shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ ای جانم چقدر بامزه نوشته چه دل کوچیکی داره قربونش برم چقدر ناز نوشته بهار خوش به حالت تمام احساسشو به کار برده بچم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ khoda behesh omr o salamti bede va be shoma k sayaton ro saresh bashe:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ ياد نامه خودم افتادم كه به مامانم دادم:4chsmu1: ميخواستم سورپرايز بشه نامه رو گذاشته بودم تو كابينت كه وقتي ميخواد بشقاب رو برداره ببينه براش نقاشي هم كشيده بودم بهار جوني روزت مبارك 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ ياد نامه خودم افتادم كه به مامانم دادم:4chsmu1: ميخواستم سورپرايز بشه نامه رو گذاشته بودم تو كابينت كه وقتي ميخواد بشقاب رو برداره ببينه براش نقاشي هم كشيده بودم بهار جوني روزت مبارك:aghosh: :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ نازی! منم کوچولو بودم هر چی میخواستم بگم با نامه به مامانم یا بابام میگفتم نگهش دار ...بزرگ که شد نسشونش بده بابای من همه نامه هامو نگه داشته مامانمم یکیشو نگه داشته خیلی جالبه! 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ نازی! منم کوچولو بودم هر چی میخواستم بگم با نامه به مامانم یا بابام میگفتم نگهش دار ...بزرگ که شد نسشونش بده بابای من همه نامه هامو نگه داشته مامانمم یکیشو نگه داشته خیلی جالبه! نقاشی هاشو آلبوم کردم اینم نگه میدارم 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ هوووووم مامان و دختر هم مامان و دختر های جدید :دی 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ چه ناز بود هدیه با ارزشی هست... تبریک میگم 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ آخی،چقدر ناز نوشته،چقدر حسش قشنگه خدا حفظش کنه :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ نازی........ خوش به حالت بهار حسودیم شد 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ نازی........خوش به حالت بهار حسودیم شد ایشالله 5قلوش نصیبت بشه 1 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ ایشالله 5قلوش نصیبت بشه 5 تا نامه 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ 5 تا نامه تو مگه مامانی؟ روز پدر ازین خبرا نیست لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ بسیار زیبا واقعا قشنگه تا حدی میتونم درک کنم که چقدر لذت بردی مامان من معلمه ابتدایی هست گاهی بچه ها براش از این نامه ها و ... مینویسن شعر مینویسن ( از خودشون ) ، چیزی درست می کنن ادم وقتی میخونه و میبینه واقعا کیف می کنه. بچه ها هرچی تو دلشونه میگن مثل ادم بزرگا نیستن برا همیندوس داریم خوش به حالت انشاالله خوشبختی بچه هاتو ببینی 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ آخییی چه باحال نوشته بود منم به مامانم نامه میدم میگم مامان خواهشا از من توقع نداشته باش مگه چندسالمه که واست بخوام چیزی بگیرم؟!! 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ من هنوزم روز مادر که میشه برا مامانم نقاشی میکشم و یه نامه مینویسم.اونم مثل من عاشق رز هلندی.کادوی دیگه ای نمیگیرم.نامه امسالم به خاطر اشکام موقع نوشتنش چروک و سیاه شده بود. 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ چه ناز بودهدیه با ارزشی هست... تبریک میگم ممنون انشالله یه روز خودت تجربش کنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده