رفتن به مطلب

شخصیتت بر حسب ماه تولدت چطوره ؟

EOS

ارسال های توصیه شده

فروردین

پرجنب و جوش . فعال . عجول . رک و بی پروا . عاشق قدرت . جوانتر از سنش . اشتباه خود را نمی پذیرد

اردیبهشت

خیلی قانع . صبور و آرام . پرتحمل . عاشق مالکیت . حسود . متعصب . خیلی قوی و سالم . سخاوتمند

خرداد

باذوق و هنر دوست . غیر حسود . کمی بدقول . کنجکاو . پر انرژی . عاشق مسافرت . اهل هنر

تیر

خیلی حساس . سریع الانتقال . رویایی . عاشق فرزند . علاقه زیادی به گل . انتقامجو . رک گو . تا حدودی خسیس

مرداد

پر محبت . متنفر از دورغ . ثابت قدم . کمی حسود . لجوج . حساس . سرحال و بشاش . خود بزرگ بین

شهریور

باهوش . شاد و سرحال . دقیق . وظیفه شناس . سالم و تندرست . عاشق سلامت خود . پرتوقع . بد پیله

مهر

اهل اعتدال . حامی و پشتیبان همسر . بسیار منطقی . مشاور خوب . اهل حمایت از دیگران . نکته سنج . دو دل و مردد

آبان

فوی و قدرتمند . مصمم و با اراده پولادین . ورزشکار . هوشیار . در ظاهر آرام ولی در باطن خروشان . انتقام جوی شدید . پرانرژی . قابل اعتماد

آذر

پر شانس ترین فرد . ساده و بی آلایش . اجتماعی . با ذوق . چالاک . مشتاق و پر انرژی . علاقمند به مسافرت و گردش

دی

دارای شخصیت عالی . فعال و کوشا . پول دوست . سرکش . حسابگر . خود کفا و سودجو . قدرشناس

بهمن

بسیار حساس . استوار و ثابت قدم . علاقمند به دوستان . ازادی خواه . بلند پرواز . خودخواه . مغرور . از اقرار به گناه منزجر است

اسفند

دارای حس ششم . همیشه موافق . بسیار متین و آرام . زود رنگ عوض می کند . سازگار . دودل . ترسو . خیلی حسود

• Like 21
لینک به دیدگاه

فروردین

پرجنب و جوش . فعال . عجول . رک و بی پروا . عاشق قدرت . جوانتر از سنش . اشتباه خود را نمی پذیرد

همش درسته :4chsmu1:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرداد

پر محبت . متنفر از دورغ . ثابت قدم . کمی حسود . لجوج . حساس . سرحال و بشاش . خود بزرگ بین

کمی حسود===نه خیرم...من نیستم... w39.gif

متنفر از دورغ ===>. ... w16.gif

لجوج .===>اوه تا دلت بخواد... w25.gif

حساس ===> blushing.gif

سرحال و بشاش====> w31.gif

خود بزرگ بین ===> w07.gif

پر محبت===> blushing.gif

جالب بود میسی...:flowerysmile:

• Like 2
لینک به دیدگاه

فروردین

اردیبهشت

خیلی قانع . صبور و آرام . پرتحمل . عاشق مالکیت . حسود . متعصب . خیلی قوی و سالم . سخاوتمند

خرداد

باذوق و هنر دوست . غیر حسود . کمی بدقول . کنجکاو . پر انرژی . عاشق مسافرت . اهل هنر

تیر

خیلی حساس . سریع الانتقال . رویایی . عاشق فرزند . علاقه زیادی به گل . انتقامجو . رک گو . تا حدودی خسیس

مرداد

شهریور

باهوش . شاد و سرحال . دقیق . وظیفه شناس . سالم و تندرست . عاشق سلامت خود . پرتوقع . بد پیله

مهر

اهل اعتدال . حامی و پشتیبان همسر . بسیار منطقی . مشاور خوب . اهل حمایت از دیگران . نکته سنج . دو دل و مردد

آبان

فوی و قدرتمند . مصمم و با اراده پولادین . ورزشکار . هوشیار . در ظاهر آرام ولی در باطن خروشان . انتقام جوی شدید . پرانرژی . قابل اعتماد

آذر

پر شانس ترین فرد . ساده و بی آلایش . اجتماعی . با ذوق . چالاک . مشتاق و پر انرژی . علاقمند به مسافرت و گردش

دی

دارای شخصیت عالی . فعال و کوشا . پول دوست . سرکش . حسابگر . خود کفا و سودجو . قدرشناس

بهمن

بسیار حساس . استوار و ثابت قدم . علاقمند به دوستان . ازادی خواه . بلند پرواز . خودخواه . مغرور . از اقرار به گناه منزجر است

اسفند

دارای حس ششم . همیشه موافق . بسیار متین و آرام . زود رنگ عوض می کند . سازگار . دودل . ترسو . خیلی حسود

قرمزاشو واقعا دیدم :smiley (18):

• Like 3
لینک به دیدگاه
برا من که همش اشتباه بود :167:

ااا ... جدا !

راستش رو بگو کدوم ماهی ؟

احتمالا به صرفتون نبوده :167:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ااا ... جدا !

راستش رو بگو کدوم ماهی ؟

احتمالا به صرفتون نبوده :167:

نه بخداااااا هیچ کدوم درست نیست

ماهم رو چی کار داری

اما به جز 2 تاش بقیه اش غلطه :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
تیر

خیلی حساس : آره واقعا درسته هرچند خیلی وقتا این جریانومخفی میکنم

سریع الانتقال :

رویایی : آره دخیخا

عاشق فرزند : آره درسته اما برای یه جریانی قبول کردم که اگه فرزندم نداشته باشم اشکالی نداره

علاقه زیادی به گل : دخیخا. نه فقط گل بلکه به طبیعت

انتقامجو : اصلن فک نکنم این جوری باشم :ws52: تا حالا که یاد ندارم این کارو کرده باشم هر چند یه وقتی دلم خواسته این کارو بکنم

رک گو : آره که یه وقتایی هم برام گرون تموم شده. حتی توی لفافه هم حرفمو رک میگم

تا حدودی خسیس : :ws52: این یکیو دیگه کلن قبول ندارم. اونایی که بام دمخور بودن میتونن شهادت بدن :ws3:

لینک به دیدگاه
خیلی حساس : آره واقعا درسته هرچند خیلی وقتا این جریانومخفی میکنم

سریع الانتقال :

رویایی : آره دخیخا

عاشق فرزند : آره درسته اما برای یه جریانی قبول کردم که اگه فرزندم نداشته باشم اشکالی نداره

علاقه زیادی به گل : دخیخا. نه فقط گل بلکه به طبیعت

انتقامجو : اصلن فک نکنم این جوری باشم :ws52: تا حالا که یاد ندارم این کارو کرده باشم هر چند یه وقتی دلم خواسته این کارو بکنم

رک گو : آره که یه وقتایی هم برام گرون تموم شده. حتی توی لفافه هم حرفمو رک میگم

تا حدودی خسیس : :ws52: این یکیو دیگه کلن قبول ندارم. اونایی که بام دمخور بودن میتونن شهادت بدن :ws3:

تجربه میگه شهرسازا خسیسن و گرنه وضع شهرها این نبود که:ws3:

لینک به دیدگاه
تجربه میگه شهرسازا خسیسن و گرنه وضع شهرها این نبود که:ws3:

شهرو شهرسازا اداره نمیکنن که. وضع شهرا برا این اینجوریه که غیر شهرسازا شهرو مدیریت میکنن.:icon_pf (34):

حیف که این بحث به این تاپیک ربطی نداره و گرنه :gnugghender:

لینک به دیدگاه
اسفند

اگر سازگارم پس چرا باید رنگ عوض کنم ؟

درست نبود همش .......

لینک به دیدگاه
اگر سازگارم پس چرا باید رنگ عوض کنم ؟

درست نبود همش .......

مطمئنا نمی شه که همه موارد در برای همه کس صدق کنه (مثلا خود من ) :ws37:

دقیقا من اسفندی رو می شناسم که تمام اونایی رو که قرمز کردی شاملش می شه :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
بهمن بسیار حساس . استوار و ثابت قدم . علاقمند به دوستان . ازادی خواه . بلند پرواز . خودخواه . مغرور . از اقرار به گناه منزجر است

:ws37:

لینک به دیدگاه
بهمن

:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...