رفتن به مطلب

حذف‌عكس‌كلينتون‌بدليل‌ج اذبه‌جنسي

mohsen 88

ارسال های توصیه شده

چجوری ان؟:ws3:

اما دور از شوخی به دین ربط نداره هااا همه جا یه عده متعصب هستن ندیدید یه عده مسلمونا اینقدر ریش میزارن که پشه بره توش در نمیاد دیگه:ws3:

من تا ندیده بودم باورم نمی شد. یه سریشون هستن خیلی متعصبن.

زن پشت سر مرد راه میره. کلا" زن حرف نمی زنه تو مغازه و اینا. همه چیزو به شوهرش می گه اون به فروشنده می گه :w58:

تو اوج گرمای تابستون. دامن بلند. جواب کلفت- بلوز آستین بلند و روسری در حدی که گردن و موهاشون معلوم نیست.فقط صورت. :w58:

کلا" عجیبن یه کم!

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

زن پشت سر مرد راه میره. کلا" زن حرف نمی زنه تو مغازه و اینا. همه چیزو به شوهرش می گه اون به فروشنده می گه :w58:

تو اوج گرمای تابستون. دامن بلند. جواب کلفت- بلوز آستین بلند و روسری در حدی که گردن و موهاشون معلوم نیست.فقط صورت. :w58:

کلا" عجیبن یه کم!

اینو که زنای آقایون به اصطلاح متعصب ایرانی هم ،همینجورن

• Like 8
لینک به دیدگاه

کلا" عجیبن یه کم!

زمانی که زن داره به مر میگه میشنوه دیگه خو:ws3: چه کاره ای:ws3: وااا نمردیم و دیدم همه جا عربستان است:ws3:

اینو که زنای آقایون به اصطلاح متعصب ایرانی هم ،همینجورن

من تا بحال این مدلی ندیدم:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
زمانی که زن داره به مر میگه میشنوه دیگه خو:ws3: چه کاره ای:ws3: وااا نمردیم و دیدم همه جا عربستان است:ws3:

حالا این هیچ چی. بعضی از زناشون برای اینکه موی واقعیشون از زیر روسر ی و کلاه معلوم نباشه کچل می کنن- کلاه گیس می ذارن :ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

یکی از هم کلاسی های من همینجوریه:icon_pf (34):

بی اجازه شوهرش نمی تونه تا بقالی سر کوچه بره

مانتو هم می خواد بخره یا با شوهره می ره یا می گه یکی براش بخرن بیارن!!

چرا؟

چون یه جفت چشم رنگی داره یه وقت می خورنش مردم!!

ببین این آقایون (مورد دار البته!) چقدر از جنس خودشون خبر دارن که همچین می کنن!!

• Like 9
لینک به دیدگاه
خب وقتی این پیر زن این همه خرج آرایشش میکنه . حتما باعث وسوسه میشده دیگه

شما ار کجا میدونید:w58:

تو از کجا ارایششو دیدی؟ بنظر من که تمیزه اما جلف نیست:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

عه اونوریام آخوند نما دارند ؟ :ws38:

خب خدا رو شکر فقط ایران نیست ! ........ اشک داره تو چشام حلقه میزنه میبینم داره تو دنیا داره فرهنگ سازی میشه از رو ایران !

• Like 7
لینک به دیدگاه

جالب اينه كه هر وقت اين جور تاپيكا زده ميشه بعضي از دوستان بحث و سريع به جنسيت و مرد و زن ربطش ميدن .

واقعا تو همه اديان و مذهب ها اين تندروي ها وجود داره

تو كشور خودمون يه سري مرد ها هستند كه با بد دلي اون زن بدبخت و دمار از روزگارش در ميارن در صورتي كه خودشون فاسد هستند و جالب اينه كه بعضي از خانم ها اينقدر وسواس و مريضند كه تو خونه هم با حجاب شديد ونقاب جلوي محرم هاشون هستند و حتي به برادرشون هم ميخوان دست بدن رو دستشون پارچه ميزارن اين قضيه رو به عين ديدم

اتفاقا اين افكار طالباني كه در بعضي از جاها وجود داره كثيف ترين و ضد بشر ترين انسان ها هستند

• Like 3
لینک به دیدگاه

يهودياي بنيادگراي متعصب شنيده بودم از مسلمونها هم بدترن حتي! الان مشخص شد كه حقيقت داره.

مذهب چقدر ميتونه آدمو خر و تنگ نظر بار بياره.:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...