رفتن به مطلب

خاطراتی که هیچ وقت کهنه نمی شه...

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 133
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اون موقعه ها یادش بخیر با ذغال سیبیل میکشیدیم شبیه باباهامون شیم

الان بچها ابرو ور میدارن شبیه ننه هاشون شن

هی روزگار

این پست ادامه دارد......

اون وقتا خوراکمون توپای قرمزی بودکه روش نوشته بود شقایق یکیشو سوراخ میکردیم توپ دولایه تو کوچه شرطی میزدیم سر نوشابه شیشه ای 15 تومن بود....

یادش بخیر اکثر همسایه هایی که میومدن توپمون رو پاره میکردن الان فوت کردن خدا بیامرزدشون ...

1083-03-38162185i78-46079.jpg

این پست ادامه دارد....

آدامسای زاگور و لاویز یادتونه یه دفتر چه داشت باید عکساشونو کامل میکردیم میدادیم بقال سر کوچه همیشه یه عکس در نمیومد..یخمکارو یادتونه...دلم هوس دختر همسایمون رو کرد:ws44::whistle:

این پست ادامه دارد....

یادش بخیر تو مدرسه اشکمونو در میوردن کارت های جایزه میدادن یه ویترین درست کرده بودن هرکی 1000 امتیاز تا آخر سال میگرفت دوچرخه مال اون بود

آخرم پسر ناظم مدرسه برد.........ازون موقعه فهمیدم پارتی چیه و پارتی بازی یعنی چی

این پست ادامه دارد....

میخوایین گریتون رو در بیارم؟؟؟؟

e090cc8910514a4fa86a.jpg

:icon_pf (34):

:ws44:

این پست ادامه داشته باشه؟؟

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

xws59ta5rx4cuwkvur20.jpg

le8u3onulekrez0p092.jpg

هی روزگار

حسنک کوجایییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 39
لینک به دیدگاه

آره

ماهم از این کارهها میکردیم...

خط کشی دفترها

جعبه مداد رنگی 24 تایی داداشم که نمیذاشت بهش دست بزنیم:ws44:

برگه های امتحان دیکته

.....

• Like 23
لینک به دیدگاه

من لباسام از دختر خاله بزرگیم به خواهرم و بعدش به دختر خاله کوچیکه ارث می رسید...اگر اون لباس همچنان سالم بود می رسید به من :ws28:

اگر دفترای خواهرم 20-30 صفحه تهش مونده بود برای خودم می شد دفتر مشق....چون همیشه اون تا ته دفتراشو خط کشی می کرد :w16:

واییییییییی وقتی خط کشی دفترم تموم می شد عزا می گرفتم :w821: مامانم دید اوضاع خیلی وخیمه من زودی می زنم زیر گریه یادم داد خودم خط کشی کنم. با اون خط کش نارنجیا که توش مربع مستطیل داشت :ws17:

• Like 26
لینک به دیدگاه
هییییییییی یادش بخیر...

خاطرات کودکی..:sigh:

نمی دونم این فقط مال دهه ی شصتی هاست یا دهه ی هفتاد ی ها هم اینا براشون خاطرست :hanghead:

نمی دونم شمام لباسای خواهر برادراتونو می پوشیدید یا نه؟

ته دفتر های باقی مونده مشق می نوشتید یا نه؟

خودتونو می کشتید دفترتونو با خودکار قرمز خط کشی کنید؟

بازی با بچه های توی کوچه و.....

یادش بخیر...دورانی بود :sigh:

جالب این بود که هیچ کدوم از این کارا زشت نبود :ws37:

وای آره ، فک کنم دهه هفتادی ها خاطرات کهنه نشده ی دیگه ای داشته باشن که شاید با مال ما شصتی ها یکم مشترک باشه ولی اینایی که گفتی نمیشه :w16:

آخ که اینا یه چیز دیگه اس ،

آرزوی دفتر سیمی هم آرزوی قسمتی از همین شصتی ها بود که کهنه نمیشه ! :ws3:

• Like 21
لینک به دیدگاه

دفتر های جلد چرمی آخه اون موقع دفتر سیمی و فانتزی و از این قرتی بازیها نبود..

این مداد نوکی هایی که نوکهای تکه تکه بود..

.

.

.

• Like 14
لینک به دیدگاه

ماها 6 تا نوه ایم که در فاصله ی 10 سال به دنیا اومدیم.56 تا 65. 4 تاشون دخترخاله ها و پسر خاله هام. دوتا هم منو خواهرم.

مامانمو خالم رفته بودن با هم پارچه بخرن. آقاهه گفته بود خانوم تهشه همشو می دم اینقرد ببرید. این تهش 10 متر بود :ws28: حالا چه رنگی؟ لیمویی.

ماها تا 4-5 سال همه ی لباسامون لیمویی بود :ws28:

یه بار گفتم مامان خسته شدم دیگه...دیدم مامانم اومده می گه بیا اینم قشنگه . لباس دختر خالم بود باز لیمویی اما با این تفاوت که روش تورهای سفید داشت :w74:

دختر داییم با فاصله ی 7 سال از من به دنیا اومد. همه ی لباسای ما ارث رسید به اون. بعضی وقتا می گفت: مرسی عمه ...رنگ دیگه ای ندارید؟ :sigh:

• Like 23
لینک به دیدگاه
دفتر های جلد چرمی آخه اون موقع دفتر سیمی و فانتزی و از این قرتی بازیها نبود..

این مداد نوکی هایی که نوکهای تکه تکه بود..

.

.

.

بابا شما خیلی مایه دار بودید :icon_razz:

• Like 14
لینک به دیدگاه

سیلام سیلام

بچه بودیم همش دوست داشتیم از این جورابا که تور داره بالاش... از اونا داشته باشیم:dancegirl2:

هی پوز میدادیم:ws3:

چخد خوشحال میشدیماااااااااااااا:girl_angel:

• Like 20
لینک به دیدگاه

یادش بخیر واقعاً :sigh:

بازی های تو کوچه ای که بود

اون دفتر تعاونیا که همشون مثل هم بود و باید می شستیم خط کشی می کردیم و جلد میکردیم اول سال :icon_pf (34): حالا اون معلما که میگفتن دو خطه خط کشی کنین خیلی سخت تر بود :icon_pf (34):

این پاک کن دو رنگه ها که می گفتیم طرف آبیش واسه پاک کردن خودکاره ولی فقط کاغذ پاره میکرد :persiana__hahaha:

برگه های امتحانی که همش مثل هم بود و بالاش آبی بود، انقدر بدم میومد ازشون. :w000: هنوزم اثراتش مونده و می بینم بدم میاد :ws3:

آخ آخ چه قلعه بازی میکردیم تو مدرسه :ws3:

این تغییر لباسام که حالی میداد. یه پیراهن بود اکثر فامیل ازش عکس دارن :ws3: بابام پوشیده داده به عموم، بعدش دوتا پسرعمه هام، بعدش مامانم، بعدش مهدی. دیگه عمرش به من کفاف نداد :icon_pf (34):

• Like 25
لینک به دیدگاه

عکسای آدامس لاویز جمع می کردیم. بعد با بچه های همسایمون مبادله میکردیم ببینیم کی تکراری داره با ما عوض کنه. :ws37:

بیسکویت مادر...هیچ بیسکویتی به اون خوشمزگی نیست :hanghead:

• Like 17
لینک به دیدگاه

یکی از فامیلا برای خواهرم یه ماژیک 24 رنگه آورده بود. مامانم گذاشته بود بالای کتابخونه. چند هفته یه بار می رفتیم نگاش می کردیم.

میگفت: هر وقت بزرگ شدی می دم بهتون. بزرگ که شدیم دیدیم خشک شده :ws37:

• Like 20
لینک به دیدگاه

اخ یادش بخیر بچه بودیم من و دختر خالم همسن بودیم و بهار هم با اون خواهرش همسن بود اون موقع دامن شلواری مد شده بود مامان و خالم برای بهارو دختر خاله بزرگه خریدن من و الهام گریه کردیم چرا برای ما نخریدن اینا هم برای اینکه ساکتمون کنن با پاچه چیت بیجامه ای گلدار صورتی برامون دوختن انقدر ادعای خوشتیپیم میشد بعدش میرفتم توالت سقوط آزاد تا کمر تو توالت داشتم دسشوییمون از اون کاسه مدل هفتیای گود بود انقدر گریه میکردم تابابام میامد نجاتم میداد:ws28:

• Like 19
لینک به دیدگاه

atari2600.jpg

بچه ها آتاری یادتونه؟

هواپیما بازیش

عصرای تابستون از ترس اینکه بابا بیدار نشه بی صدا بازی میکردیم

بنزین هواپیما تموم میشد گیم آور میشدیم

وای یادش به خیر

• Like 19
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...