودخواه . مغرور . از اقرار به گناه منزجر است اسفند دارای حس ششم . همیشه موافق . بسیار متین و آرام . زود رنگ عوض می کند . سازگار . دودل . ترسو . خیلی حسود 21 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ مردادپر محبت . متنفر از دورغ . ثابت قدم . کمی حسود . لجوج . حساس . سرحال و بشاش . خود بزرگ بین 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ فروردین پرجنب و جوش . فعال . عجول . رک و بی پروا . عاشق قدرت . جوانتر از سنش . اشتباه خود را نمی پذیرد همش درسته :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ مردادپر محبت . متنفر از دورغ . ثابت قدم . کمی حسود . لجوج . حساس . سرحال و بشاش . خود بزرگ بین کمی حسود===نه خیرم...من نیستم... متنفر از دورغ ===>. ... لجوج .===>اوه تا دلت بخواد... حساس ===> سرحال و بشاش====> خود بزرگ بین ===> پر محبت===> جالب بود میسی...:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ فروردین پرجنب و جوش . فعال . عجول . رک و بی پروا . عاشق قدرت . جوانتر از سنش . اشتباه خود را نمی پذیرد اردیبهشت خیلی قانع . صبور و آرام . پرتحمل . عاشق مالکیت . حسود . متعصب . خیلی قوی و سالم . سخاوتمند خرداد باذوق و هنر دوست . غیر حسود . کمی بدقول . کنجکاو . پر انرژی . عاشق مسافرت . اهل هنر تیر خیلی حساس . سریع الانتقال . رویایی . عاشق فرزند . علاقه زیادی به گل . انتقامجو . رک گو . تا حدودی خسیس مرداد پر محبت . متنفر از دورغ . ثابت قدم . کمی حسود . لجوج . حساس . سرحال و بشاش . خود بزرگ بین شهریور باهوش . شاد و سرحال . دقیق . وظیفه شناس . سالم و تندرست . عاشق سلامت خود . پرتوقع . بد پیله مهر اهل اعتدال . حامی و پشتیبان همسر . بسیار منطقی . مشاور خوب . اهل حمایت از دیگران . نکته سنج . دو دل و مردد آبان فوی و قدرتمند . مصمم و با اراده پولادین . ورزشکار . هوشیار . در ظاهر آرام ولی در باطن خروشان . انتقام جوی شدید . پرانرژی . قابل اعتماد آذر پر شانس ترین فرد . ساده و بی آلایش . اجتماعی . با ذوق . چالاک . مشتاق و پر انرژی . علاقمند به مسافرت و گردش دی دارای شخصیت عالی . فعال و کوشا . پول دوست . سرکش . حسابگر . خود کفا و سودجو . قدرشناس بهمن بسیار حساس . استوار و ثابت قدم . علاقمند به دوستان . ازادی خواه . بلند پرواز . خودخواه . مغرور . از اقرار به گناه منزجر است اسفند دارای حس ششم . همیشه موافق . بسیار متین و آرام . زود رنگ عوض می کند . سازگار . دودل . ترسو . خیلی حسود قرمزاشو واقعا دیدم :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ برا من که همش اشتباه بود :167: 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ برا من که همش اشتباه بود :167: ااا ... جدا ! راستش رو بگو کدوم ماهی ؟ احتمالا به صرفتون نبوده :167: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ ااا ... جدا !راستش رو بگو کدوم ماهی ؟ احتمالا به صرفتون نبوده :167: نه بخداااااا هیچ کدوم درست نیست ماهم رو چی کار داری اما به جز 2 تاش بقیه اش غلطه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ تیر [/url] خیلی حساس ------ .سریع الانتقال ------------ .رویایی---------- :girl_angel: .عاشق فرزند ------------:babygirl: .علاقه زیادی به گل--------- .انتقامجو ---------:JC_thinking: .رک گو ----------- .تا حدودی خسیس ------- :persiana__hat:مرسی تاحدود زیادی درست بود لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ [/url]شهریور باهوش .شاد و سرحال .دقیق .وظیفه شناس .سالم و تندرست .عاشق سلامت خود .پرتوقع .بد پیله لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ تیر خیلی حساس . سریع الانتقال . رویایی . عاشق فرزند . علاقه زیادی به گل . انتقامجو . رک گو . تا حدودی خسیس خیلی حساس : آره واقعا درسته هرچند خیلی وقتا این جریانومخفی میکنم سریع الانتقال : رویایی : آره دخیخا عاشق فرزند : آره درسته اما برای یه جریانی قبول کردم که اگه فرزندم نداشته باشم اشکالی نداره علاقه زیادی به گل : دخیخا. نه فقط گل بلکه به طبیعت انتقامجو : اصلن فک نکنم این جوری باشم تا حالا که یاد ندارم این کارو کرده باشم هر چند یه وقتی دلم خواسته این کارو بکنم رک گو : آره که یه وقتایی هم برام گرون تموم شده. حتی توی لفافه هم حرفمو رک میگم تا حدودی خسیس : این یکیو دیگه کلن قبول ندارم. اونایی که بام دمخور بودن میتونن شهادت بدن لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی حساس : آره واقعا درسته هرچند خیلی وقتا این جریانومخفی میکنمسریع الانتقال : رویایی : آره دخیخا عاشق فرزند : آره درسته اما برای یه جریانی قبول کردم که اگه فرزندم نداشته باشم اشکالی نداره علاقه زیادی به گل : دخیخا. نه فقط گل بلکه به طبیعت انتقامجو : اصلن فک نکنم این جوری باشم تا حالا که یاد ندارم این کارو کرده باشم هر چند یه وقتی دلم خواسته این کارو بکنم رک گو : آره که یه وقتایی هم برام گرون تموم شده. حتی توی لفافه هم حرفمو رک میگم تا حدودی خسیس : این یکیو دیگه کلن قبول ندارم. اونایی که بام دمخور بودن میتونن شهادت بدن تجربه میگه شهرسازا خسیسن و گرنه وضع شهرها این نبود که لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ شهریور باهوش .شاد و سرحال .دقیق .وظیفه شناس .سالم و تندرست .عاشق سلامت خود .پرتوقع .بد پیله لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ تجربه میگه شهرسازا خسیسن و گرنه وضع شهرها این نبود که شهرو شهرسازا اداره نمیکنن که. وضع شهرا برا این اینجوریه که غیر شهرسازا شهرو مدیریت میکنن.:icon_pf (34): حیف که این بحث به این تاپیک ربطی نداره و گرنه :gnugghender: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ اسفند دارای حس ششم . همیشه موافق . بسیار متین و آرام . زود رنگ عوض می کند . سازگار . دودل . ترسو . خیلی حسود اگر سازگارم پس چرا باید رنگ عوض کنم ؟ درست نبود همش ....... لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ اگر سازگارم پس چرا باید رنگ عوض کنم ؟ درست نبود همش ....... مطمئنا نمی شه که همه موارد در برای همه کس صدق کنه (مثلا خود من ) دقیقا من اسفندی رو می شناسم که تمام اونایی رو که قرمز کردی شاملش می شه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ بهمن بسیار حساس . استوار و ثابت قدم . علاقمند به دوستان . ازادی خواه . بلند پرواز . خودخواه . مغرور . از اقرار به گناه منزجر است لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ آذر پر شانس ترین فرد . ساده و بی آلایش . اجتماعی . با ذوق . چالاک . مشتاق و پر انرژی . علاقمند به مسافرت و گردش لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بهمن بسیار حساس . استوار و ثابت قدم . علاقمند به دوستان . ازادی خواه . بلند پرواز . خودخواه . مغرور . از اقرار به گناه منزجر است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده