Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 از کجا میدونی این عکس و من نگرفتم با دوربین خودم؟؟؟؟؟اون هفته رفته بودم افریقا این عکسم تو یکی از قبایل اونجا از این پیری گرفتم برش گردون تو تاپیک خودش..................:167: چه خبر آفریقا ؟ خوش گذشت ؟ یکی از این گوشواره ها هم برای من سوغات میاوردی خسیس اون باطوم هم بذار کنار تا نیومدم تیربارونت کنم :icon_pf (95):
sarooneh 2052 سازنده ارسال شده در 18 مرداد، 2011 چه خبر آفریقا ؟ خوش گذشت ؟ یکی از این گوشواره ها هم برای من سوغات میاوردی خسیس اون باطوم هم بذار کنار تا نیومدم تیربارونت کنم :icon_pf (95): جات خالی بود فقط خیلی گرم بود مردم از گرما ولی این قبایل سرخ پوستیم عالمی داره ها حالا از کجا فهمیدی من اصفهانیم؟
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 جات خالی بودفقط خیلی گرم بود مردم از گرما ولی این قبایل سرخ پوستیم عالمی داره ها حالا از کجا فهمیدی من اصفهانیم؟ من همینطوری گفتم خسیس نمیدونستم اصفهانی هستی.. مگه هر کی خسیسه اصفهانیه ؟ :JC_thinking: این ادمینی هم خیلی خسیسه ولی اصفهانی نیست
sarooneh 2052 سازنده ارسال شده در 18 مرداد، 2011 من همینطوری گفتم خسیس نمیدونستم اصفهانی هستی..مگه هر کی خسیسه اصفهانیه ؟ :JC_thinking: این ادمینی هم خیلی خسیسه ولی اصفهانی نیست نه استخفرالله اصفهانیا خسیس نیستن اسمشون بد در رفته
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 نه استخفراللهاصفهانیا خسیس نیستن اسمشون بد در رفته اوهومممم مثل شیرازی ها که تنبل نیستن ولی اسمشون بد در رفته !
ارسالهای توصیه شده