تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره خب خیلی متفاوتن ولی فک نمیکنم حتما دلیل بر خل بودن و دیوونه بودنشون باشه! این مدلین دیگه ! ولی من فک نمیکنم ادمای نرمالی باشن. 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون مثل بقیه لباس نپوشیدن خل و چل و دیوونه هستن؟ به قول عنوان تاپیک "دوست دارن خب"!!!! به کسی آسیب میزنن مگه! موافقم، هرکی مختاره هرجور دلش میخاد بپوشه. دیشب کسی شو ک رو دید؟ همه هی میگن برا جلب توجه اینکارو میکنن،اما به نظر من ادم خودش از نوع لباسش لذت میبره خو 7 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر کنم شیطان پرستی چیزی باشند ... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من مشکلی با این ادما ندارم... اما خب قطعا طرز فکر متفاوتی دارن... شاید من درکشون نمی کنم... 5 لینک به دیدگاه
گل. احساس 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایا ازت میخوام اگه مریضن شفاشون بدی اگه ناقص العقلن بازم شفاشون بدی اگه واسه جلب توجه اینجوری کردن همچنان شفاشون بدی .................... الهی امین 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من که اونا دو تا انسان هستن که علی رغم اینکه میدونستن حتی این سر دنیا تو این فروم ممکنه یه عده مسلمون بشینن پشت سرشون غیبت کنن و هر چیزی بهشون بگن و به مریض بودن و شیطان پرستی و هزار کوفت و زهر مار دیگه متهمشون کنن و گاها دلسوزی کنن، اونقدر شهامت داشتن که با وجود همه ی این ها کاری رو که دوست داشتن انجام دادن. 9 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شماها که اینقدر پشت سر این دو تا بدبخت حرف زدین واقعا خودتون همتون نرمال هستین و هیچ مشکلی ندارین؟ میرید تاپیک میزنید و هزار دری وری به خاله زنکا میزنید و تیریپ روشن فکری میگیرید و پند میدین و دم از آزادی می زنید و ............... برای همتون متاسفم.اونی که بیمار شماها هستین نه اون دو نفری که تنها کاری رو انجام دادن که دوست داشتن و با این کارشون هیچ ضرری هم به کسی نرسیده.اونا الان دارن زندگیشون رو میکنن و امیدوارم که خوشحال باشن اونوقت شما اینجا نشستین دارین راجع به اینکه بیمارن یا شیطان پرست هستند یا خل و چلت حرف میزنید. متاسفم اما حالم به هم میخوره از اینجور تاپیکا که توش ادم ها فکر میکنن خودشون هیچ مشکلی ندارن و نشستن پشت سر آدم هایی حرف میزدن که شهامت داشتن و از حرف من و شما نترسیدن و کاری که میخواستن رو انجام دادین.شما این شهامت رو دارین؟نه.چون اگه داشتین اینجوری نمیکردین 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شماها که اینقدر پشت سر این دو تا بدبخت حرف زدین واقعا خودتون همتون نرمال هستین و هیچ مشکلی ندارین؟میرید تاپیک میزنید و هزار دری وری به خاله زنکا میزنید و تیریپ روشن فکری میگیرید و پند میدین و دم از آزادی می زنید و ............... برای همتون متاسفم.اونی که بیمار شماها هستین نه اون دو نفری که تنها کاری رو انجام دادن که دوست داشتن و با این کارشون هیچ ضرری هم به کسی نرسیده.اونا الان دارن زندگیشون رو میکنن و امیدوارم که خوشحال باشن اونوقت شما اینجا نشستین دارین راجع به اینکه بیمارن یا شیطان پرست هستند یا خل و چلت حرف میزنید. متاسفم اما حالم به هم میخوره از اینجور تاپیکا که توش ادم ها فکر میکنن خودشون هیچ مشکلی ندارن و نشستن پشت سر آدم هایی حرف میزدن که شهامت داشتن و از حرف من و شما نترسیدن و کاری که میخواستن رو انجام دادین.شما این شهامت رو دارین؟نه.چون اگه داشتین اینجوری نمیکردین من اگر گفتم مریض هستند چون مثل اونهایی هستند که شیمی درمانی میکنند........ درکل منم بدم میاد درباره عقاید دیگران حرف بزنم............ 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اگر گفتم مریض هستند چون مثل اونهایی هستند که شیمی درمانی میکنند........درکل منم بدم میاد درباره عقاید دیگران حرف بزنم............ من منظورم به فرد خاصی نبود.پست های تو رو هم خوندم.نگفتم که تو.البته همون هم نمیگفتی بهتر بود.اما واقعا بعضی از پست ها حالم رو بد کرد.اغراق نمیکنم اما احساس تنفر بهم دست میداد در ضمن امیدوارم خوب باشی 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من منظورم به فرد خاصی نبود.پست های تو رو هم خوندم.نگفتم که تو.البته همون هم نمیگفتی بهتر بود.اما واقعا بعضی از پست ها حالم رو بد کرد.اغراق نمیکنم اما احساس تنفر بهم دست میداد در ضمن امیدوارم خوب باشی منم واقعا متأسفم هستم برای کسایی که تا یه چیزو میبینند فقط قصد تمسخر کردند و توهین کردند به اونو داشته باشند.............. آخه مگه خبر نداری ما بهترین مردم کل دنیا هستیم و همه چیزمونم نمونه هست و عالی :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا اینا نه مریض بودن نه شیطان پرست و... فقط قصدشون ازین کار این بود که مارو وادار کنن وقتمون رو مثل الان بنده چند دقیقه ای صرفشون کنیم میخواستن خاص و توی دید باشن عیب نداره بزارید خوش باشن 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من که اونا دو تا انسان هستن که علی رغم اینکه میدونستن حتی این سر دنیا تو این فروم ممکنه یه عده مسلمون بشینن پشت سرشون غیبت کنن و هر چیزی بهشون بگن و به مریض بودن و شیطان پرستی و هزار کوفت و زهر مار دیگه متهمشون کنن و گاها دلسوزی کنن، اونقدر شهامت داشتن که با وجود همه ی این ها کاری رو که دوست داشتن انجام دادن. :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عاقد کو؟ حتما اون هم عمامه رو گذاشته کنار ریشارو تراشیده و لباسای زورو پوشیده:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم دعوت میکردن کچل میکردم میرفتم خوش میگذره خسته شدیم از بس همه عروسیا کپی هم بودن همه فوکول قشنگ قشنگ میذارن کت میپوشن کروات و ... اخرشم میشینن سیب و موز می خورن 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شماها که اینقدر پشت سر این دو تا بدبخت حرف زدین واقعا خودتون همتون نرمال هستین و هیچ مشکلی ندارین؟میرید تاپیک میزنید و هزار دری وری به خاله زنکا میزنید و تیریپ روشن فکری میگیرید و پند میدین و دم از آزادی می زنید و ............... برای همتون متاسفم.اونی که بیمار شماها هستین نه اون دو نفری که تنها کاری رو انجام دادن که دوست داشتن و با این کارشون هیچ ضرری هم به کسی نرسیده.اونا الان دارن زندگیشون رو میکنن و امیدوارم که خوشحال باشن اونوقت شما اینجا نشستین دارین راجع به اینکه بیمارن یا شیطان پرست هستند یا خل و چلت حرف میزنید. متاسفم اما حالم به هم میخوره از اینجور تاپیکا که توش ادم ها فکر میکنن خودشون هیچ مشکلی ندارن و نشستن پشت سر آدم هایی حرف میزدن که شهامت داشتن و از حرف من و شما نترسیدن و کاری که میخواستن رو انجام دادین.شما این شهامت رو دارین؟نه.چون اگه داشتین اینجوری نمیکردین حمید جان من این مطلبو از جایی کپی کردم که نوشته بود دیوانه اند.اگه عنوان تاپیکو خونده باشی من نوشتم دوس دارن .هرکسی یه چیزی دوست داره.ما مسئول خوب بودن یا نبودن دوست داشتنهای دیگران نیستیم. 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجا ایران هست عزیزم ما فقط بلدیم مردم کل دنیا رو مسخره کنیم:there: همه شدیم کور خودو بینای مردم 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه شدیم کور خودو بینای مردم علت این کارمون از بیکاریمونه. 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حمید جان من این مطلبو از جایی کپی کردم که نوشته بود دیوانه اند.اگه عنوان تاپیکو خونده باشی من نوشتم دوس دارن .هرکسی یه چیزی دوست داره.ما مسئول خوب بودن یا نبودن دوست داشتنهای دیگران نیستیم. اشتباه خودتون رو لطفا به گردن دیگران نندازید.اگه اونا گفتن دیوانه هستند دلیل نمیشه شما هم بگین. اصلا به فرض اینکه دیوانه هستند که بعید میدونم همچین چیزی باشه،آیا افراد دیوانه آدم نیست و میشه هر چیزی بهشون گفت؟شاید اونا از نظر شما دیوانه باشند اما از نظر افراد دیگر نه. شما مسئول خوب بودن یا بد بودن دوست داشتن های دیگران نیستین،اما به راحتی اونا رو مسخره میکنید و نظراتشون و خواسته هاشون رو تنها به این دلیل که باهاش مخالف هستین به سخره میگیرین.درست یادم نیست شما استارتر تاپیک بودین یا نه و مهم هم نیست،من این تاپیک رو به شدت محکوم میکنم و به نظرم بدترین تاپیکی هست که تا به حال در انجمن زده شده. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اشتباه خودتون رو لطفا به گردن دیگران نندازید.اگه اونا گفتن دیوانه هستند دلیل نمیشه شما هم بگین.اصلا به فرض اینکه دیوانه هستند که بعید میدونم همچین چیزی باشه،آیا افراد دیوانه آدم نیست و میشه هر چیزی بهشون گفت؟شاید اونا از نظر شما دیوانه باشند اما از نظر افراد دیگر نه. شما مسئول خوب بودن یا بد بودن دوست داشتن های دیگران نیستین،اما به راحتی اونا رو مسخره میکنید و نظراتشون و خواسته هاشون رو تنها به این دلیل که باهاش مخالف هستین به سخره میگیرین.درست یادم نیست شما استارتر تاپیک بودین یا نه و مهم هم نیست،من این تاپیک رو به شدت محکوم میکنم و به نظرم بدترین تاپیکی هست که تا به حال در انجمن زده شده. حمید جان من استارتر این تاپیک هستم واصلا هم مسخرشون نکردم.یه سخن از امام جعفر صادق هست که میفرمایندمسخرگی تفریح ابلحان و کار نادانان است. 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حمید جان من استارتر این تاپیک هستم واصلا هم مسخرشون نکردم.یه سخن از امام جعفر صادق هست که میفرمایندمسخرگی تفریح ابلحان و کار نادانان است. ببینید تینا خانوم من مسلمان نیستم و نیازی ندارم برای فهمیدن بد بودن مسخره کردن به صادق یا هر کس دیگه رجوع کنم.این چیزی هست که اخلاق نمیپسنده.دیگه هم با شما صحبتی ندارم.امیدوارم که همینظور باشه که شما میگین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده