partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام به همه دوستان گل نواندیش مسابقه تشخیص هویت شماره بیست و دو رو شروع می کنیم ... قوانین مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید 4- جايزه مسابقه 50 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس شرکت کننده این دور: تصاویر به درخواست مریم جان حذف شد ... راهنمایی: 1--خیلی دختر خوشگلیههههههه ... 2-خیلی نازههههههههه... 3- تو انجمن مخصوصاً در تالار خودش فعالیت خیلی خوبی داره ... 4- تو همه تالارا سرک می کشه ... 5- عاشق جودی جونمه ... 6- به درس ریاضیات علاقه زیادی داشته ... 7- دانشجوئه... کسانی که عکس رو دیدن یا می شناسن خواهش می کنم لو ندن وگرنه تنبیه می شن بقیه هم عسکاتونو بدین برا مسابقه بعدی راهنمایی های بعدی رو بعداً می دم تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. تاریخ پایان مسابقه 3 روز دیگه ... صاحب عکس : F|UID # 135 برنده این دور: setiya #189 14 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاااااااااااام زهرا... مریمه که... آواتارش شبیه توئه... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مریم راد مهناز ... یه حدس دیگه موند ... :icon_pf (34): Aartemis سفید برفی من رو تو حساب کردم ... :icon_pf (34): سلاااااااااااام زهرا...مریمه که... آواتارش شبیه توئه... مگه من گفتم شبیه منه آواتارش؟ جودی اینقدر هوادار دارههههههه ... چی شدی گلم؟ منم می گم مریم راده :دی برید حدس بعدی ... یعنی می خوای بگی من اینقدر تابلو راهنمایی می کنم؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو همه تالارا سرک می کشه .. یا سمانست یا تینا لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یا سمانست یا تینا حداقل یه حدستو نگه میداشتی ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راهنمایی کن بازم....اینا که نشد راهنماییی یه دختره ست همه جا میره!! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راهنمایی کن بازم....اینا که نشد راهنماییی چی بگم؟ رشتشو؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راهنمایی کن بازم....اینا که نشد راهنماییی یه دختره ست همه جا میره!! عجب دختریه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راهنمایی کن بازم....اینا که نشد راهنماییی یه دختره ست همه جا میره!! یاسی جان ... راهنمایی:[/url] 1--خیلی دختر خوشگلیههههههه ... 2-خیلی نازههههههههه... 3- تو انجمن مخصوصاً در تالار خودش فعالیت خیلی خوبی داره ... 4- تو همه تالارا سرک می کشه ... 5- عاشق جودی جونمه ... 6- به درس ریاضیات علاقه زیادی داشته ... 7- دانشجوئه... اینا همش راهنماییه ... عمیق تر بیاندیش ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عجب دختریه کجاش خنده داره ...؟ :167: مريم (فلويد) :4chsmu1: شما هم برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مريم (فلويد) :4chsmu1: یعنی من در همه تالارها پرسه میزنم:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): خود ستیاست لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ partow? یکم دیگه دقت کن ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی من در همه تالارها پرسه میزنم:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):خود ستیاست بابا ... حالا من این همه راهنمایی کردم ... همه چسبیدید به همون یکی ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده