shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ اه اه حالم بد شد :icon_razz: لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودمم همینجور :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ مجبور بوده؟ واااااااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ سارا-افشار گفته است: مجبور بوده؟واااااااااااااااااااااااااااااا والله 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ سارا-افشار گفته است: مجبور بوده؟واااااااااااااااااااااااااااااا حتما بوده خوب اخه تو بعضی قبایل این کار رسمه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل اینکه با فتوشاپ گوشاشو پایین کشیدن:banel_smiley_52: مگه میشه ایطوری شه؛ لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای دوران خیلی قدیمه قبل سرخ پوستا البته هر چه به سمت میلاد مسیح پیش میرفته سوراخ لاله گوش کوچک تر شده :ws2: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ گوشاتو بخورم من پیری جوووووووووون ........ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ سارا-افشار گفته است: مجبور بوده؟واااااااااااااااااااااااااااااا 7-8 سال پیش در یه هفته نامه خوندم که دختران در یک قبیله آفریقایی فکر کنم گردنشون رو در فنر نگه میدارند و خانم های آن طایفه با گردنهایی در فنر زندگی میکنند.اینها شاید بعبارتی مجبورن 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ essi گفته است: گوشاتو بخورم من پیری جوووووووووون ........ قربون اون سلیقت!:167: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا پاره نشده این گوشهاش؟ لینک به دیدگاه
*کوچولو* 45 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ من فکر نمیکنم این عکس واسه این بخش باشه:w874: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست عزیز لطفا با توجه به موضوع ، تاپیک را در زیربخش های مربوطه ارسال کنید. بخش " من و دوربینم " مختص عکس های گرفته شده با دوربین شخصی توسط کاربران میباشد. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Afsaneh.M گفته است: دوست عزیز لطفا با توجه به موضوع ، تاپیک را در زیربخش های مربوطه ارسال کنید.بخش " من و دوربینم " مختص عکس های گرفته شده با دوربین شخصی توسط کاربران میباشد. وقتی یک مدیر خشن میشود......... :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Essi گفته است: وقتی یک مدیر خشن میشود......... :banel_smiley_52: خشانت نداشت که ! داشت ؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Afsaneh.M گفته است: خشانت نداشت که ! داشت ؟ :JC_thinking: از ممول جماعت همه چیز میشه انتظار داشت..... :icon_pf (34): حتی شما دوست عزیز.....:JC_thinking: لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ afsaneh.m گفته است: دوست عزیز لطفا با توجه به موضوع ، تاپیک را در زیربخش های مربوطه ارسال کنید.بخش " من و دوربینم " مختص عکس های گرفته شده با دوربین شخصی توسط کاربران میباشد. از کجا میدونی این عکس و من نگرفتم با دوربین خودم؟؟؟؟؟ اون هفته رفته بودم افریقا این عکسم تو یکی از قبایل اونجا از این پیری گرفتم برش گردون تو تاپیک خودش..................:167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده