maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ اوااااااااااا پس ترو لاو چی؟؟؟ آسایش و خوشبختی خلق رو مقدم بر تمایلات و ترو لاو خودم قرار میدم. :ws54: به این میگن ایثار :ws54: 9 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ دوست دارم یه دل سیر در آغوشش بگیرم... فقط همین.. 9 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ دوست ندارم بمیرم دوست دارم شهید بشم اونم کنار امام مهدی اما قبلش دوست دارم خوب بجنگم طوری که امامم ازم راضی شه و روح جدم فاطمه زهرا تحسینم کنه که من از نواده هاشم... گفتم قبل مرگم چی میخوام اما بعدشم بگم دوست دارم وقتی روح از بدنم خارج شد و جدم را دیدم ازم راضی باشه و منا کنار خودش جا بده هر دوش خیلی جاه طلبیه میدونم و لی خوب منم اینا را میخوام............ 11 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ قبل از اينكه بميرم دوست دارم به كسي قرضدار نباشم 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دوست دارم آمرزیده شده باشم و در کمال آرامش بمیرم. 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دوست دارم مامانمو ببوسم بگم خیلی دوسش دارم. یه سرم برم پیش بچه های محک. بعدشم بهشت زهرا . برگشتنی تصادف کنم، اعضای بدنمو اهدا کنن. 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ من عمرم کفاف نداد و زود تر مُردم 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دوست دارم به همه اون آدمايي كه بي نهايت دوستشون داشتم ولي يه عمر اين حرفو تو دلم نگه داشتم بگم كه:دوستت دارم...:ha5t4lmd53df3cpu2lq و دوست دارم مرگ بي دردي داشته باشم! فعلا همينا...:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دوست دارم قبل از اینکه بمیرم.... واقعا کاری ندارم انجام بدم ... کاش زودتر بمیرم تموم شه 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دوست دارم قبل از اینکه بمیرم....واقعا کاری ندارم انجام بدم ... کاش زودتر بمیرم تموم شه چرا انقدر نااميد؟؟!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دوست دارم بزرگ باشم و بمیرم... کار نیمه تمام نداشته باشم.و انقدر پاک باشم که با فراغ بال برم. 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ به کسی که خیلی دوستش دارم برسم... 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ به کسی که خیلی دوستش دارم برسم... کیه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ فضول باشی یواشکی یه راهنمایی کن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ یواشکی یه راهنمایی کن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آآآآخی ی ی ی ی ، بگمم نمیشناسی شما!:(87): 4 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دوست دارم تو یه جاده خلوت با اخرین سرعت برونم.................. 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ یه رازی رو به خواهرم بگم که هنوز نگفتم ... 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ قبل از اینکه بمیرم دوست دارم زندگی کنم ............ 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ دوست دارم به کسی بدهکار نباشم ،پاک و معصوم بمیرم و خوشحال باشم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده