VINA 31339 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 عجب منم واسه خاطر مامانم اومدم رشت کادو هم خریدمتازشم مامانم همون لحظه استفاده کرد روز پدر از این خبرا نیستا 4
p mehdi q 6226 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 من برای مامانم یه گوشی موبایل خریدم .وقتی بهش دادم خیلی هیجان زده شد اما به نظرم بوسیدن دستش ارزشمند تر بود من موقع خرید اون گوشی نمی دونم چرا جو گیر شدم و یه کار غیر اخلاقی انجام دادم:JC_thinking: 2
Hazhir 513 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 چه دختر نازي دارين . خدا براتون نگهش داره راستي يه اسفندي دود كنين براش 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 چه دختر نازي دارين . خدا براتون نگهش داره راستي يه اسفندي دود كنين براش به خالش که من باشم کشیده 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 واقعني ؟ :icon_pf (34): عالم و آدم میدونن من وبهار خواهریم 2
Hazhir 513 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 عالم و آدم میدونن من وبهار خواهریم من نميدونستم كه اصلا هم به خالش نرفته قند و عسل و نباته اون بيچاره شوهراي شما 1
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 26 مرداد، 2011 چه دختر نازي دارين . خدا براتون نگهش داره راستي يه اسفندي دود كنين براش :icon_gol: 1
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 26 مرداد، 2011 من نميدونستم كه اصلا هم به خالش نرفته قند و عسل و نباته اون بيچاره شوهراي شما :banel_smiley_4: 1
داريوش 2148 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 اول از همه به تمام مادران دنيا درود ميفرستم من اتفاقا براي مادر خودم و براي چندنفر هم كادو دادم معتقدم هر كسي كه مثل مادر با صداقت خاصي كه داره بهم محبت ميكنه لياقتش بيشتر از ايناست در مورد تاپيك هم چه دختر نازي هستند ايشون كسي كه تو اين سن پايين به مادر وابسته و قدر شو ميدونه بايد افرين گفت صد افرين به همچين بچه هاي قدرشناس ولي افسوس اناني كه بزرگ هستند ولي مادرانشان در خانه سالمندان منتظر يه لحظه ديدن فرزندان بي معرفت هستند و اشك ميريزن شرمنده اخر جمله ام غمگين بود چون بايد يا داوري بشه
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری