Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چجوری ان؟ اما دور از شوخی به دین ربط نداره هااا همه جا یه عده متعصب هستن ندیدید یه عده مسلمونا اینقدر ریش میزارن که پشه بره توش در نمیاد دیگه من تا ندیده بودم باورم نمی شد. یه سریشون هستن خیلی متعصبن. زن پشت سر مرد راه میره. کلا" زن حرف نمی زنه تو مغازه و اینا. همه چیزو به شوهرش می گه اون به فروشنده می گه تو اوج گرمای تابستون. دامن بلند. جواب کلفت- بلوز آستین بلند و روسری در حدی که گردن و موهاشون معلوم نیست.فقط صورت. کلا" عجیبن یه کم! 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من تا ندیده بودم باورم نمی شد. یه سریشون هستن خیلی متعصبن. زن پشت سر مرد راه میره. کلا" زن حرف نمی زنه تو مغازه و اینا. همه چیزو به شوهرش می گه اون به فروشنده می گه تو اوج گرمای تابستون. دامن بلند. جواب کلفت- بلوز آستین بلند و روسری در حدی که گردن و موهاشون معلوم نیست.فقط صورت. کلا" عجیبن یه کم! اینو که زنای آقایون به اصطلاح متعصب ایرانی هم ،همینجورن 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من تا ندیده بودم باورم نمی شد. یه سریشون هستن خیلی متعصبن. زن پشت سر مرد راه میره. کلا" زن حرف نمی زنه تو مغازه و اینا. همه چیزو به شوهرش می گه اون به فروشنده می گه تو اوج گرمای تابستون. دامن بلند. جواب کلفت- بلوز آستین بلند و روسری در حدی که گردن و موهاشون معلوم نیست.فقط صورت. کلا" عجیبن یه کم! زمانی که زن داره به مر میگه میشنوه دیگه خو چه کاره ای وااا نمردیم و دیدم همه جا عربستان است اینو که زنای آقایون به اصطلاح متعصب ایرانی هم ،همینجورن من تا بحال این مدلی ندیدم 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه این پیر زن کجاش وسوسه انگیزه من نمیدونم شاید برا پسرای ندید بدید تو قشر خودشون هوس انگیز باشه 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زمانی که زن داره به مر میگه میشنوه دیگه خو چه کاره ای وااا نمردیم و دیدم همه جا عربستان است من تا بحال این مدلی ندیدم حالا این هیچ چی. بعضی از زناشون برای اینکه موی واقعیشون از زیر روسر ی و کلاه معلوم نباشه کچل می کنن- کلاه گیس می ذارن 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من تا بحال این مدلی ندیدم یکی از هم کلاسی های من همینجوریه:icon_pf (34): بی اجازه شوهرش نمی تونه تا بقالی سر کوچه بره مانتو هم می خواد بخره یا با شوهره می ره یا می گه یکی براش بخرن بیارن!! چرا؟ چون یه جفت چشم رنگی داره یه وقت می خورنش مردم!! ببین این آقایون (مورد دار البته!) چقدر از جنس خودشون خبر دارن که همچین می کنن!! 9 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب وقتی این پیر زن این همه خرج آرایشش میکنه . حتما باعث وسوسه میشده دیگه شما ار کجا میدونید 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب وقتی این پیر زن این همه خرج آرایشش میکنه . حتما باعث وسوسه میشده دیگه شما ار کجا میدونید تو از کجا ارایششو دیدی؟ بنظر من که تمیزه اما جلف نیست 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خرپله همه جا هست دیگه اصلا تعصب زیادی کثافت میاره متأسفانه:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه این پیر زن کجاش وسوسه انگیزه من نمیدونم اگر در دیده ی مجنون نشینی ... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به حق چیزای ندیده و نشنیده... این تعصب چه چیز کثیفیه.. 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایشششششششششششش اون پیرزن دیگه جذبه داره ؟! 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عه اونوریام آخوند نما دارند ؟ خب خدا رو شکر فقط ایران نیست ! ........ اشک داره تو چشام حلقه میزنه میبینم داره تو دنیا داره فرهنگ سازی میشه از رو ایران ! 7 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو از کجا ارایششو دیدی؟ بنظر من که تمیزه اما جلف نیست خودم عکس گرفتم وقتی داشت آرایش میکرد 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودم عکس گرفتم وقتی داشت آرایش میکرد :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جالب اينه كه هر وقت اين جور تاپيكا زده ميشه بعضي از دوستان بحث و سريع به جنسيت و مرد و زن ربطش ميدن . واقعا تو همه اديان و مذهب ها اين تندروي ها وجود داره تو كشور خودمون يه سري مرد ها هستند كه با بد دلي اون زن بدبخت و دمار از روزگارش در ميارن در صورتي كه خودشون فاسد هستند و جالب اينه كه بعضي از خانم ها اينقدر وسواس و مريضند كه تو خونه هم با حجاب شديد ونقاب جلوي محرم هاشون هستند و حتي به برادرشون هم ميخوان دست بدن رو دستشون پارچه ميزارن اين قضيه رو به عين ديدم اتفاقا اين افكار طالباني كه در بعضي از جاها وجود داره كثيف ترين و ضد بشر ترين انسان ها هستند 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب آدمهای خرافاتی و گاگول همه ای این دنیای بزرگ دیده میشه و شک نکنید یه سری آدمهای الاف دنبال یه همین کارای میرن... 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه این پیر زن کجاش وسوسه انگیزه من نمیدونم ولی من میدونم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی من میدونم باریک الله مردم چه چیزای میدونن که ما نمیدونیم!!:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ يهودياي بنيادگراي متعصب شنيده بودم از مسلمونها هم بدترن حتي! الان مشخص شد كه حقيقت داره. مذهب چقدر ميتونه آدمو خر و تنگ نظر بار بياره.:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده